2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047682 بازدید | 684621 پست
اخ اخ خدالعنت کنه این دکترای بی مسولیتوبرای منم همین اتفاق افتادالبتع بادکترمهرنوش امیری این دکترافق ...

خدارو شکر عزیزم زایمان کردی واقعا خدارو شکر برا منم دعا کن بازم مثبت بشم همش نگرانم و میترسم 

خدارو شکر عزیزم زایمان کردی واقعا خدارو شکر برا منم دعا کن بازم مثبت بشم همش نگرانم و میترسم 

میشی ایشالله ایندفعه بگویه دونه برات انتقال بدن هرچندمن بعداون اتفاق ۳بارانتقال داشتم که دوتابایه جنین منفی شدم سومی مثبت انگاری قسمتم بوددوباره دوقلوداشته باشم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم تو گروه دکترمه شمارمم داره ب نظرت زشته جوابشو کلا ندم اصلا دلم میخاد گروهم ترک کنم اما چون ...

نه زشت نیست عزیزم 

اگر یه وقتی هم گلایه کرد که جواب نمیدی بهش بگو حال مساعدی ندارم میخوام تنها باشم 

به پیاماش توی گروه هم واکنش نشون نده 

هرچند سخته ولی اینطوری شاید از این رفتار اشتباهش دست برداشت

حکمت خدا رو نمیدونم ولی بنظرم میرسه وضعیت تو از کوتاهی دکترت بوده نه خونه طبقه چهارم و مراعات و فلان و ... چون کیه که بخواد عزیز دردونه ش که این همه برای داشتنش سختی کشیده رو با بی فکری و سهل انگاری از دست بده 😔💔

الهی خدا با معجزه برات جبران کنه❤️

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
تا نه ماه فکرای مسخره داریم شک نکن. بارداری اینجوری دیگه  با اینکه میدونیم فکرا مسخره اما باز ...

باز ان شاالله ماه های بالاتر برسیم تکون بخورن فکر و خیال کمتر میشه 

توکل به خدا خودش داده خودشم نگهداره واسمون 

کی میری غربالگری

میشی ایشالله ایندفعه بگویه دونه برات انتقال بدن هرچندمن بعداون اتفاق ۳بارانتقال داشتم که دوتابایه جن ...

من انتقالم ک باردار شدمم دوتا بود اما یکیش گرفت برا همین باز میگم یعنی دوتا بزاره یکیش بگیره چقدر سخته کاش منفی نشم فقط چون دیگه جنینم ندارم 😔البته فعلا تازه زایمان کردم و منتظر پریود اولمم 

من انتقالم ک باردار شدمم دوتا بود اما یکیش گرفت برا همین باز میگم یعنی دوتا بزاره یکیش بگیره چقدر سخ ...

میشی ایشالله من مطمئن مطمئن هستم ایندفعه نی نی (هارو)به سلامتی میگیری بغلت 

میشی ایشالله ایندفعه بگویه دونه برات انتقال بدن هرچندمن بعداون اتفاق ۳بارانتقال داشتم که دوتابایه جن ...

>>یا راد من فات<<

ای ( خداوند ) بازگرداننده ی آنچه فوت شده🥹

خدا بهت ببخشه عزیزم

و به دعای شما برای هپی جون هم این اتفاق قشنگ بیفته🤩

>>یا راد من فات<< ای ( خداوند ) بازگرداننده ی آنچه فوت شده🥹 خدا بهت ببخشه عزیزم ...

انشالله بعدشم حرص بخوره ازغرغرای بچه هاش که بیرون میخوان 

اره عزیزم یاد بگیری راحتر من دیروز ی پروژسترون زدم الان حتی ی ذره هم درد نداره قلمبه هم نشد فقط آروم ...

خداکنه بتونم

ایشاا.. فردا روزی انتقال بدم مثبت بشم هر روز باید بزنم

شوهر منم ی هفته صبح ی هفته شبه نمیتونم همیشه بهش امید داشته باشم ک هست

وقتی میزنی ی کم میکشی بالا ک ببینی خون توش میاد یا نه؟یا زدی همون لحظه اروم خالی میکنی؟

من دیروز زدم جاش فقط قد گردو قرمز لبو شده

فکر کنم من کلا حساسیت دارم بهش

نه زشت نیست عزیزم  اگر یه وقتی هم گلایه کرد که جواب نمیدی بهش بگو حال مساعدی ندارم میخوام ت ...

همون بخدا اگه میدونستم اینجور میشه ک اصلا میرفتم خونه مامانم یا استراحت مطلق میکردم صب کلی خودمو کنترل کردم بهش چیز نگم وقتی دوباره تو گروه گفت کوتاهی از تو بودهک اینجور شده انقد گریه کردم فقط نوشتم کوتاهی از دکتر بود ک حالیش نشد طول سرویکسم اومده پاین بازم احتمال داره بیادپیام ک روشنم نکرد نترسوندم ممنوعیت برام نزاشت سرکلاژم نکرد اخ خدا دلم داره میپکه خودم کم غصه دارم این حرفام رو دلمه صب چون باردا بود برنگشتم بهش گفتم گناه داره ولی واقعا دیگه رو مخمه 😭😭😭

سلام گلم تو گروه دکترمه شمارمم داره ب نظرت زشته جوابشو کلا ندم اصلا دلم میخاد گروهم ترک کنم اما چون ...

برای گروه هم 

میتونی از یکی از اعضا شماره ش رو بگیری و  موقت خداحافظی کنی و گروه رو ترک کنی

بعدا که حالت بهتر شدی بگی اضافه ت کنن

اخه دو میلی خیلی کوچیکه زیاد تاثیر نداره

کلا از امپول بیزارم خیلی بدم میاد

فکر کنم ک دوتا همزمان میخوام سوراخ شم اذیتم میکنه

اینارو هم ک میزنم سر اجباره وگرنه دوست دارم گونی گونی قرصو شربت بخورم امپول نه