2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047626 بازدید | 684620 پست
ایشالا ایندفعه دیگه مثبتی خاهر منم رویانم

توکل ب خدا چی بگم 

میگن جنین هارو جدا گانه باید بزارن اینا با یک لوله میزارن 

حس میکنم زمان انتقال دقت نمیکنن

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم ❤️یبار انتقالم مثبت شدسقط شد دوباره طبیعی باردار شدم سقط شد ، دوبار انتقال منفی شد . خدا ...

انشالا بارداریت پایدار خاهر 😍😍

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
😂😂 خب فکرت اینجوریه باهات همینجوری رفتار میکنه

😅😅ازه والا شایدم برا همینه دیگه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
توکل ب خدا چی بگم  میگن جنین هارو جدا گانه باید بزارن اینا با یک لوله میزارن  حس میکنم ز ...

والا شنیدم میگن دیگه با سونو انتقال میدن از این بابت خیالت راحت باشه

نه اصلا ب اینا ربط نداره فکرتو درگیر نکن. فقط و فقط نتیجه گرفتن دست خداست. مهم اینه تا جایی ک میتونی ...

اره خاهر دقیقا درست میگی اول ‌آخر فقط خدا

شوهرمم گف خانم بخدا اذیت میشی بیا جدا جدا بزنم گفتم دکتر نوشته اینجور بعدشم نمیخوام هر روز دو طرف سو ...

عزیزم سرنگت رو کوچیک بردار همیشه

مال من ۲ میلی بود

اروم اروم بزن و یکی یکی

بعدش میتونی کیسه اب گرم هم بزاری

من نمیزاشتم ولی اصلا قلمبه نشد 

ولی قبلا ک پرستار میزد افتضاح میشد هنوز رد چند سال پیش درد می‌کنه

اما اینبار هیچ دردی نداشتم جز سوزن..

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیز دلم آخ که دلم برات خون شد پیامی که نوشته بودی رو دیشب تازه خوندم دیشب خیلی خواستم جواب بدم ...

وای عزیز دلم 😍 تبریک میگم بهت 

انشالله تا آخرش بارداری سالمی رو تجربه کنی و زایمان راحتی داشته باشی 🧿🤲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

https://s8.uupload.ir/files/img_۲۰۲۳۰۷۱۸_۰۴۳۳۱۶_pqm6.jpg

کسی رحم نمیخواد🤪

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه شب سختی بود اون شب که شما خبر دادی برای ماسخت بود .دیگه خودت چی کشیدی من همش میومدم نگاه میکردم ...

ممنونم عزیزم خودم ک هنوزم حالم بده تازه یه ادم بیشعورم اطرافمه خودشم با ای وی اف بارداره انقدم هر سوالی داشت از من میپرسید هی میگه خودت مقصری اعصابمو خورد میکنه نمیترسه از اشکا من همش بهم عذاب وجدان میده حالمو بد میکنه 😭😭😭

سلام بهارک جون. خوبی؟ پسر گلت خوبه؟ یه سوال بپرسم ازت. توی لیست واکسنها اونجا واکسن مربوط به مننژیت ...

سلام عزیزم ممنونم خوبیم پسرم ی کم بد شیر میخوره اذیتم میکنه تو شیر خوردن 

سه ماه و‌پنج ماه و ۱۲ ماه پنوموکک می زنن که فکر کنم همون مننژیته 

نه رتاویروس اینجا شیوع نداره 

ببخشید دکترش جنتیه الان نگاه کردم میشه بگی چرا پرسیدی دکترشو

ههمینجوری پرسیدم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
https://s8.uupload.ir/files/img_۲۰۲۳۰۷۱۸_۰۴۳۳۱۶_pqm6.jpg کسی رحم نمیخواد🤪

فردایی روشن جان تو جنین داری نه

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
ممنونم عزیزم خودم ک هنوزم حالم بده تازه یه ادم بیشعورم اطرافمه خودشم با ای وی اف بارداره انقدم هر سو ...

چرا میگه اخه اینو