2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047685 بازدید | 684621 پست
دوستان امروز روز ۱۲ انتقال بود بتام ۴۵۰ بود من سه تا انتقال دادم البته یکیش رو گفتن بی کیفیته ، کسی ...

عزیزم مبارکه عالیه انتقالات قبلیتان منفی شدن یا مثبت؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا بجای آمپول از شیاف استفاده نمیکنید همون خاصیت رو داره دیگه

من شیاف میزارم قبل انتقال امپول داشتم ولی خیلیا هم شیاف دارن بعد انتقال هم امپول هر دکتر ی نظری داره دکار من گفت هر موقع لکه بینی داشتی امپول هم به شیاف ها اضافه کنم

منکه بالا میارم از فشارش لک میبینم 

وای عزیزم خیلی سخته من تحمل یکم تهوع ندارم رنگ صورتم سفید میشه عین گچ حالا شما خیلی سخته بالا میاری انشالا زودی تموم بشه برات 

سلام نارسیس قشنگم 😘 ممنونم از حرفای قشنگت و اینکه بهم امید میدی که خدا از حرفام دلگیر نشده.الان وا ...

فدای دل قشنگت عزیز دلم ، من واقعیت رو فقط گفتم خداروشکر که باعث شدم شادی به  دلت بیاد ، امیدوارم هرچه زودتر توام بیای و دلمون رو شاد کنی❤️🥰😘❤️

فدات آبجی قشنگم الهی غم نبینی و هرگز تجربه نکنی ممنونم از حرفای قشنگت.الهی خدا به زودی سوپرازش بهت ...

قربونت برم عزیزکم 🫀🫂

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

آخی عزیزم اول قدمش مبارک انشاالله که خدا به زودی تپل مپلش کنه.بچه های نارس خیلی غیر طبیعی زشتن ولی ...

🙃🙃

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من دکتر معترف بودم خیلی خوب و مهربونه ولی ی مدت نبود پیش کریمی میرفتم ،،، الان نمیدونم سیکل جدید کیو ...

منم پیش انصاری پور بودم

نمیدونم چرا راضی نیستم ازش اونی ک میخواستم نبود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم مبارکه عالیه انتقالات قبلیتان منفی شدن یا مثبت؟

ممنون عزیزم ❤️یبار انتقالم مثبت شدسقط شد دوباره طبیعی باردار شدم سقط شد ، دوبار انتقال منفی شد . خداروشکر ایندفعه باز مثبت شدم امیدوارم که تا آخر خوب پیش بره 

فاطمه جان تو ذخیره تخمدان خوبه ؟ ذخیره پایین نیستی ؟

عزیز دلم نمیدونم چنده ذخیرم

ولی پی سی یو ام

این انتقال آخری هم دکتر گفت رحمت ۳ خطی و عالیه

حالا نمیدونم ربط دارن بهم یا ن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای خاهر منو کاینات کلا هیچوقت آبمون تو یه جوب نرفت.  از بس تو زندگیم هرچی بد بود سرم آورد انگار ...

😂😂

خب فکرت اینجوریه باهات همینجوری رفتار میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40