2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047672 بازدید | 684621 پست
منم ترس آمپول داشتم همیشه به دکتر میگفتم فقط بهم قرص بده  ولی به قول شما نمیدونم چه صبری خدا ب ...

آروم خالی کن کبود نمیشه

من زیاد شکمی زدم ولی خیلی یواش خالی میکردم حتی جا سوزنم نمونده خواهرم سریع خالی میکرد هم کبود بود هم سفت شده بود

مگه باید تااخر زیر نظر خودشون باشیم ؟من از شهرها اطرافم سختمه بیام اصفهان.چراازنقشینه راضی نیستی؟

برا مراقبت بارداری خوب نیستن من باردارشدم تو ۶ماهگی بچمو از دست دادم بخاطر سهلنگاری دکتر ک بهم نگفت سرکلاژ کنم منتظر بود سرویکس بیاد پاین بعد سرکلاژ یا پساری کنه همون روزم یکی با من مریض نقشینه بودمثل من تو هفته من چون سرکلاژ نکرد زایمان زود رس شد اونم مثل من ای وی افی بود برا باردارشدنخوبن اما بعدش رسیدگی نمیکنن اره ب من ک گفتن باید بیای پیشم اما فکر کنم سه ماه اول مهمه زیر نظرشون باشی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا ا جان برای منم پرگوریس دادن  همراه پرگوریس داروی دیگه ای هم دادن ؟  چندتا پرگوریس نوش ...

هنوز داروهام رو کامل نگرفتم چون میدونستن کمیابه اول فقط پرگووریس رو نسخه کردن که برم دنبالش .هشت تا نوشتن منم فقط ۴تاگیرم اومده....دیگه منتظرم تاجواب ازمایشام بیاد ببرم ببینم چه کاری میکنن برام

ایمنی انعقادی مشکل داشت هنوز که نگرفتم ولی حتما همون ای وی ای جی

برا انتقال فقط پانکچر سرم نمیخاد 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
منم مثل شما ترس از آمپول داشتم ولی الان مثل نقل و نبات آمپول میزنم 

آره والا منم

ولی واقعا با این امپول مشکل دارم از ظهر مثل افسرده ها فقط اشک میریزم

اینهمه امپول زدم گذشت تحمل کردم

امروز سر سرم تو اتاق عمل ک بالایه شصتمو رگ گرف

با سر اینکه اینارو داد ۲۰تا کلی گریه کردم خیلی اذیت شدم

خب گلم مگه قانونش این نیست که سرویکس کم باشه تا سرکلاژ کنن؟ 

من سرویکسم داشت میومد پاین و دکتر گفت سرکلاژ نمیخاد فعلا تا برسه ب ۳۳باید میفهمید وقتی تو یک ماه ده تا اومده پاین باید پساری بزاره جون بازم میاد پاین و اون مریض نقشینه هم با ای وی اف دو قلو باردار بودم اونم براش سرکلاژ نکرده بود اخه دوقلو رو باید سرکلاژ کنن و نکرده بود 

من سرویکسم داشت میومد پاین و دکتر گفت سرکلاژ نمیخاد فعلا تا برسه ب ۳۳باید میفهمید وقتی تو یک ماه ده ...

خدابه دلت صبر بده .تاشش ماه روفتی و.....نمیدونم والا فعلا که سه بار منفی شدم دوبار مشتاق یه بار نقشینه .شما سرم داشتی؟

خدابه دلت صبر بده .تاشش ماه روفتی و.....نمیدونم والا فعلا که سه بار منفی شدم دوبار مشتاق یه بار نقشی ...

نه سرم نداشتم اره تا ۶ماه رفتم بعدم بخاطر سهلنگاری دکترم از دستش دادم انشالله ک این انتقال باردار شی برا منم دعا کن باز بتونم زود تر باردار شم 🥺

بد نیستم ولی افسردگی بعد زایمان گرفتم و دارم قرص مصرف میکنم پسرم خوبه خداروشکر پنج هفتگی که چکاپ داش ...

سلام بهارک جون. خوبی؟

پسر گلت خوبه؟ یه سوال بپرسم ازت. توی لیست واکسنها اونجا واکسن مربوط به مننژیت (مربوط به باکتری مننگوکوک) رو میزنند؟ اگه اره، چند ماهگی؟