2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047727 بازدید | 684622 پست
اره دکتر خوبیه   سونو شیش هفته گفت دوتا هماتوم کوچیک داری  آسپرین قطع کرد شیاف دوتا کرد& ...

سونو مطب همینش بد هست که برگه نمیدن آدم بفهمه چی به چیه

ان شاالله که خیره عزیزم ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما فراموش میکنی مطمئن باش من دخترم میگه دنیا بیاد میزنمش چون خیلی سرش سوراخ سوراخ شدی من ۳۴سال ک ...

منم ترس آمپول داشتم همیشه به دکتر میگفتم فقط بهم قرص بده 

ولی به قول شما نمیدونم چه صبری خدا بهم داده ک از زدن آمپول آخ هم نمیگم من هم دورنافی دارم هم عضلانی شکمم ک کبود شده یه طرفش 

سلام عزیز دلم آخ که دلم برات خون شد پیامی که نوشته بودی رو دیشب تازه خوندم دیشب خیلی خواستم جواب بدم ...

به به خیییییلی مبااارکه😍😍 ان شاالله ب سلامتی تا اخر❤️😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ن من قبلاً با دو ونیم میزدم باز الان با دو راحت زده میشه سرنگ پنج ترسناک حتی مرکز هم با سرنگ دو برام ...

بزرگ باشهذجذب نمیشه یعنی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
منم تگ مطب میرفتم نمینوشت ولی رفتم مرکز.مرکز صبح ها ویزیت دارن مطب هام عصر.ما چون صبح زودباید میرفتی ...

اره خدایی راه دور سخته انشالا کارتون زود تموم میشه راحت میشی 

فدات عزیزم برام دعا کن آلا جان🥰🙏

مبارکت باشه عزیرم زیادم بتا نده استرس نگیری  همون روز شونزده بده

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
شوهرمم گف خانم بخدا اذیت میشی بیا جدا جدا بزنم گفتم دکتر نوشته اینجور بعدشم نمیخوام هر روز دو طرف سو ...

عزیزم تو ی سرنگ بودن مهم نیست مهم دوتا امپول به بدن بره من ی بار دوتا تو ی سرنگ زدم پام فلج شد دیگه جدا زدم خیلی بهتر شد دردش کم شد به نظرم اینطور بزن دوتا باهم واقعا سخته حتی تزریقاتی به من گفت دوتا باهم نمیزنیم آبسه میکنه البته من خودم میزنم خیلی راحترم

ماشاا.. بهت منم خواستم بزنم دوستمون گف ی رگه ب اون بخوره بد میشه ترسیدم شمام مواظب باش من دو روز پ ...

چشم عزیزم❤️

ان شاالله پر خیر و برکت باشه برات

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سونو مطب همینش بد هست که برگه نمیدن آدم بفهمه چی به چیه ان شاالله که خیره عزیزم ❤️

عزیزم ببخشید ی سوال داشتم تو بارداری اون اوایل ضخامت اندومتر معمولا چنده؟