2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047551 بازدید | 684608 پست
راست میگی عزیزم امیدوارترم کردی اگه حوصلت میگیره میشه بهم لطف کنی بگی چندماه تحت درمانش بود؟؟واریکوس ...

عزیزم همون جلسه ی اول رفتن ازمایش دادن دارو برایه سه ماه بهش داد دیگه سه ماه تموم نشد باردار شد واریکوسلش شدید نبود دکتر گفت نیاز به عمل نیست اونم عمل نکرد انشالله شمام نتیجه بگیرید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها هر کی اطلاع داره بگه ایا طبیعی چکار کن حالش خیلی بده اخرین بستش بود 

اون فقط ماله اون دستگاهه هست ولی هیچ ربطی به جنینا نداره خاهره من اصلا نترسه چون همین گریه خیلی بدتره تا این خونابه فقط وفقط آرامش و استراحت تا فردا هم قطع میشه 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
بچه ها تو رو خدا کسی هست جواب بده من دوست صمیمیم بیچاره دو تا جنین بیشتر نداشت امروز انتقتل داد جنین ...

بش بگو اگه میخای انتقال موفقی داشته باشه فقط آرامش و توکل همین کافیه خاهر

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
اون فقط ماله اون دستگاهه هست ولی هیچ ربطی به جنینا نداره خاهره من اصلا نترسه چون همین گریه خیلی بدتر ...

جدی یهنی پیش اومده کسی اینجوری بشه بعد خونابش قطع شع ؟یعنی پریود نشده خطرناک نیست خدا خیرت بده 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 
جدی یهنی پیش اومده کسی اینجوری بشه بعد خونابش قطع شع ؟یعنی پریود نشده خطرناک نیست خدا خیرت بده 

نه خاهره من پریود کجا بود اکثرا ماها بعد انتقال لکه بینی داشتیم اصلا پریودی وجود نداره با این داروها

اون فقط ماله اون دستگاهه هست ولی هیچ ربطی به جنینا نداره خاهره من اصلا نترسه چون همین گریه خیلی بدتر ...

پس امکان مثبت شدنش هست بهش دکتر گفته استراحت مطلق نباش این خونابه رو که دیده خودش انداخته زیر پتو از ترس

نه خاهره من پریود کجا بود اکثرا ماها بعد انتقال لکه بینی داشتیم اصلا پریودی وجود نداره با این داروها

امروز انتقال داد اومد خونه دید خونابه داره زیر دلش درد میکرد گفت اون میله فلزی خیلی اذیتم کرد 

منم بعضی وقتا حالت تهوع دارم بیشتر شبا میاد سینه درد زیاد داشتم که چند روز کمتر شده آره منم گشنگی دا ...

مطمینن مشکلی نبوده و همه‌چی نرمال بوده وگرنه بهت می‌گفتن. ۵ روزه بودن

پس امکان مثبت شدنش هست بهش دکتر گفته استراحت مطلق نباش این خونابه رو که دیده خودش انداخته زیر پتو از ...

اره ولی وقتی لکه بینی داره باید استراحت کنه !هروقت لکه برطرف شد میتونه عادی باشه !اره عزیزه من چرا موفق نباشه اینجا خانوم باردار داریم خون از پاچه شلوارش میریختع بچه هاشو سالم بغل کرده اینکه ماله دستگاهیه که تو واژن میزارن جنینا جاشون تو رحم هست این لکه بینی برا واژنه ربطی ندارن فقط بهش بگو فقط وفقط آرامش 

بله به ما گفتن تا سه روزم طبیعیه نگران نباشه

تا سه روز لکه بینی بعد انتقال طبیعی جدی خدا خیرتون بده خیلی ناراحتم براش خیلی ناراحت پیامتو نشونش میدم امیدوارم خدا دامن  مشکل هممون برطرف کن 

امروز انتقال داد اومد خونه دید خونابه داره زیر دلش درد میکرد گفت اون میله فلزی خیلی اذیتم کرد 

اره عزیزم منم تا ۳روز زیر دلم درد میکرد