2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047643 بازدید | 684621 پست
نمیدونم والله این همه تفاوت انشالله هر چه زودتر دامنت سبز بشه والله ما دی اف ای ننداده ولی شکم دارم ...

اخه من شنیدم اگه مورو مشکل داشته باشه شانس انتقال هم خیلی پایین میاد واسه همین دی اف ای رو قبل از هر چیزی مینویسن که مشخص بشه و الکی هزینه کاشت ندیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چون اصلا ویار وتهوع نداشتم متوجه نشدم فقط یه شب لکه بینی داشتم که شیافم وهر8ساعت کرد بعدش رفتم سو ...

من سر سقط اولم قشنگ حالت تهوع و علایم هم داشتم که وقتی رفتم سونو توی ۱۱ هفته جنین ۷ هفته سقط شده بود و قلبش ایستاده بود. حتی لک هم نداشتم به علایم و اینا نیست واقعا 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیز دلم این چه حرفیه ما ها همه با بودن تو انرژی میگیریم عزیزم حتما حتما بیا حرف بزن باهامون ، تقریب ...

سلام الهه جونم خوبی دختر قشنگمون خوبع؟

فکر نمیکردم بیام تاپیک اینقد اروم میشم.

واقعاً کنار شما بودن نعمت بزرگیه که درک نکرده بودم.الهی خدا براتون خیر بخواد که قطعا همینه مگع میشه خدا خیر بنده شو نخواد

خیلی بهترم.ممنونم از دعا و احوال پرسیت عزیزم 😘💓

سلام آترین عزیز دلم خیلی ناراحت شدم از اتفاقی که برات افتاد خدا به دلت آرامش بده و معجزشو دوباره بهت ...

آخی عزیز دلم خیلیییییییی سخته الهی دیگه این دردو نع برای خودت ونه برای دوستت تحربه نکنی عشقم

انشاالله عزیزم 🤲😘♥️

💞💞💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞💞💞

**لیست سوره یس هدیه به امیرالمومنین علی علیه السلام**

۱_ یامنان‍  ✔️
۲_ پروانه21‍  ✔️
۳_ آستاره ۷۲ ✔️
۴_ عبدالواحد✔️
۶_  گیسوگلابتونم ✔️
۷_ khanomiman✔️
8_alae✔️
9_favali ✔️
 ۱۰_ ماهییا✔️
۱۱_ niloo68✔️
12_ رادیس۱۲✔️
۱۳_ pariii73✔️
۱۴_هدیه۹۹✔️

15_ marshmaloo✔️
16_ کاربر تکراریست✔️
۱۷_ لیمولیمولیمو✔️
۱۸_houra۱۴۰۰✔️
۱۹_ mehremah✔️
2۰_پاپیون_سفید ✔️
۲۱_نگار80 ✔️🌹 @نگار80    

22_sssefat🌹    @ssseffat    
۲۳_فردایی_روشن✔️🌹  @فردایی_روشن    
️۲۴_ داداشممم
۲۵_sarvesahi
۲۶_rose_710
۲۷_haniiijoooon
۲۸_محلا20
۲۹_صدف_۶۹
۳۰_رزیتا22
۳۱_طوطططیا
۳۲_جانان۱۱۱
۳۳_شطرنجی
۳۴_آناشید۹۹
۳۵_نیاز6973
۳۶_7zooozi۸
۳۷_آرام000
۳۸_فطررس
️۳۹_اهسته
۴۰_shiva_ab
۴۱_tamana36۶
۴۲_نهال6467
۴۳_sarayyyyy
۴۴_happygirls 
45_1367زهرا
46_ترگل_رض
47_زلیخاه۱۴۰۲
48_yalda1398
49_raaaaaz
50_blacklove
51_س۱۳۶۷
52_nooshabehjoon
53_مامانو_سوفی
۵۴_725henas
۵۵_نغمه_کوچولو
۵۶_آیدا128
۵۷_raha16
۵۸_mgh77
۵۹_ارکیدهابی
60_ریحانه۵۷
۶۱_گندمک۱۱
۶۲_ماهور_جان
۶۳_پونه۰۰
۶۴ _ bahar2063 
۶۵_تنهاترررررین‍  ✔️
۶۶_سحربانو۶۸✔️
poweroflov_۶۷۱✔️
asemaneabii_۶۸✔️
۶۹_elahe_الهه✔️
Hasret_70_✔️
71__بهاره_✔️
joooodi_72✔️
bahar2200_73✔️
74_نیکاد✔️
75_نگار۱۲۳_نگاررررم✔️
sami1367_76✔️
77_نارنجستان64✔️
queen2172۲_78✔️
79_گلاباشان✔️
Artin_arsen_artina_80✔️
81_خدایاتومیدانی
saeideh61_82

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
ااترین جان عزیزم خیلی ناراحتم واسه اتفاقاتی که برا شما و بچه ها افتاده امیدوارم این اخرین امتحان خدا ...

قربونت بشم الهی خدا دوقلوهاتو سالم بده بغلت عزیزم 💓

چشم.دعاکن بتونم خودمو جمع کنم 

قربونت عزیزم میدونم خیلی شرایط سختی داری ولی چاره ای نیست با غصه خوردن هیچ کاری درست نمیشه به نظر ...

قربونت بشم حق با شماست خدا شاهدا شوعرم هم مثل شما حرف میزنه میگه خانم حوصله داری؟ول بچه کن خودمو خودت عشقی

الان مسافرت خواب وغذا همه ی تفریحمون بجاس.

بچه بیاد هیچی سر جاش نمیمونه ولی خودم خیلی حریص شدم نمیدونم دست نیافتنی شده این حسو دارم یا واقعاً خیلی علاقه دارم به بچه.البته همه ی خانواده خودم و شوهرم میگن ماشاالله حوصله ی بچه داری

خواهرم هم میگه ابجی نبودن بچه ی درده بودنش صد دردو دغدغه س.میگه شاید فکر کنی بگی بزرگ میشن راحت میشی ولی مشکلات با بچه ها بزرگ میشه.

ممنونم از رهنمایت فدات شم.انشاالله بسلامتی انتقالت مثبت بشع 🤲🤲🤲

وای  منکه هرجور عشقم کشید خوابیدم فقط میدونم میگن اون دوساعت اول بعداز انتقال خیلی مهم که آدم ...

عزیزم من پرسیدم از دکتر عملم.خوبیش این بودکه متخصص ای وی اف فرستادن بالای سرم.البته با دکترم تو ی بیمارستان کار میکنه و دکتر خودم یبار آمد بالای سرم دیگه پروندم داد به این دکتر که تخصص لاپاراسکوپی داشت.تو بخش جراحی فقط من ای وی افی بودم ی زمانای خاص می‌آمد و با حوصله جواب میداد سوالهام.گفت هیچ نقشی تو لانه گذینی وجاش نداری 

پس دلتو به خدا بسپار.راستی میگفتن خم راست نشو تا خارج رحمی نشه که من خیلی رعایت کردم اما شد