2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047368 بازدید | 684596 پست
خیرببینی عزیزم❤️ الهی هزاران برابر برگرده ب خودتون

فاطمه جان براش صلوات میفرستم آخه تو راهم دارم میرم خونه رفته بودم یکم روغن زیتون بخرم قیمتا سر به فلک کشیده😅😅

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
فاطمه جان براش صلوات میفرستم آخه تو راهم دارم میرم خونه رفته بودم یکم روغن زیتون بخرم قیمتا سر به فل ...

قربووونت برم خیلیم عااالی❤️😘😘😘 خیر ببینی عزیزدلم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هم چنین خودت گلم

عزیزم اینکه مثبت شدی نشونه ی خوبیه اما خب ناراحتیاش آدمو پیر میکنه انشاالله دلت آروم بگیره آنا جان 🙏🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
آره قلب تشکیل شده بود

خداروشکر عزیزم منو شما فکر کنم باهم باشیم من 25 خرداد انتقال داده بودم 14 انتقال آزمایشم 660 بود که 19 انتقال سونو کردن فقط دوتا ساک دیدن  شما قبل این سونو کی رفته بودین سونو ؟

فدات شم عزیزم. تموم شد یه هفته دیگه برم سونو انشاءالله که بقایا نمونده باشه

نمی‌دونم چی بگم خدا انشاالله معجزه شو نشونت بده و جاشون به زودی برات سبز بشن

سلام کسی هست که جوابم رو بده من بخاطر کم تحرکی اسپرم همسرم راهی مرکز ناباروری مام شدم دکتر اطرج ازگایش نوشتن که هنوز انجام نداده میخواستم بدونم کسی اینجا توی مام میکرو یا ای وی اف مثبت شده توروخدا بهم امید واقعی بدید خیلی دلم خالیه

قربونت برم عزیزم ممنون از لطفتون.  من 12 هفته وچهار روز بود که رفتم سونو گفتن تو 9 هفته رشدش م ...

عزیزم خودتون هیچ متوجه چیز خاصی نبودید مثلا ویارتون قطع بشه یا خونریزی چیزی که نشون بده رشدش متوقف شده

من تازه رفتم انجام دادم ۲۸ ام ماه قبل منتظر پریود شم روز دوم برم ببینم اوضاع چطوره ولی آخرین قرص ر ...

انشالله به زودی زود تاثیر مثبتشو می‌ذاره و رحمت آماده پذیرش جنین میشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
💞💞💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞💞💞 **لیست سوره یس هدیه به امیرالمومنین عل ...

مهتاب جان دوست مهربونم واقعا ممنونم بابت اینکه منو لایق دعاهات دونستی 

خدا بهت سلامتی و شادی بده ، انشالله عاقبت بخیری و سلامتی بچه هات رو ببینی 🌹❤️

سلام دخترا ضخامت رحم سه خطی ینی چی؟ دوشنبه نوبت عملم شد ۵ تا فولی داشتم بزرگش ۲۰ بود(التماس دعا)🙏 ...

سه خطی یعنی خوبه

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
فاطمه جان براش صلوات میفرستم آخه تو راهم دارم میرم خونه رفته بودم یکم روغن زیتون بخرم قیمتا سر به فل ...

تو چکارکردی عزیزم کارت کجا رسید 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزم خودتون هیچ متوجه چیز خاصی نبودید مثلا ویارتون قطع بشه یا خونریزی چیزی که نشون بده رشدش متوقف ش ...

من چون اصلا ویار وتهوع نداشتم متوجه نشدم فقط یه شب لکه بینی داشتم که شیافم وهر8ساعت کرد بعدش رفتم سونو که اینجور شد. دکتر میگفت بهش میگن سقط فراموش شده هیچ علائمي نیست

خدایا شکرت
سلام کسی هست که جوابم رو بده من بخاطر کم تحرکی اسپرم همسرم راهی مرکز ناباروری مام شدم دکتر اطرج ازگا ...

مام خوبه جنینشناسش.  دکتر اطرجم ما رفتیم مطبش دکتر خوبیه