2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047543 بازدید | 684607 پست
سلام عزیزم وای خدا دختر هم خوشحالم کردی هم دلواپس شدم ن عزیزم ربطی نداره به شیاف واژینال  انشا ...

هم چنین خودت گلم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نترس عزیزم قرار نیست اتفاق تکرار بشه انشاالله بغل میگیریش 🤲

ااترین جان عزیزم خیلی ناراحتم واسه اتفاقاتی که برا شما و بچه ها افتاده امیدوارم این اخرین امتحان خدا باشه برات کامل استراحت کن و باز شروع کن مطمئن باش حتما نتیجه میگیری زندگی همینه با افتادن و بلند شدن 

سلام دوستان عصر بخیر. من امروز رفتم برا سونوی تشکیل قلب. یکی از جنینام ۷ هفته و ۱ روزش بود اونیکی ۶ ...

عزیزم اصلا نگران نباش کاربر چیا هم دختر پسراش دقیقا یک هفته فرق داشتن ماشاالله الان انقدر سرش شلوغه نمیتونه به ما سر بزنه خیلیا تو تاپیک بودن

الا جونم من الان اصلأ نمیتونم با توجه قلبی بخونم 🥹 الهی خدا سلامتی بده به خودش و بچه ها ش

قربووونت برم عزیزم😘❤️ لطف کردی🌹

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ضخامت چنده که میگه خوب نیست؟؟ لوبیا سبز رو من به دکتر گقتم مصرف کنم گفت نه الکی هورموناتو دست کاری ...

عدد نمیده ولی میگه خوب نیس نازکه

و خب پریودم که میشم نصف روز بیشتر خونریزی ندارم ...

فک میکردم دکتر حساسه واسه همین ماه قبل هیستروسکوپی رفتم یه سونو واژینال و شکمی بیرون دادم اونم گفت برا انتقال رحمت خوب نیس که پیشنهاد هیسترو داد منم به دکتر گفتم و انجام دادم

الا جان انشاءالله که مشکلشون به زودی رفع به خیر بشه من ده بار میخونم عزیزم

قربوووونت برم بهار جون❤️ خدا خیرت بده عزیزم. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزممم  چند وقتت بود چه قدر خوشحال بودم برا دوستت که دوستی مثل تو داره مهربونم، خیلی ناراحت شد ...

قربونت برم عزیزم ممنون از لطفتون. 

من 12 هفته وچهار روز بود که رفتم سونو گفتن تو 9 هفته رشدش متوقف شده وقلبش ضربان نداره. متاسفانه قسمت نبود تو این امر خیر سهیم باشم 

خدایا شکرت
منم ده بار میخونم عزیزم❤️❤️

خیییلی ممنونم سحرجان❤️❤️ 

مرسی عزیزم الان زنگ زدم گفتن فردا واسم میفرستن خیلی لطف کردی😍

خداروشکر 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
وای خدا راشکر ممنونم از دلگرمیت عزیزم 😘♥️ تو بیمارستان هم پرستارا میگفتن 

قربونت عزیزم

میدونم خیلی شرایط سختی داری ولی چاره ای نیست

با غصه خوردن هیچ کاری درست نمیشه

به نظرم تو این فاصله ای که فرصت  داری یه کلاس هنری برو.ولی آثار دستت رو ببینی کلی کیف میکنی کلی نالت خوب میشه

بذار سرگرم بشی و تا حدودی از تنهایی دربیای.

بچه خیلی خوبه .نداشتنش یه درد ولی داشتنش هزارو یک درد

همش نگران تربیت و آینده و سلامت روحی و روانی وایناش هست آدم با این اوضاع خراب جامعه امروز

ازیه جهت آدم میبینه اونایی که اصلا ندارن فقط یه غم دارن که نیست ولی اونایی که دارن لحظه لحظه نگرانی و دلهره دارن.بعدشم که معلوم نیست برای آدم موجبات باقیات صالحات بشن یا فحس و ناسزا

عزیزم زندگی کن.زندگیت رو بند بودن بچه نکن که اگر اون باشه زندگی بهت بچسبه

عدد نمیده ولی میگه خوب نیس نازکه و خب پریودم که میشم نصف روز بیشتر خونریزی ندارم ... فک میکردم دکت ...

ویهان جان بعد هیسترو وضع رحمت خوب شده ؟ یا هنوز تازه رفتی هیسترو ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش