2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047554 بازدید | 684608 پست

@bahar2200    

بهار جونم خوبی عزیزم

خیلی متاسفم خواهری.ی پستت خوندم که گفته بودی بعداز طناب و گرمی هیچ اتفاقی نیفتاده .عزیزم تا وقتی که بتات نیاد زیر ۱۰۰۰ خونریزی نمیکنی عزیزم.

حتماً برو دکتر تا قرص واژینال بهت بده

اورژانس بیمارستان بری امشب بستری میکنن شب دارو میزارن فردا دفع میکنی ی سونو ازت میگیرن که بقایا نداشته باشی مرخص میشی.

خودتو ازیت نکن  

قربونت برم خداروشکر خوبم،هماتوم یکم بعد از سونو انتی از بین رفت البته دیگه آمپول و شیاف استفاده میکر ...

ممنونم عزیزم ان شاالله هم خودت خوب باشی هم نینی 

خدارو شکر ان شاالله همه چی به خوبی بگذره 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد انتقال چقدر دراز کشیدی من که خودکو کشتم دستشویی هم نرفتم مرکز هلاک شدم تا اومدم خونه وای یادش می ...

حدود نیم ساعت نتونستم تحمل کنم بلند شدم رفتم سرویس آمدم تو بخش دراز کشیدم ۱۰دقیفه نشد دوباره رفتم دستشوی

سه بار بیمارستان رفتم تو خونه هم که بگو روزی ده بار چون فول دارو بودم.افتادکی مثانه هم دارم

انشاالله بسلامتی عزیزم اصلأ فکر منفی از خودت دور کن.من شوهرم میامد میگفت بچه‌هام چطورن میگفت تو دعا ...

اره من بارداری دومم رفتم سونو قلبش میزد ولی ضعیف خون قرمز دیدم رفتم سونو یعنی قشنگ ازم خون میومد دکتر شیاف و آمپول داد یه ماه استفاده کردم روز یه شیاف و یه آمپول بعد ک رفتم سونو گفت تا هفت هفته و چهار روز رشد داشته از آخرم هرکار کردم نیفتاد رفتم کورتاژ ولی همونجا هم با آمپول و شیاف ترشح قهوه ای داشتم هر روز 

ولی برا اولی چون قلبش تشکیل نشده بود تو خونه خودم دفع کردم ولی خونریزی وحشتناک کردم تو نوبت سونو ک بودم از پاچه ها شلوارم خون می‌ریخت خیلی بد بود تازه فقط جفت افتاده بود سه روز بعد جنین دفع شد 

الآنم به دکتر هربار زنگ میزنم میگه استراحت کن شیاف بزار مایعات بخور منم سپردم به خدا 

از نیکا خبر نداری که بتاش پایین بود 

نه متاسفانه. چند وقته نیومده. بچه ها هم تگش کردن ولی نیومده هنوز. ان شاالله خدا خودش کمکش باشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
انشاالله عزیزم از مامان محمد خبر نداری ؟

اونم نه متاسفانه.  چرا من از هیشکی خبر ندارم؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها یکی از دوستام که بارداره و عین خودمون کلی سختی کشیده ی مشکلی براش پیش اومده.🥺😭

از اینورم داریم که دعای مقاتل رو که ایشون از امام سجاد ع نقل کردن و گفتن هر کی ۱۰۰ بار بخونه و حاجت نگیره مقاتل رو لعنت کنه.

دعاشم خیلی کوتاهه میذارم اینجا. هر کی تونست بخونه دستشو میبوسم. ب نیت اینکه ان شاالله بچه ها شو سالم و با دل خوش بغل کنه😍.

فقط ممنون میشم هر کی هر تعدادی خوند خبر بده که باقیش رو هم خودم بخونم . ان شاالله سلامتی نی نی های همتون❤️

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۷۱۵-۱۷۴۰۵۲_gerdoo_or46.jpg

توهمون سیکل انتقال هرشب آب پز کن بخور  مثل باقالی سبز وقتی مجبوری به طعمش توجه نکن

نمیشه بهش توجه نکرد

خیلی بده

من دو قاشق میخورم انگار حالم بد میشه

حالا این سری تلاش خودمو میکنم مرسی عزیزم

واقعا آدم میمونه منم شنیدم که خوبه حالا باید سرچ کنم البته من برای اینکه امتحان کنم تاثیر داره یا ...

خیلیا میگن تاثیر داره ،اما نمی‌دونم که به قول شما آدم میمونه چیکار کنه 

منم از همون یه نفر شنیدم که می‌گفت تاثیر عکس داره چون خیلی با دلیل و برهان گفته بود دو دل شدم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام عزیزم. امیدوارم حالت خوب باشه. منهمیشه اینجا سر میزنم گاهیپیامها خیلی زیاده نصف اخبارو نمیفهمم ...

سلام ممنون

براچی میفرستن پاتولوژی؟چیاروتست میکنن؟

خدایابه امیدخودت🌺
ضخامت چنده که میگه خوب نیست؟؟ لوبیا سبز رو من به دکتر گقتم مصرف کنم گفت نه الکی هورموناتو دست کاری ...

فکر نکنم لوبیا سبز اینقدر هورمونی بالا باشه که با خوردنش هورمونها دست کاری بشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش