2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047544 بازدید | 684607 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم prp کردین؟ الان چند سیکل هستید؟ اگه خدای نکرده سیکل کنسل شد، بچه ها خیلی فیزیوتراپی رحم رو بر ...

نه prp نکردم

به دکترم گفتم گفت نه لازم نیس اصلا ضخامتی نداری 

میشه لطفا شمارشونو بدین؟اکویین باید بگیرم الان ولی داروخونه ها ندارن

سلام بچه ها پانکچر تو رویان چنده؟ من الان زنگ زدم همینجوری گفتم اطلاع داشته باشم از هزینه هاش تا پو ...

هانی جون ،من قبل از عید رویان برای پانکچر رفتم هر بار که از صندوق دار قیمت پانکچر رو پرسیدم کلا یه چیز متفاوت می‌گفت آخرشم نفهمیدم قیمت پانکچر چنده ،خودم روز پانکچر فهمیدم 

شاید الان دوباره زنگ بزنی یه قیمت دیگه بگه 

پارسال اگه درست یادم باشه ۹ تومن‌ بود ۱۴۰۱ 

البته برای بیمه دانا و نیروهای مسلح رایگانه و تامین اجتماعی هم تا یه درصدی برمیگردونه ولی بقیه آزاده 

من خودم آزاد حساب شد برام 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
میگن لوبیا سبز خیلی خوبه برای افزایش ضخامت پی ار پی هم خوبه

لوبیا سبز واقعا تاثیر داره تو بالا برن ضخامت ؟ 

یه نفر تو یکی از تاپیکا می‌گفت برعکس عمل میکنه کلی هم دلیل آورده بود ،آدن نمیدونه چیکار کنه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام قربونت برم خوشحالم بعد مدتها پیامت رو دیدم البته برای حال و روز دلت ناراحتم خدا برات جبران ک ...

ممنونم مهتاب جونم فدات خواهر قشنگم فعلآ خوب نیستم ودوست ندارم تاپیک تحت انرژی منفی قرار بدم قربون دل دوتا بهارا برم که همدرد من شدن.من خیلی از خدا خواستم که ناراحتی درد همراه من بره بیرون از تاپیک اما مصلحت و عدالت خدا چیه نمیدونم

غم دلم خیلی سنگینه  😔
می‌دونم گفتنش اینجا فایده ی نداره جز خراب کردن حال شما
خیلی سخته تمام هستی و رویاهات با ی کلمه که متاسفم قلباشون نمیزنه و ختم بارداری بر سرت آوار بشه
چه شبای به تخت کنارت مادر فکر میکردم
چع سایتای که دونبال کالسکه ی دوقلو گشتم
چه روزا وساعتای که تو خیالم تو سیسمونیا گشتم من که زیاده خواه نبودم به خدا گفتم خدا حد اقل یدونه ش ببخش بهم مدا کجا بود که نشنید ؟
این همه دعا.قران و نذر کجا رفت ؟
خدا مدیون بهم اگه بهم نگه صلاحش چی بود.
خدا اینو بدهکاره بهم.مگه من بندش نبودم ؟
مگه خدای من غیر بود ؟
یا من پوستم کلفته.
الان من چع خاکی تو سرم کنم جسمی بی روح وتهی از امید به آینده.چطور ادمه بدم این زندگی بی روح بی انگیزه.کاش جنین داشتم کاش. کاش و ایکاشای که پشت هم ردیف میشن
ببخشید اگه خیلی چرت گفتم.
ی مدتی بهتره نیام سایت 

دوستای مهربونم که پیگیر حالم بودین ودعا کردین برام الهی خدا عوضشو بهتون بده 

@elahe_الهه    

@سحربانوو68    

@__بهاره__    

الهی بسلامتی جوجه هاتون بغل بگیرین عزیزانم 🤲🤲😘😘😘

نه prp نکردم به دکترم گفتم گفت نه لازم نیس اصلا ضخامتی نداری  میشه لطفا شمارشونو بدین؟اکویین ...

تشیدی پرسیدی زنگ بزن 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه ها برای ضخامت بادکش داخل ران و رحم رو هم امتحان کنید 

اگه رحم رو می ترسین داخل ران تو نت هست 

من دو سال پیش انجام دادم آنقدر ضخامت بالا رفته بود و رحمم سنگین شده بود ۲۴ سیکل پریود شدم در صورتیکه سیکل هام ۳۶ روزه هست ماه بعدش رو هم باز کردم همین اتفاق افتاد قشنگ سنگینی رحم رو احساس می کردم

ولی خوب من از رحم تا زانو ها و پشت کمرم رو هم بادکش می کردم

اگه از رو شکم می ترسید قسمت رحم از قسمت کمر پشت بین دو تا ستون فقرات هم خوبه(روی ستون فقرات نباید بادکش بشه)

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

ممنونم مهتاب جونم فدات خواهر قشنگم فعلآ خوب نیستم ودوست ندارم تاپیک تحت انرژی منفی قرار بدم قربون دل ...

قربونت دلت برم خواهری واقعا ادم کم میاره خدا بهت امید و انرژی دوباره ببخشه

آترین عزیز دلم نمیدونم چی باید بگم فقط خدا شاهده چقدر این مدت به یادت بودم  بمیرم برای دل پر ا ...

فدات بشم نهال مهربونم من رفوزه شدم تو این امتحان خیلی سخته کنار اومدن باهاش.

فدای مهربونیت بشم خواهر خوشکلم.الهی خدا به زودی دلتو شاد کنه 🤲😘

لوبیا سبز واقعا تاثیر داره تو بالا برن ضخامت ؟  یه نفر تو یکی از تاپیکا می‌گفت برعکس عمل میکنه ...

من دقیق نمیدونم چی خوبه چی بده

داشتم دمنوش رازیانه میخوردم بعضیا گفتن خوبه بعضیا نه 

دیگه بیخیالش شدم

فرتیل سی ام رو میخورم ولی همیشه روزی ۳تا