2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست
انشاءالله هرچی که خیره براتون پیش بیاد کسی واقعا از زندگی کسی خبر نداره😪

ممنونم عزیزم انشالله همچنین. 

من نسبت به حرفی که خودتون زدید فکر کردم همه جوره پشتته 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

[QUOTE=300716106]جدی میگی؟ ‌پادرد ندارم پاهام انگار میسوزه از داغی با ورم داره همچین حسی دارم شما مثبت شدی؟؟ میشه ...[/QUOTاشکال ندارع 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ای وی اف بود. دیگه قسمت نبود بمونه عزیزم

انشاالله خدا خودش برات جبران کنه به زودی زود 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
نه من بتای اولم ۱۰۵ بود و تقریبا ۶ -۷ روز بعد لک بینی افتادم رفتم سونو دکتر گف رشد خاصی نمیبینم دوبا ...

ساکم نبود پس یه دوستمم اینجوری شد 

😭😭 بله اینجور که میگه و دیدم خدا کمکم هممون بکنه ❤

کاش همه بفهمیم زندگی ارزش غصه خوردن نداره و زندگی برای همه ی خط صاف و مشخص نیست. من خودم فردا دارم میرم پانکچر ولی ی جوریه ته دلم. من تصمیمم فرزند خواندگی بود ولی همسرم استرس داشت و منم زیر بار آی وی اف رفتم. شما میتونید به طریق دیگه ای پدری و مادری کنین و کیف کنید اگر مسأله دیگه ای نیست. حیف آخه، اتفاقا من کسی رو میشناسم که نشد و حتی وارد سیکل ای وی اف نشدن و سریع بچه به سرپرستی گرفتن هم اون بچه صاحب پدر و مادر شد هم اونا به ارزوشون رسیدن و جونشون براش در می‌ره. 

امیدوارم هرچی خیر پیش بیاد براتون 💓

جواب سوالمو بدین لطفا😭😭😭

هر جور که خودت دوست داری ولی برای تعیین جنسیت ایوی اف کنی من باشم انجام نمیدم حتی یه مسکن ساده هم عوارض داره چه برسه این همه دارو یکی بچه ندارع دیگه مجبوره خودشو به اب و اتیش بزنه بشه

هر جور که خودت دوست داری ولی برای تعیین جنسیت ایوی اف کنی من باشم انجام نمیدم حتی یه مسکن ساده هم عو ...

ولی بنظرم آدم برای رسیدن به آرزوش باید بجنگه.همونطور که کسی که بچه نداره احساس خلا میکنه کسی که دنبال تعیین جنسیت هم احساس خلا داره و داره میره اون خلا رو پرکنه.

ساکم نبود پس یه دوستمم اینجوری شد 

سونو اول ک رفته بودم دکتر گف ی چیز مشکوک دیده میشه تو برگه هم نوشته بود ۲ میلی.  ولی تو سونو دومی هیچی نبود. البته من تعجب می کنم با بتا ۱۰۵ اصلا چیزی دیده بشه حالا اون چی بوده نمیدونم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
کاش همه بفهمیم زندگی ارزش غصه خوردن نداره و زندگی برای همه ی خط صاف و مشخص نیست. من خودم فردا دارم م ...

اینایی که گفتید رو من میدونم همسرم نمیخواد. 

انشالله که براتون بهترینا رقم بخوره

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
میگم آناشید به کل ناامید شدم تو با بتا بالاو سرم اینطور شدی من چی بگم با بتا کم که سرم هم نداشتم😏و ...

عزیزم یکی از بچه ها هم بود دو سه ماه پیش بتاش پایین بود اما همه چی خوب پیش رفت ،کاربریش یادم رفته 

بد به دلت راه نده انشالله خیره

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچهها پردینوزول روزی دوتا میخوردم دیروز نخوردم یادم اومد یه هو نباید قطع میشد امشب یکیخوردم الان یه هفته شبی یکی بخورم بعد یه هفته نصفشو  بخورم؟  

جواب سوالمو بدین لطفا😭😭😭

سلام عزیزم.نه اصلا این جور نیست.اگه واقعا دوست داری انجام بدی انشالله زود نتیجه بگیری.اگه دوستان تو گروه میگن فقط بخاطر تعیین جنسیت این کار نکن.بخاطر امثال منه دوست خوبم.من بعد پانکچر بیماری خود ایمنی گرفتم که اصلا قبلش اسمش رو هم نمیدونستم.انزیم البوم بالا رفت... 

و یکی از دوستان متاسفانه سینه هاش کیست آورد.البته همه اینا شناسی هست.احتمالش زیاده برای شما اتفاقی نیوفته. انشالله جنسیت دلخواه خدا بهتون عطا کنه دوست خوبم

سلامت باشی بهار جون. ان شااله که باقی راه مونده رو هم به سلامت سپری میکنید و دوقلوها رو سلامت میبری ...

ممنون باران جان

تا این پروسه به سرانجام برسه هزار جور بالا و پایین داره. واقعا استرسش زیاده.

ممنون از راهنماییت❤️

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....