2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047672 بازدید | 684621 پست
ممنونم ازت الهی آمین🤲🏻🤲🏻🤲🏻 آلا جون من خیلی تو فکرتم  دلم میخواد به زودی زود خبر مادرشدن ...

قربوووونت برم عزیزم🥺😭 چقدر خوشبختم من ک شماهارو دارم😭😍

سعی کن لذت این روزا رو ببری و ان شاالله ان شاالله با جواب مثبت لدتش هزاران برابر بشه براتون😍❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما دیروز رفتیم سونو ان تی که گفتن دوهفته است رشد نکرده و ضربان قلب نداره  یک جای دیگه هم سونو ...

وای عزیزدلمممم😔😔😔😔😔

خدا بهت صبر و آرامش بده

ما انتقالمون منفی میشه انقدر حالمون بد میشه

تو جای خود داری

خدایاااا 😔

فاطمه تو هم بتات نرفت بالا؟ 

نه من بتای اولم ۱۰۵ بود و تقریبا ۶ -۷ روز بعد لک بینی افتادم رفتم سونو دکتر گف رشد خاصی نمیبینم دوباره گف بتارو چک بکنیم  که شده بود ۲۰. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربوووونت برم عزیزم🥺😭 چقدر خوشبختم من ک شماهارو دارم😭😍 سعی کن لذت این روزا رو ببری و ان شاالله ...

آلا جون تو خیلی مهربونی

خدا به دل مهربونت نگاه کنه

و به زودی دلشادت کنه عزیزم

ممنونم از دعای خوبت ❤️🤲🏻🤲🏻

وای عزیزدلمممم😔😔😔😔😔 خدا بهت صبر و آرامش بده ما انتقالمون منفی میشه انقدر حالمون بد میشه تو ج ...

قربونت برم عزیزم. الان مشکلم اینه هر کاری میکنم دفع نمیشه. زعفرون، نبات، آویشن، تخم شوید  خوردم کلی طناب زدم تمام بدنم کوفته شده فقط لکه بینی دارم نمیدونم دیگه چکار کنم

خدایا شکرت
سلام دوستان  لطفا هرکی سوالمو میبینه جواب بده ثواب داره میخوام بدونم بعد ivf بخاطر مصرف داروه ...

من چنین چیزی نشنیدم تا حالا عزیزم. کی گفته آخه؟ بچه های این تاپیک از ۹۴ هستن همه هم آی وی افی ولی موردی نشنیدم در این مورد تا حالا

آلا جون تو خیلی مهربونی خدا به دل مهربونت نگاه کنه و به زودی دلشادت کنه عزیزم ممنونم از دعای خ ...

قربونت برم عزیزم اون لطف شماست. الهی آمین برای هممون😘😘❤️❤️

من چنین چیزی نشنیدم تا حالا عزیزم. کی گفته آخه؟ بچه های این تاپیک از ۹۴ هستن همه هم آی وی افی ولی مو ...

مرسی عزیزم

خودمم تعجب کردم انگشت شمار دیدم اطرافم ولی به دلایل متعدد بوده بعد ivf

نه صرفا مصرف دارو ها

تاریخ عضویتم😅😅
عزیزم والله همسر منم کم حرف بهم نزده چه چیزایی که نگفته الانم اینم همینجوری بهم گفته همه مردا اکثرا ...

ای خدا خیلی ناراحت شدم جونم خدایا با دل شکستم برات دعا میکنم انشالله که بتا بره بالا ❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤