2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047634 بازدید | 684621 پست
عزیز دلم خلا تو وجوودتو میفهمم ادم احساس پوچی میکنه نفس میکشی ولی انگار تو این دنیا نیستی صدا هارو م ...

ممنون فداتبشم دعام کنین ♥️ خدا سر هیچ زنی نیاره این حالو

امروز خداروشکر یکم بهترم حکمت خدا این بوده  هیچی بی دلیل نیست 💔

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!
شکر خوبم همچنان با لکه بینی سر میکنم  آها فک کردم 48 ساعت شده ان شاالله ک خوش خبری

عزیزم انشاءالله که زودی لکه بی نیت رفع بشه

واقعا هر مرحلش پراز استرسه

نمیدونم اونایی هم که طبیعی باردار میشن همینطورن یا بیخیال والله ما خو مردیم از نگرانی

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم انشاءالله که زودی لکه بی نیت رفع بشه واقعا هر مرحلش پراز استرسه نمیدونم اونایی هم که طبیعی ب ...

من سه بار طبیعی باردارشدم دفعه اول فقط استرس نداشتم چون به هیچی فکر نمی‌کردم و ذوق داشتم چون چندسال منتظر بودم ولی وقتی سقط شد استرسم برا بارداری ها بعد بیشتر شد چون به فاصله شیش ماه باردار میشدم از یادمم نمی‌رفت 

دیگه باید توکل کنیم و صبر ان شاالله خدا بهترین هارو برامون رقم بزنه

خودش داده خودشم نگهدارشون باشه

خوبی باران جون؟؟دخملی خوبه؟؟ نمیشه آخه بتام پایین بود باز باید برم تکرار کنم اگر بالا بود حالم اینط ...

اصلا به اینکه بتا پایین بود فکر نکن. توی هر بارداری شرایط بتا متفاوته. دوست خودم اولین بارداریش روز ۳۰ سیکل بتاش ۱۵۰۰ بود و دومین بارداری روز ۳۰ سیکل بتاش ۲۰۰ بود. کلی نگران بود به خاطر بتاش. خدا بهش دو تا دختر ماشاله سالم بخشید.

خود من هم کلا توی بارداری اصلا بتام رو نگرفتند گفتند بیبی چک مثبت شده یعنی بارداری.

ان شااله که بارداری سالم و موفق رو سپری کنی.  یه جمله از دکترم بگم: سه ماهه اول قانون همه یا هیچ هست. یعنی بخواد بمونه می مونه، نخواد بمونه هم کاری نمیشه کرد 

من سه بار طبیعی باردارشدم دفعه اول فقط استرس نداشتم چون به هیچی فکر نمی‌کردم و ذوق داشتم چون چندسال ...

انشاءالله خدا حافظ همه جنینا باشه❤️

اصلا به اینکه بتا پایین بود فکر نکن. توی هر بارداری شرایط بتا متفاوته. دوست خودم اولین بارداریش روز ...

آره راست میگی خودم بارداری قبلیم بتا بالا بود اما خدا نخواست و نموند

انشاءالله که برام اینو بخواد❤️

بچهها من انتقال جنین داشتم هفته چهار و چهارروز سونوشدم ساک دیدن شش روز بعد سقط شد  الان نت خونذم میگن شیاف باید از عقب استفاده میشد نه واژینال دارم دیوانه میشم اخرین فرصتم بود من دوبند انگشت واژینال میزدم این اواخر یه بند انگشت فقط ولی تا شیاف زدم درد گرفت سه چهار ساعت بعد سقط شد بتام هم روز بیست 1300 خورده ای بود.  رفتم دکتر گفت ساک نیست دیگع ولی داروهاتو ادامهبده قبلش رفتم ازمایش بتاشده بود نهصد.  امروز حالت تهوع دارم نمیدونم استرس چیه،  من دیگه افسرده میشم طاقت اینو نداشتم دیگه  بارداری اولم همین چهار پنج با ای وی اف سقط شد  بعد چهارده سال انتظار   

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
بچهها من انتقال جنین داشتم هفته چهار و چهارروز سونوشدم ساک دیدن شش روز بعد سقط شد  الان نت خونذ ...

الهییییی عزیزم. خدادصبر  بده ب دلت.

قربونت برم این سقط اصلا ربطی ب وازینال استفاده کردن شیاف نداره. اون نمیتونه باعث سقط شده باشه. تورو خدا اذیت نکن خودتو. تو نت خیلی چیزا مینویسن. اذیت نکن خودتو

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچهها من انتقال جنین داشتم هفته چهار و چهارروز سونوشدم ساک دیدن شش روز بعد سقط شد  الان نت خونذ ...

عزیزم فکر نکنم از شیاف باشه خیلیا واژینال میزارن

خیلی متاسفم خدا بهت آرامش بده

الهییییی عزیزم. خدادصبر  بده ب دلت. قربونت برم این سقط اصلا ربطی ب وازینال استفاده کردن شیاف ن ...

فاطمه واقعا راست میگی تو هم واژینال زدی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزم فکر نکنم از شیاف باشه خیلیا واژینال میزارن

طبیعی حامله شدی منان جون خداروشکر 

سرم و پردنیزلون داشتی؟؟

سرم و پردنیزلون داشتی؟؟

اره هم سرم هم انوکسا هم پردینوزول الانبدنم همه پوسته پوسته شده میترسم عوارض سرم نباشه