2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست

دوستان یکم نگران قرص پردنیزولون شدم منشی دکتر هم موبایلش رو دارم جواب نمیدن 

ممنون میشم هر کس تجربه داره که چقدر بعد از انتقال مثبت قرص پردنیزولون رو ادامه داده بهم اطلاع بده 

ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر نگفته تا کی باید ادامه بدید ؟ چون تو نت خیلی چیزهای بدی خوندم نگران شدم راجب به این قرص

بله ۵ استفاده می کنم روزی یک دوم

نه قرار شد تا سه ماه دیگه هم ادامه بدم، آزمایش مجدد و بعد دکتر نظرشو بده

نگران نباش فک نمی کنم خیلی نگران کننده باشه

شما بیماری خاصی داشتین ک براتون تجویز کردن

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
بله ۵ استفاده می کنم روزی یک دوم نه قرار شد تا سه ماه دیگه هم ادامه بدم، آزمایش مجدد و بعد دکتر نظر ...

نه عزیزم ولی در کل خیلی از دوستان که انتقال منفی داشتن براشون تجویز میشه که بدن جنین رو پس نزنه

ممنون عزیزم، ان شاءالله ب زودی برای خودت و ما این روزا برات آرزوهای قشنگ بکنیم❣️ من ده سال عزیزم

خداخیرت بده گفتی فک کردم شما دوسه سال بوده😭پس منم انشالا مثبت میشم😭

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
ای وای چرا اخه؟ دانش ک خیلی معتبره. منم الان ی لحظه متوجه شدم ک ازمایش اول رو تو دانش دادم دومی رو ...

والادا قان قالمادی کی 😅😅😅آره میگن کیت هاشون خوب نیست 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
آره یکی در میون زنگ بزنیم بهش😂😂

بعد فاطی تا تبریز میاد و میگه بیایین جواب زنگاتون و بدم آخ چه شود 😍😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دکتر زرنانی؟ ویزیت حضوری سیصد و خورده ایه دقیق یادم نیس‌ . اینترنتی ولی دو برابره😰 ۶۱۴ تومن

یا خوده خداااا😅😅😅

حق داری عزیزم😔 ما همه از اولش ک خودمونو واسه این راه سخت آماده نکردیم فک کردیم مثل بقیه ما هم خیل ...

اره درست میگی عزیزم !عزیزم من جنین شناس رویان گفت کیفیتشون خیلی خوبه یه بسته سه تایی باز کردن دوتا بلاست شد یکی از بین رفت ولی گفتن کیفیت خیلی خوب بوده گفتن همه ا یا آب هستن  و بعضیا از ا هم بهتر نمیدونم از ا بهتر منظورش چی بوده

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
ان شاالله. ان شاالله پر خیر و برکت باشه برات. منم برا تیرویید دارو میخورم ولی همیشه پردنیزولون دادن ...

نمی‌دونم دکتر احمدیان گفت چون پردنی برای کسانیکه سابقه تیروئید دارن خوب نیست تاکرو داد 

@bahar220     @فردایی_روشن     @alaae     با دعاهای شما ان ...

انشاالله مثبتی عزیزم توکلت بخدا باشه انشاالله چسبیدن به دلت و بتای تپل مپل😍😍

عزیزم به نظر شخصی من از صفر شروع کردن خیلی سخته شما نصف بیشتر راهو رفتید نینیتون حیفن باز خودت میدون ...

انشالا خونه رو میارم تهران خداکنه دوسال تو فریز هستن خراب نشده باشن وگرنه کیفیتشون گفت خیلی خوبه

والادا قان قالمادی کی 😅😅😅آره میگن کیت هاشون خوب نیست 

والا😂. عه نشنیده بودم تا حالا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱