2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047737 بازدید | 684623 پست
@نیکاد   جونم دختر کجایی از نبودنت دلشورا گرفتم چند بارم صدات زدم امیدوارم حال خودتو نینیات خ ...

آره نیست ممنون تگ کردی من یادم رفته اسم کاربریش

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم دکترتون نگفته واس من تاکرولیموس بود ادامه دادم بعد مثبت شدنم 

فاطمه پردنیزولون با تاکرولیموس خیلی فرق داره؟ چرا اونو داده بود بهت؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره ی چند تاش تکراریه. اون لحظه فقط تی پی او رو دیدم پیام دادم ک باید تکرار کنم گف بله. دیگه ارتباط ...

فاطی هزینه ویزیتش چنده ؟؟

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ای وای متاسفم  به هر حال ممنون🙏🏼☘️

عزیزمی که خدا فسقلیاتو حفظ کنه جونم 😘😘🙏🫂

نه عزیزم اهواز هستم ، پزشک شما همکاری کردن و قبول دارن این مساله رو ، نهایتش ثبت کرد برات ، پزشک من ...

از آزمایشگاه بپرس . من پرسیدم ک میشه متخصص زنان بنویسه این ازمایشارو یا حتما باید ایمونولوزیست بنویسه گفتن میشه، یا برو پیش ی ایمونولوژیست شهر خودتون بگو بنویسه. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فاطمه پردنیزولون با تاکرولیموس خیلی فرق داره؟ چرا اونو داده بود بهت؟

والا برا تیروئیدم گفت بهتره تاکرو مصرف بشه اما ایندفعه پردنی می‌خوام مصرف کنم البته اگه قسمتم بشه انتقال انشاالله 

@mehremah     @alaae     ایشالا هرچی از خدا بخوای بهتون بده عزیزان ممنون 😍 ...

قربووونت برم عزیزم🥺😘😍 الهی خوش خبر باشی برامون ❤️❤️

آره بابا من دانش یادته رفتم یک و نیم شد آخرش دکترم گفت دانش و قبول ندارم یعنی رفت هوا لوله ها رو پر ...

ای وای چرا اخه؟ دانش ک خیلی معتبره.

منم الان ی لحظه متوجه شدم ک ازمایش اول رو تو دانش دادم دومی رو تو پلاسما. نکنه دکتر گیر بده برو اولی 😫چون رنج آزمایشگاها با هم فرق می کنه .

پسته رو خوب اومدی😂😂

برداریم موافقی بزن قدش😜✋

آره یکی در میون زنگ بزنیم بهش😂😂

فاطی هزینه ویزیتش چنده ؟؟

دکتر زرنانی؟ ویزیت حضوری سیصد و خورده ایه دقیق یادم نیس‌ . اینترنتی ولی دو برابره😰 ۶۱۴ تومن

درسته وقتایی استروژن میزنم و یا دیروز ک hcg زدم بخدا از درد تا صبح هلاک شدم سینه هام بزرگ شده و سنگ ...

دقیقا بخاطر امپولاست میتونه لک بخاطر عمل انتقالتون باشه  چون روز دوم ،من نداشتم ، لک صورتی و قهوه ایی نشونه خوبیه انشالله به سادگی این روزارو پشت سر بزاری وبزودی مامان بشی  ،برام منم دعا کن دوست خوبم 

خدایاشکرت🤲🤍
والا برا تیروئیدم گفت بهتره تاکرو مصرف بشه اما ایندفعه پردنی می‌خوام مصرف کنم البته اگه قسمتم بشه ان ...

ان شاالله. ان شاالله پر خیر و برکت باشه برات.

منم برا تیرویید دارو میخورم ولی همیشه پردنیزولون دادن نمیدونم چرا