2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست
سلام حورا جانم خوبی سادات خانم؟😍 قربووونت برم آره ب خدا کیف کردیم😍 الهی ی روز هممون دور هم جمع ش ...

سلام عزیزم ممنون شما خوبی؟

خوب کردین حسی خوبی که بعد از دیدن یه دوست داری با هیچ حسی قابل مقایسه نیس اونم کسی که میدونه همدرد و همفکرته

انشااله خدا به زودی همه منتظرا رو به خواستشون برسونه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مطمئن باش اینقد پیش خدا عزیزی ک اونچه ک صلاحت باشه رو سر راهت قرار میده❣️ فقط با آرامش برو جلو نازن ...

فدات شم الهی آمین.

دقیقا همینجوره خدا رو دارم و همین کافیه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
قربونت برم مهربون خانوم🥰 محبت داری بهم عزیزم مثل همیشه❣️ الحمدلله رب العالمین همین ک تو خونه هستم ...

ممنون مهدیه جونم😍♥️

اره خدارو شکر اروم ترم :)

ممنون که دعامون می‌کنی قشنگم 🫀😚

خدارو شکر که بهتری انشالله بارداری راحتی رو تا انتها داشته باشی و بسلامت فارغ بشی 😍🧿

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

@alaae     دوستم امروز قرار بود بری تهران یا ماه بعد؟

نه دیروز بود نوبتم ولی ب خاطر ی مسائلی نشد حضوری برم. خدا خیرشون بده منشی خیلی کمک کرد و بالاخره ددکتر  ویزیت اینترنتی داد بهم. کلی سوال پرسیدن و ازمایشارو دیدن و بعد چند تا آزمایش دیگه نوشتن و گفتن جواب رو ک گرفتم دوباره ویزیت بگیرم. توکل ب خدا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فدات شم الهی آمین. دقیقا همینجوره خدا رو دارم و همین کافیه 

سلام دوستم،انشااله حال دلت خوب باشه

خواستم اینو بگم مطمانم میدونی که دعای ما دوستانت همیشه پشت سرته

حتما خیرو صلاحت هست هرچی برات پیش بیاد این که قطعیه 

ولی از خدا میخوام آرامش بده بهت که به اونچه خودش برات مقدر کرده برسی 

راستی دوستان اگه کسی با دکتر زرنانی ویزیت میخواد من برا ۲۲ شهریور احتیاطا ویزیت گرفته بودم. اگه کسی خواست بگه هماهنگ بشیم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ببخشید نتونستم کمکی کنم. به دلت بد راه نده، اگر مشکلی بود سونوگراف همون جا میگفت.

نگووووو اینو دوستم

ممنون ک هستین🌷

نه توکل کردم ی خدا، ان شاءالله خیر باشه❣️

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
نه دیروز بود نوبتم ولی ب خاطر ی مسائلی نشد حضوری برم. خدا خیرشون بده منشی خیلی کمک کرد و بالاخره ددک ...

شکر خدا دیدی اینهمه استرس داشتی خدا چقدر قشنگ برات چید آدمهای خوب جلوی راهت قرار داد و راه آسون جلوی پات😍😊

کاش هممون بدونیم،اول خودم، اون حواسش هست چرا ما اینهمه خودمون رو استرس بدیم😔

ممنون مهدیه جونم😍♥️ اره خدارو شکر اروم ترم :) ممنون که دعامون می‌کنی قشنگم 🫀😚 خدارو شکر که بهت ...

همیشه خوب باش فاطمه جون❣️

ی وقتایی ک دلت از دنیا میگیره خودتو بغل کن و حرف بزن باهاش، گریه کن بهش بگو می دونم خیلی داری اذیت میشی خیلی همه چی داره بهت سخت می گذره ولی تو تنها نیستی من کنارتم

بعد ببین چ آرامشی میاد سراغت..‌.

کمترین کاریه ک ازم بر میاد عزیزدلم🥰

ممنون از دعای خوب و قشنگت🌹

می بوسم روی ماهتوووو😘

نگووووو اینو دوستم ممنون ک هستین🌷 نه توکل کردم ی خدا، ان شاءالله خیر باشه❣️

عزیزم بعضی دکترها نوشتن این ازمایش روتین کارشون هست اگر سونو و ازمایش قبلی مشکل نداشته نگران نباش❤️

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
عزیزم بعضی دکترها نوشتن این ازمایش روتین کارشون هست اگر سونو و ازمایش قبلی مشکل نداشته نگران نباش❤️

جواب آزمایش ان تی نیومده هنوز 

فک کردم شاید چیزی تو سونو بود ک اینقد تاکید کرد

مرسی مهتاب جون ک گفتی🌹

سلام دوستم،انشااله حال دلت خوب باشه خواستم اینو بگم مطمانم میدونی که دعای ما دوستانت همیشه پشت سرته ...

سلام عزیز دلم. دقیقا همینه دعای دوستای گلم پشتم بوده میگن دعا در حق همدیگه گیراتره.

توکل به خدا از خدا میخوام که همتون به خواسته دلتون برسید و غم نداشته باشید

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
جواب آزمایش ان تی نیومده هنوز  فک کردم شاید چیزی تو سونو بود ک اینقد تاکید کرد مرسی مهتاب جون ...

اهان راستی

بعضی دکترها برای بالای ۳۵ سال و ای وی افی این ازمایش رو مینویسن 

فکر کنم دکتر عارفی برای

@سهیلا_جون1    هم این ازمایش رو نوشته بود

با اینکه ان تی  خوب بود

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
منم مثل خودت تا حالا بارداری نداشتم هنوزه ک هنوزه باورم نمیشه این لحظات رو😭 ولی سه سال پشت هم این ...

خداروشکر که این لحظات رو دیدی انشالا سالم بغل بگیریش خاهرم 😍!عزیزم شما چندسال بود اقدام بودی ؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭