2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047727 بازدید | 684622 پست
ممنون عزیزم. بله مصلحت خداست هرچه پیش آید خوش آید.  انشاءالله برای شما به خیر وخوشی باشه

ممنون عزیزم انشاالله که برا دوستتون هم بهترین هارو خدا کنار گذاشته

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم. بله مصلحت خداست هرچه پیش آید خوش آید.  انشاءالله برای شما به خیر وخوشی باشه

ممنون عزیزم انشاالله که برا دوستتون هم بهترین هارو خدا کنار گذاشته انشاالله انشاالله انشاالله 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خودم دلم با رفتنه همه جوره راستش فقط اینجوری ذهنم آروم میشه از اینورم جنینام تهرانن و رفت وامد نمیکن ...

ن استرس نداشته باش جونم همه چی محیا هستش همسرت هم بهترین ها رو برات میخواد عزیز دلم 

ان شاالله خیره و بدون مشکل بگذرونین و صحیح و سالم و با دل خوش بغل شون کنین😍

فاطمه جان دیدار با تو بغل کردن تو بهترین خاطره زندگیم شد انگار خواهرمو بعد از چند سال دیدم خیلی حس خوبی میدی عزیزم خدا همیشه هواتو داشته باشه 😍😍😍😍🫂🫂🌹🌹

سلام خوبی نینیامون خوبن😘😘😘 هیچی رفت روهوا انتقالم کلامنصرف شدم

سلام گلم خوبی؟ 

چرا منصرف شدی ،دیگه انتقال نمیدی؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزدلم 😍😍😍 خیلی بت تبریک میگم قدمش پر از خیر و برکت و خوشی باشه   انشالا هرچه زودتر حالش ...

مممنونم عزیزدلم، انشااله به زودی بهمون خبرای خوب بدی 😗

تو nicu بدعادت شده، سینه نمیگیره ، میدوشم با شیشه بهش میدم 

سلام عزیرم. تبریک میگم و خدمش پر خیر و برکت باشه الهی. ای خدا چرا آحه؟ فقط چون نذاشتن شیر خشک بدین م ...

من ناشی بودم، بعد بهم گفتن دو ساعت یک بار شیر بدین، شیر نداشتم ، شیر خشک هم خیلی کم با قاشق دادیمک، طفلک قندش افت کرد 

خودت دیابت بارداری نداشتی؟ یا ممکنه دیابت داشتی آخرا متوجه نشدی؟ بچه چند بود وزنش؟ اگر بالا بوده وزن ...

دیابت نداشتم، هفته های اخر هم ازمایش خودم میدادم و چک میکردم، ولی اواخر برای وزن گیری و بخاطر nst که یه روز درمیون میرفتم، زیاد ابمیوه میخوردم، 

مبارکت باشه. ان شاءالله خوش قدم و خوش روزی و خوش نام باشند. یک سوال : زایمان طبیعی کردید یا سزا ...

مممنونم عزیزدلم، انشااله قسمت خودتون، 

سزارین بودم عزیزم، دکترم گفتن سزارین انجام بدم، خودم هم هیچ وقت دوست نداشتم طبیعی باشه چون نمیخواستم برای بچه ریسک داشته باشه 

سلام خاله جونیا، 

دو روزه پسرم اومده خونه، مرسی از تک تکتون که با دل های پاکتون برامون دعا کردین، روزای خیلی سختی رو گذروندیم، 

انشااله که همه بچه ها صحیح و سلامت باشن، 🌿❤

امیدوارم همه دوستای منتظرم به زودی زود نی نی دار بشن، 😍

فاطمه جان دیدار با تو بغل کردن تو بهترین خاطره زندگیم شد انگار خواهرمو بعد از چند سال دیدم خیلی حس خ ...

الهی قربوووونت برم❤️😘😘 دقیقااااا برا منم. انگار ک سالهاست با هم بودیم😍😍😍 با اینکه خیلی کم همو دیدیم ولی واقعا چسبید بهم😘❤️❤️واقعا خواهر نداشتمی❤️❤️😘😘😘😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام خاله جونیا،  دو روزه پسرم اومده خونه، مرسی از تک تکتون که با دل های پاکتون برامون دعا کرد ...

به به بسلامتی عزیزم خدا راشکر. قدمش خیر باشه انشاءالله 🙏 🙏 

خدایا شکرت