2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047749 بازدید | 684623 پست
وایی من‌نگرفتم میترسم باردارشدنم بیفته ایام مدرسه و یوقت دخترم‌مبتلا بش چی

عزیزم نگران نباش من شنیدم  با توجه به شرایط شما که تا بحال نگرفتید به بچه ها  واکسن میزنن که دوران بارداری مبتلا نشید. چون در بزرگسالی خیلی سخته وخدای نکرده تبدیل به زونا میشه. حتما با دکتر تون در میون بذارید

خدایا شکرت
 دورت بگردم همه چیز به خوبی پیش میره انشالله استرس نداشته باش منم امشب با پدر شوهرم در میون ...

ع یزم انشاالله راه براتون هموار بشه 🙏 

چه دل بزرگ ومهربون داری خدا خیرت بده 

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما کسی از رعنا__رها خبر داره  فک کنم هفته پیش قرار بود زایمان کنه  @رعنا__رها   ...

سلام دوستان عزیزم، مرسی که به یادم بودین 🥰

من هفته پیش زایمان کردم، 

پسرمو هنوز نیوردیم خونه، برامون دعا کنین زودتر بیاریمش، دلمون اب شده ، بعد از زایمان بخاطر اینکه شیر نداشتم، افت قند داشت، پرستارها هم شیرخشک و می گفتن با شیشه ندین، بردن ‌nicu ، 

موقع زایمان به یاد همه دوستان عزیزم بودم، 

انشااله همه خانم هایی که بچه دوست دارن این لحظاتو تجربه کنن ❤❤❤❤❤

سلام بچه ها من ۱۵ خرداد دوتا جنین انتقال دادم یازدهم انتقال شبش ی لرز وحشتناک کردم و فردا لکه بینی ...

عزیزم اصلا استرس نداشته باش تا اونجا که من میدونم باید استراحت مطلق داشته باشی تا هماتوم جذب یا دفع بشه. لکه بینی وخونریزی هم بخاطر هماتوم بوده  به امیدخدا صدای قلب نازنینشو میشنوی بارداری راحتی پیش رو داشته باشی 🙏 

خدایا شکرت
سلام دوستان عزیزم، مرسی که به یادم بودین 🥰 من هفته پیش زایمان کردم،  پسرمو هنوز نیوردیم خونه ...

عزیزم خیلی خیلی تبریک میگم. انشاءالله قدمش پراز خیر وبرکت باشه 😍 

برای افزایش شیر هم کنجد زیاد بخور ماساژ بده باشیر دوش مرتب بدوش تا شیرت زیاد بشه. انشاءالله به زودی بیارین خونه گل پسرمون

خدایا شکرت
سلام دوستان عزیزم، مرسی که به یادم بودین 🥰 من هفته پیش زایمان کردم،  پسرمو هنوز نیوردیم خونه ...

عزیزدلم 😍😍😍 خیلی بت تبریک میگم

قدمش پر از خیر و برکت و خوشی باشه  

انشالا هرچه زودتر حالش خوبه خوب بشه و بغلش بگیری 

رعنا جان کنجد بریز رو خرما و بخور خیلی تاثیر داره واسه افزایش شیر 

سلام مهتاب نازنینم     چقد دلم برات تنگ شده بود الان که اومدم و اسمم رو دیدم چقد حسه قشن ...

سلااااااام پاور جونم😍♥️

چطوری عزیز دلم نینی خوبه

مشغله ی کاریت کمتر شد؟؟

چخبر دلم تنگیده یود برات مرسی که اومدی 🙂🫀

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

جووووووووووووون دلم 😍♥️

تبریک میگم عزیز دلم پاقدکش پر از خیر و برکت

برای سلامتی شما و نینی ایت الکرسی میخونم 🧿💙

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیرم. تبریک میگم و خدمش پر خیر و برکت باشه الهی. ای خدا چرا آحه؟ فقط چون نذاشتن شیر خشک بدین مجبدر شدن ببرن ان ای سی یو؟ بابا دور از چشمشون میدادی بچه طفلکو ادیت کردن که ایمطوری. ایشالا زدد زود میاد خونه

عین من 😅😅😅خوب تو خونه تنها چیکار کنم 

اره دقیقا

منکه انقد عادت کردم حتی تو مهمونی تو ماشین تو خیابون هم اینجام 🤪😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چشم و دلت روشن انشاالله بزرگ شدنشو ببینی و عروسیشو 😍😍از طرف من روی ماهشو ببوس

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اره دقیقا منکه انقد عادت کردم حتی تو مهمونی تو ماشین تو خیابون هم اینجام 🤪😁

😅😅😅😅👌👌

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ع یزم انشاالله راه براتون هموار بشه 🙏  چه دل بزرگ ومهربون داری خدا خیرت بده

🫀😚

مرسی قشنگم خدا دختر قشنگت رو برات حفظ کنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خودت دیابت بارداری نداشتی؟ یا ممکنه دیابت داشتی آخرا متوجه نشدی؟ بچه چند بود وزنش؟ اگر بالا بوده وزنش احتماب زیاد داشته اواخر قند گرفتی و همون باعث افت قند میشه