2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047702 بازدید | 684621 پست
منم ان تی ۳۲ بودم. دکتر گفت خوبه. آنومالی شد ۲۹ که گفت بهتره سرکلاژ کنی. چون دوقلو داری احتمالا نتون ...

الهی شکر، خدا ب دکترت خیر بده ک بهترین تصمیم و برات گرفت،

ان شاءالله خدا ب زودی جایزه صبوری ک این مدت کردین و با بغل کردن فرشته هات جبران کنه🤲🏻❣️

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم انشالله شرایط بهتر میشه برات🧿♥️ خب به دکتر میگفتی استعلاجی رو تو برگه بنویسه راحت مرخصی م ...

قربونه تو برم من❣️

برای ما بیشتر از سه روز و متاسفانه قبول نمی کنن و می فرستن بیمه

منتظرم اگه دکتر سرکلاژ کنه برای بیمه ببرم

مرسی ک گفتی نازنین🌹

ان شاءالله ب زودی خبرای خوبی از خودت بشنویم و عشق و محبت و شیرینی زندگی جاشو ب غم و غصه هات بده فاطمه جون🤲🏻

خیلی مراقب خودت و قلب مهربونت باش

پاورجان سرکلاژم کنی باید تا ۱۰ روز استراحت مطلق باشی. یعنی فقط در حد سرویس بهداشتی بلند بشی، بعدشم ا ...

دقیقا همینه ک گفتی متاسفانه

احتمالا این مدت رو مرخصی بدون حقوق بگیرم

تنها راه چاره م همینه 

قربونت خوبن انشالله😍😍  غصه نخور عزیزدلم اگه رعایت کنی پایین تر نمیاد تا انشالله سرکلاژ کنی ا ...

همیشه خوب باشین ان شاءالله 

از چشم بد دور الهی❣️🤲🏻

ممنون بهم آرامش میدین

چشم سعی می کنم این مدت رعایت کنم🌹

بازم ممنون دوسته خوبم

اگه رسمی هستی که باید استعلاجیت راحت قبول کنن یه کمیسیون پزشکی داره که مدارکت میفرستی تایید میکنه با ...

آره عزیزم رسمی هستم ولی ارگان ما  قبول نمی کنه خیلی باهاشون چونه زدم این مدت

قبول نمی کنن😔

بچه ها امروز رفتم سونو هفت هفته و سه روز. گفت جنین دیده نمیشه برو سقط کن. دارم دیوونه میشه. بعداز ۱۲ ...

سلام عزیزم حتما با یه دکتره دیگه هم مشورت کن ، سونو رو دکتر خودت دید گفت قطع کن داروهاتو ؟ یا رادیولوژیست گفت ؟ 

خود دکتر داده چرا عزیزم آنوکسا دارم

تبریک ویژه بهت مامان منان عزیز❣️

الهی با سلامتی این دوران رو بگذرونی و لذت ببری از لحظه لحظه معجزه خدا توی وجودت🤩

بچه ها امروز رفتم سونو هفت هفته و سه روز. گفت جنین دیده نمیشه برو سقط کن. دارم دیوونه میشه. بعداز ۱۲ ...

قربونت برم دوستم🌷

اصلا زود تصمیم نگیر ب نظرم حتما ی دکتر دیگه برو

داروهاتم فعلا قطع نکن

حق داری واقعا

قلبه آدم درد می گیره مگه الکیه این همه وقت دلتو بهش خوش کردی بعد ی دفعه..‌.

امیدوارم بهترینا سر راهت باشه عزیزم🤲🏻

احتمالا میخوره حالا پانکچر بخوره چیزی نیست انتقال سخته .شوهرتون باید حسابی همکاری کنه

آره خودمم میگم میشه همونموقع ها.قرارشد از این به بعد خودم تنها برم شوهرم نمیخوام مرخصی بگیره فقط همون روز پانگچر و انتقال بگیره خوبه.بچه هامم میخوام بذارم خونه شوهرم درطول روز بهشون سربزنه چاره دیگ ای ندارم

عه چرا انقد دیر رفتی سونو.تو این هفته معمولا برا قلب میرن.آدم نمیدونه اینجور مواقع چی بگ عزیزم واقعا سخته .جای دیگ هم سونو برین حتما به یکجا اکتفا نکنین