2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047749 بازدید | 684623 پست
برا پاپ اسمیر رفتم چیزی نگفتن.اگ عفونت میشدم میدیدن درسته؟همونموقع برام عکس رنگی هم نوشت چیزی نگفت د ...

خوب پس عقونت نداشتین .بله باید عفونت نداشته بلشین مثلا صارم برگه تاییدیه میخواست از دکتر که عفونت ندارم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ممنون عزیزم.مسکن بخورم اشکالی نداره؟من دیدم قبل عکس منشی مطب امپول میزد به مریض ها.همون مسکن حتما

دردتون کمتر میشه با مسکن .احتمال داره مسکن زده باشن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسپکلوم همون که برا پاپ اسمیر بود؟

بله دهانه رحم رو باهاش باز نگه میدارن 

فاطمه جان خوبی عزیزم این حرف و نزن خدا یه چیزی تو وجود آدما میبینه بعضیا رو اونقد جلا میده با مشکلات ...

ممنون عزیزم

کاش مشکلم فقط بچه بود 😞

من تحمل درد روحی رو ندارم الان خیلی کم اوردم خیلی ...

کاش میتونستم زمان رو متوقف کنم یکم مغزم استراحت میکرد

خیلی فشار روشه

مامانم تنهای تنها شد 💔 منم ک نمیتونم همیشه اینجا باشم پس زندگیم چی میشه

خسته شدم انقد غصه ی اینو اونو خوردم 

کاش ادمی بودم که ناراحتی بقیه برام بی اهمیت بود

پیش مامانمم داره گریه میکنه هرچی میگم بیا بریم خونمون نمیاد

از طرفی ام خواهرشوهرم تنها تو خومونه ، سعیدم نیست

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنون با جزییات گفتی .برا رحم بد نیست اون مایه

خواهش میکنم .اون ماهسش دیگه نزدیکی نباید داشته باشین تا بارداری ناخواسته اتفاق نیافته و اثراتش از بدن دفع بشه 

عزیزم با جون و دل درکت میکنیم انشاالله خدا بهترین هارو در نظر گرفته برات به زودی بیایی انشاالله از ش ...

مرسی عزیزدلم انشاءلله❤️🙏😘

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
ترک خوردن یا نخوردن به ذات پوست بستگی داره چرب کردن فقط دلخوشی من دیدم کسانی رو که چرب کردن و ترک ...

ق درسته حرفتون که به پوست هم بستگی داره اما من خودم تجربه اش کردم. پاهام قبلا ترک خورده اما با مداومت در چرب کردن تو حاملگی یکدونه هم ترک نخورد

شیوا جون عزیزم خدا به دلت آرامش بده  خیلی ناراحت شدم واقعا از حکمت خدا سر در نمیارم 😢😢

مرسی عزیزم برای یه سری چیزا خیلی باید تلاش کنیم اما تا کی نمیدونم . خیلی ها هم میگن وقتی برآورده نمیشه بعد کلی تلاش و سختی نباید به زور ازش خواست منتظرم ببینم خدا خودش برام چی میخواد

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
تهران نیستم گلم

ایدا جون درد نداره‌ زیاد 

فقط اسمش ترسناکه من دوبار انجام دادم

قبلش صبحانه بخور

( نظر شخصیمه نمیدونم درسته یا ن ، قرص پیروکسیکام نیم ساعت بخور عضله هات شل بشه ، شدیداً خواب اوره)

بعدش هم مسکن بخور

بعدش برو خونه راحت بخواب

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️