2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047234 بازدید | 684581 پست
والا میخابم فقط برا دستشویی وغدا خوردن بلند میشم..نمیدونم چیکارکنم..درد کمردارم نمیدونم بخاطر چیه..م ...

نترس عزیزم درد نداری اما حتما برو زیر نظر دکتر باش 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خب اینکه خبر خوبیه عزیز.چرا خودت رو اذیت میکنی؟! تا جایی که میتونی استراحت مطلق داشته باش تا یک ماه ...

توکل بخدا می‌سپارم بخدا نی نی هامو..تایک ماه استراحت کنم واین وسطا برم سونو..اگه نرمال باشه ابش که خداروشکرمیکنم..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ااای جاااانم😍😍 الهی خیییییلی زود فسقلاتو میاری خونه و ۱۲۰ سال میمونن برات❤️😍

انشاالله ممنون از دعای قشنگت انشاالله تو هم عزیزم 😍😍🌹🌹🙏😘😘

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بچه ها من الان شیاف گذاشتم لکه دیدم؟؟چیکارکنم؟؟ یعنی لکه چیه؟؟

سلام عزیزم خوبی جونم عزیزم اشکال نداره لک یه چیزه عادیه نگران نباش جونم انشاالله بتات دو برابر بلکم بیشتر بشه انشاالله انشاالله انشاالله 

سلام عزیزم خوبی جونم عزیزم اشکال نداره لک یه چیزه عادیه نگران نباش جونم انشاالله بتات دو برابر بلکم ...

سلام عزیزم ممنون من چون بتام پایینه برای همین میترسم بالا بود ترسی نداشتم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام عزیزم ممنون من چون بتام پایینه برای همین میترسم بالا بود ترسی نداشتم

آزمایش دادی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه ها این قرص ها معده امو داره میریزه بهم کشش نداره انگار بدنم.خیلی گرسنم میکنه نمیخام بخورم چاق بشم معده ام خالی میشه درد میگیره.برا گرسنگی چکار میشه کرد؟بچه ها غذاهایی که میخورین هم بگین و چیزهایی که گداشتین کنار و نمیخورین هم

بچه ها این قرص ها معده امو داره میریزه بهم کشش نداره انگار بدنم.خیلی گرسنم میکنه نمیخام بخورم چاق بش ...

اره متاسفانه این قرصا هم اشتها رو زیاد میکنه وهم چاقت میکنه 

به نظرم نون و برنج و حذف کن و پروتئن بخور من دیدم دارم چاق میشم البته من یک ساله نون و برنج رو حذف کردم و جدیدا گرسنه ام میشه 

که یک لیوان آب میخورم یا چند دونه مغز  سعی میکنم غذا کم بخورم 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤