2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047244 بازدید | 684583 پست
ان شالله که خیره و باردار میشی  منم اگه جنین داشتم ماه بعد میرفتم  دکترم میگه این ماه رو ...

انشالله که میشی.خودتو تقویت کن که یه فولی درست وحسابی داشته باشی.من چون تقویت میکنم بدون دارو فولیم ۱۹ هست

طبیعی خیلی خوبه. دوران بارداریش انقدر دردسر نداره

مبارکت باشه احتمالا دیر لانه گزینی کرده فقط استراحت کن اب انار بخور که خونرسانی بهش بهتر بشه

ممنون عزیزم انشاءالله که همینطوره

باشه عزیزم ممنون که گفتی

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان روز دوم پریودمه اومدم دکتر تو نوبتم برای شروع سیکل انتقال ؛ با دلای پاکتون دعام کنید اگه صلاحم هست خدا نظری بهم بکنه 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
انشالله که میشی.خودتو تقویت کن که یه فولی درست وحسابی داشته باشی.من چون تقویت میکنم بدون دارو فولیم ...

دقیقا 

کلی دارم تقویتی میخورم الان بدنم کهیر زده نمیدونم مربوط به چیه 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
ممنون عزیزم انشاءالله که همینطوره باشه عزیزم ممنون که گفتی

اب انار قابضه 

فکر نکنم خوردنش خوب باشه بازم بپرس از بچه ها

بادام _ مویز_ سیب _ به نیم پز اینا رو در حد تعادل بخور

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
انشاءالله که همینطور باشه

انشاالله توکل کن بخدا دست خدا کاری نیست

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

دخترا من از ناراحتی قرص تیروئیدمو قطع کرده بودم رفتم آزمایش دادم الان جواب و گرفتم اومده بالا باز 

فکر کنم تنها راه آرامش خیالم عمل صفرام باشه 

نظراتتون و تجربیات اطرافیانتون و برام میگین 

اگه بشه لطف میکنین 🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ان شالله که خیره و باردار میشی  منم اگه جنین داشتم ماه بعد میرفتم  دکترم میگه این ماه رو ...

سلام عزیزم تو با من سقطکردی نه؟ من زایمان زود رس شدم شما سقط کردی؟ دکترم ب من گفته این ماه و رابطه نداشته باشم اگه خاستم دیگه برم دو تا پریودی رد کنم و برم یعنی طبیعی اقدام کردن و رابطه الان مشکل نداره 🤔

مهتاب خواهری نگو خودت میدونی یه مشورتی بهم بده 

دخترا من از ناراحتی قرص تیروئیدمو قطع کرده بودم رفتم آزمایش دادم الان جواب و گرفتم اومده بالا باز&nb ...

عزیزم تیرویید اصلا ربطی به قصد بارداری و اینا نداره 

وقتی مشکل داری باید قرصت رو بخوری 

اگر نخوری به بدن و سلامتی خودت آسیب میزنی

میدونم شرایطت سخته ادم عصبی میشه قاطی میکنه 

ولی قرص تیروییدت رو بخور 

در مورد صفرا هم اونطور که بچه ها میگفتن  با داروهای طب سنتی خوب شدنیه  یه کم زمانبر هست ولی شدنیه 

بازم هرطور خودت صلاح می دونی اقدام کن

مهتاب خواهری نگو خودت میدونی یه مشورتی بهم بده

من میگم اگر شرایط صفرات اورژانسیه عمل کن اگر نیست دارو رو امتحان کن اگر جواب نداد عمل کن

وای تو از کجا میدونستی میگم هرطور صلاحه عمل کن😆😆😆😆

عزیزم تیرویید اصلا ربطی به قصد بارداری و اینا نداره  وقتی مشکل داری باید قرصت رو بخوری  ...

بنظرت برم زیر نظر طب سنتی ؟؟

دکتر غددم مطرح کردم گفت برو عمل من سنگ صفرام هفت میلی هستش

ن منظور از بالا رفتن تیروئیدم برای بارداری نبود برای این بود که بیخود قرصامو قطع کردم 

من میگم اگر شرایط صفرات اورژانسیه عمل کن اگر نیست دارو رو امتحان کن اگر جواب نداد عمل کن وای تو ...

چون از هر کی پرسیدم شوتم کرد به اینکه هر جور صلاحته خوب صلاحمو میدونستم نمیپرسیدم دیگه🥴🥴