2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047303 بازدید | 684586 پست
بچه ها لینک بی بی چکمه اون که مشخص تره مال دیروزه منکه امیدی ندارم میگم اثر اچ سی جیه

برا من باز نمیشه ولی فک نکنم اثر آمپول تا الان باشه بعدم میگی قبلا زدی منفی بوده الان مثبت شده  

پس مثبت به خودت استرس نده آزمایش بده  مثبتی ان شاالله 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برا من باز نمیشه ولی فک نکنم اثر آمپول تا الان باشه بعدم میگی قبلا زدی منفی بوده الان مثبت شده   ...

روش بگیر بعد گزینه باز شدن میاد روش بزن برات باز میشه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
عه چطور اینهمه دارو ج نداده تخمکهاتم لجبازن ها🤭

آره من ذخیره ام کمه ،تخمدانام خوب جواب نمیده به دارو 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
چرا امروز کسی نیست😭😭😭 دلم داره میترکه

منان بعیده اثر اچ سی جی مونده باشه،به احتماااال بسیار زیاد مثبتی عزیزم،آرامشت رو حفظ کن و برو آزمایش،منتظر خبرای خوبت هستیم❤✌

ممنون گلم بیشتر بخاطر استرس و جدید بودن داروهاس که نمیدونم چین و براچی خوبن.شما چه داروهایی داشتین؟ن ...

به من اصلا تقویتی ندادن

فقط داروهای هورمونی سیکل بود

خداروشکر هم تعداد جنین زیاد داشتم هم کیفیتشون خوب بود

البته منو همسرم به تغذیه مون حساس بودیم

ممنون عزیزم تنها داراییم که واقعا روش حساسم تو این دنیا داداشمه 🥲 نمیدونم چرا اینجوری ام ولی واقعا ...

خواهر غم خوار برادر

منم نسبت به برادرام همینم. خیلی نگرانشون میشم غصه شون رو میخورم

منان بعیده اثر اچ سی جی مونده باشه،به احتماااال بسیار زیاد مثبتی عزیزم،آرامشت رو حفظ کن و برو آزمایش ...

نمیدونم بخدا

پناه برخدا ببینم چی انتظارمه ولی زیاد دلخوش نیستم احتمالا اچ سی جی

من میگم خوب چرا روز دهم که بی بی زدم منفی بود کلا البته یه مارک دیگه بود شاید ضعیف بوده مارکش نشون نداده

بچه ها لینک بی بی چکمه اون که مشخص تره مال دیروزه منکه امیدی ندارم میگم اثر اچ سی جیه

ان شاالله با جواب آزمایش مثبت بیای عزیزم😍

ی مقدار صبر کن ببین رنگ امروزیه بعد چند ساعت پررنگ تر میشه یا نه. منم اینجوری زده بودم اولش خیلی کمرنگ تر از دیروزی بود کلا ناامیددشدم 

گفتم چون کمرنگ شده اگه گرفته بودم احتمالا داره از دست میره ولی بعد چند ساعت رنگش مشخص تر شد مث قبلی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ان شاالله با جواب آزمایش مثبت بیای عزیزم😍 ی مقدار صبر کن ببین رنگ امروزیه بعد چند ساعت پررنگ تر می ...

صبح زدم عزیزم با چشم قابل دیدن هست

ولی با گوشی که عکس میگیرم زیاد مشخص نی