2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047382 بازدید | 684596 پست
انشالله که خوش خبر باشی شنبه اینده و راحت بشی از استراحت مطلق 🧿🩵 عادت کردی به پساری؟ عزیز دلم می ...

نه فاطمه جون اصلا باهاش راحت نیستم من چون شیاف واژینال میزارم همش با پساری درگیرم☹️🥴

سلام. فیروزه جان این پیامی که شما روش پاسخ دادی رو کی داده؟ منو تگ کرده ولی تو پیامهام نیست، پیداش ه ...

سلام عزیزم فردایی روشن بود 

بهاره جان شما سونو آخر چند هفته بودید رفتید ؟ برای من سونو نوشته الان ۲۸ هفتم نمیدونم برم یا زوده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه فاطمه جون اصلا باهاش راحت نیستم من چون شیاف واژینال میزارم همش با پساری درگیرم☹️🥴

سحرجان نمیتونی مقعدی بذاری؟ من از بعد سرکلاژ دیگه به توصیه پزشک واژنی نذاشتم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام عزیزم فردایی روشن بود  بهاره جان شما سونو آخر چند هفته بودید رفتید ؟ برای من سونو نوشته ا ...

سلام فیروزه جان. شما الان ۲۹ هفته میشی. ۲۸ هفته و چند روز رو میگن ۲۹ هفته.

من ۲۸ هفته رفتم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
بچه ها کسی میدونه توی خصوصی میشه عکس گذاشت؟؟ اگه آره چطور؟؟

عزیزم به صورت لینک مشکی میشه گذاشت

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

آخی، مرسی فاطمه جان❤️🥰 الهی برای همه به خیریت و راحتی بگذره. من از دیشب استرس گرفتم بچه ها با بند ...

الهی آمین یارب العالمین 🤲🧿

بارداری دوران پر استرسیه

ولی من یه کلیپ دیده بودم دکتر می‌گفت بند ناف خیلی لیزه امکان خفه شدن خیلی کمه

راستی مگه دخملی ها خیلی شیطونی میکنن اون تو🥹😍🫶

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

🥺 مگه قابل لمس هست؟

من فکر کردم فاصله واژن تا رحم زیاده🥲

با دکترت مشورت کن معقدی بزار ببین ‌اذیتی بازم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها کسی میدونه توی خصوصی میشه عکس گذاشت؟؟ اگه آره چطور؟؟

اول بزن تو گوگل آپلود عکس

بعد وارد لینک شو

بعد تو فایل عکستو انتخاب کن

بعد پایین با کادر سبز نوشته شروع اپلود

اونو بزن منتظر بمون

اولین کپی رو بزن

تو خصوصی واردش کن

ابی نمیشع ولی اگه رو همون لینک بزنی و بازکردن رو بزنی عکس نمایان میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بلد نیستم با لینک

عزیز دلم امیدوارم واضح گفته باشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

طفلی روز عید غدیر سقط کرده ان شاالله خدا براش جبران کنه بزودی 

الهی آمین ان شاالله.

با اینکه با تمام وجود میفهمم چقد سخت بوده براش ولی انگار ی نور امید تو دلم براش روشن شد. ان شاالله خییییلی زود خوش خبر بیاد😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱