2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047553 بازدید | 684608 پست
منکه نا امید شدم دل درد دارم و لکه بینی هم قطع نشده  از اول دوز دارو برا من زیاد بود ولی بازم ...

اصلا ناامید نشین من ده روز پیش بخاطر خونریزی شدید بیمارستان بستری شدم اول گفتن سقط شده بعد گفتن یکی از جنین ها رفته. ولی هردوشون بودن.با ۶مین مقدار دارویی که شما مصرف میکنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا ناامید نشین من ده روز پیش بخاطر خونریزی شدید بیمارستان بستری شدم اول گفتن سقط شده بعد گفتن یکی ...

نمیدونم والا همیشه از شب قبل میومد تا عصر تموم میشد ایندفعه یه لخته ها کوچیک هم توش هست .و طولانی تر و دل دردمم بیشتر شده 

توکلم به خدا ولی خب ته دلم خالی شده یکم 

خانوما هم استفاده میکنن ،من خودم استفاده کردم

رزعزیزم چه زمانی میخوردین شما؟یه خاتونه اونجا بود میگفت این داروهارو خوردم باد کردم .میترسم بخورم پف بیفته تو تنم.چرااینو گفت !

ببخشید عزیزم من از وقتی اینهمه دارو بهم دادن اضطراب گرفتم حتی یدونش هم نخوردم.

تقویتی هستن ؟ اگه تقویتی هست استرس نگیر بخور طوری نمیشه اگرم‌ چیز دیگه ای هست بازم حتما لازم بوده که داده ،ای وی اف کلا مصرف دارو زیاده حتی گاهی اوقات دکترا هم ندن اینجا البته بعضیاشو‌ بچه ها گفتن‌ مصرف کردیم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
رزعزیزم چه زمانی میخوردین شما؟یه خاتونه اونجا بود میگفت این داروهارو خوردم باد کردم .میترسم بخورم پف ...

من کیوتن همیشه خورم قبل پانکچرا ،نه به اینا نیست حالا شاید به بدن اون نساخته چاقش کرده همه اینجوری نمیشن 

تقویتی هستن ؟ اگه تقویتی هست استرس نگیر بخور طوری نمیشه اگرم‌ چیز دیگه ای هست بازم حتما لازم بوده که ...

آره همش ویتامین.دی ای کا یدوفولیک کیوتن ....میترسم چاق کنه منو تابلو بشم.اوبوست براچیه

من کیوتن همیشه خورم قبل پانکچرا ،نه به اینا نیست حالا شاید به بدن اون نساخته چاقش کرده همه اینجوری ن ...

آخه پانکچر هنوز زوده برامن تازه مشاوره ژنتیک و متخصص قلب و عکس رنگی و سونو پستان باید برم.

آره همش ویتامین.دی ای کا یدوفولیک کیوتن ....میترسم چاق کنه منو تابلو بشم.اوبوست براچیه

اوابوست برای تقویت تخمکه ، نمیدونم‌ والا اگه خیلی استعداد چاقی داشته باشی شاید ولی نشنیدم کسی رو‌چاق کنه ،بازم بچه های دیگه پیامتو‌ میبینن اگه چاقشون کرده باشه میگن حتما 

آخه پانکچر هنوز زوده برامن تازه مشاوره ژنتیک و متخصص قلب و عکس رنگی و سونو پستان باید برم.

تقویتی رو بهتره سه ماه یا دو ماه قبل پانکچر بخوری 

نمیدونم والا همیشه از شب قبل میومد تا عصر تموم میشد ایندفعه یه لخته ها کوچیک هم توش هست .و طولانی تر ...

ممکن هماتوم باشه. که یا دفع میشه یا خود به خود جذب میشه. استراحت مطلق باش. حتی دستشویی نرو اگه امکانش رو داری لگن بذار