2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047601 بازدید | 684617 پست
ممکن هماتوم باشه. که یا دفع میشه یا خود به خود جذب میشه. استراحت مطلق باش. حتی دستشویی نرو اگه امکان ...

هماتوم ک قبلا داشتم تو شیش هفته و چهار روز دوبار لک دیدم احتمال داره از اون موقع الان درحال دفع باشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من بخاطر تعداد زیاد آمپول پروژسترون روزی ۴ تا محل تزریق آبسه کرده و شدیدا درد داره. چیکار میت ...

یه کیسه آب گرم بذار روش بلافاصله یه شیشه نوشابه کوچک که یخ زده بذار روش

اینکارو چندین بار در روز تکرار کن.جابه جایی گرم و سرد پشت سرهم باشه چون گرم شدن برای آی وی اف خوب نیست

آره همش ویتامین.دی ای کا یدوفولیک کیوتن ....میترسم چاق کنه منو تابلو بشم.اوبوست براچیه

اونقدری چاق نمیشی که

منم خوردم ۵کیلو چاق شدم

بعضی ها اشتهاشون زیاد میشه مثل من بعضی ها هم تاثیری نداره

اونقدری چاق نمیشی که منم خوردم ۵کیلو چاق شدم بعضی ها اشتهاشون زیاد میشه مثل من بعضی ها هم تاثیری ن ...

خب ۵کیلو خیلی زیاد پس من جلو خودمو بگیرم بهتره.چون الان اضافه وزن دارم متاسفانه

https://s8.uupload.ir/files/۲۰۲۳۰۷۰۸_۲۱۰۱۳۶_cknq.jpg رزعزیز ایناس داروها

از بین اینا کیوتن ،اوابوست ، ویتامین e خوردم ،آیدا جان بخور نگران نباش اینا همش برای باردار شدن تاثیر مثبت داره ،اینقدرم استرس نداشته باش تو شرایط بدنت خوبه انشالله زود زود باردار میشی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
از بین اینا کیوتن ،اوابوست ، ویتامین e خوردم ،آیدا جان بخور نگران نباش اینا همش برای باردار شدن تاثی ...

قربونت برم عزیز دلم .مممون از محبتت .ممنون از دلداریت من خیلی استرسی ام متاسفانه.توکل بخدا ان شالله همه نتیجه بگیرن .من به شوهرم‌گفتم تا با دوستام مشورت نکنم دلم آروم نمیگیره براخوردن این داروها🥰خیلی خوبه اینجا هست و شما دوستای مهربونو دارم

مامانای عزیز امیدوارم حال دلتون خوب باشه

من بهمن پانکچر انجام دادم و بعد اون هرماه که واسه سیکل انتقال شروع میکردم روز ۱۰ تقریبا ضخامت اندمتر ۱ یا ۲ بود

ماه پیش هیستروسکوپی تشخیصی شدم.به نظرتون واسه افزایش ضخامت چیکار کنم بهتره؟

و اینکه واسه کسی تا حالا قرص سیلدنافیل به صورت واژینال هم تحویز کردن؟