2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047685 بازدید | 684621 پست
الهی عزیزم. ببخشید من اصلا متوجه نشدم منفی شدنت رو. ان شاالله خدا خیییلی زود دلتون رو  شاد کنه. ...

قربون دلت برم عزیزم که این روزها پر از غم و غصه هست غم از دست دادنشون از یک طرف غم و استرس سقط هم از طرف دیگه  همه ما درکت میکنیم و از ته دل واست دعا میکنیم 

خودتو اصلا سرزنش نکن واسه تلاش کردنت چون درسته سختی کشیدی ولی تهش اینه یک عمر خودتو سرزنش نمیکنی که کاش تلاش کرده بودم اینجوری میگی من تلاش کردم چند بار خوردم زمین با زانوهای زخمی بازم یه راند دیگه مسابقه دادم ولی نشد پیش خودت سربلندی و اینو بدون خدا خودش در قران اورده که ما همواره انسان را در رنج افریدیم این یعنی زندگی اسون نیست هر کسی از یه راهی 

تموم میشه تو فقط قوی باش 

و هنوزم این راه تموم نشده تخمک اهدایی هست جنین اهدایی ، رحم اجاره ای و حتی فرزند خواندگی پس نا امید نباش عزیزم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
الهی عزیزم. ببخشید من اصلا متوجه نشدم منفی شدنت رو. ان شاالله خدا خیییلی زود دلتون رو  شاد کنه. ...

فاطمه جان نگفتم منفی شدم روزهای عید دوست نداشتم دوستان دلگیر بشن ، منان جان که نوشت بی بی چک زده خواستم تا روز ازمایش نا امید نشه ، میدونم چی میگی احساس میکنم تمام وجودم پر از ترس پر از اینکه چه کنم خصوصا که یک جنین بیشتر دیگه ندارم ، ولی باز هم میگم توکل بر خدا تا امید هست ما هم تلاش میکنیم ، شاید واقعا وقتش نشده شاید صلاح نیست بچه دار بشم وگرنه بعد از چهارده سال انتظار تمام وجودم خسته است 

انشالله روز شاد شدن دل ما هم به زودی برسه ❤️🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فاطمه جان نگفتم منفی شدم روزهای عید دوست نداشتم دوستان دلگیر بشن ، منان جان که نوشت بی بی چک زده خوا ...

الهی قربون دلت برم❤️🥺 الهی که خدا ب خاطر دل بزرگت همین روزا طبیعی شگفت زده ات بکنه. دقیقا تا وقتی امید هس ما تلاشمونو می کنم. ان شاالله خدا خودش یاورمون باشه و روزای سختی تموم شده باشه ❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها عیدی منم بی بی چک منفی شد روز ۱۱ انتقال عجب عیدی خوبی بهم دادن

عزیزم شاید بیبی چک نشون نده 

ان شاءالله که آزمایش میری و ازمایشت مثبت هست 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
سلام عزیزم نمیدونم چرا بعداز چند روز آمدم پیام تورا دیدم.منو میبینی چطور گرفتار شدم الان پنج روز گرف ...

سلام عزیز دلم قربونت برم قوی باش میگذره این روزا ، روزای خوبم میاد مطمئن باش ، همه ما به یادت هستیم برات دعا میکنیم انشاله شنبه راحت میشی برمیگردی خونه 

ای بابا چقدر سخت محرمیت پسر احتمالا محرمیت دختر اینجوری که صیغه میخونن

نمیدونم عزیز دلم 

جالبه شوهرم اصلا موضوع محرمیت براش مهم نیست

میگه پسر بگیریم همین ک خودمون بزرگش میکنیم و اسمش بره تو شناسنامه ما محرم میشه

من هیچ جوره شرایط محرمیت پسر رو ندارم 🥺😞

شوهرمم عاشق دختره ولی چون پسر رو تایم کم میدن میگه پسر

دیگه خسته شده دلش میخواد بابا بشه

پدرشوهرم روزی که میخواستم برم مشهد بهم گفت زود برو کاراتو راست و ریست کن بچه هارو بیار🥺😍

همه منتظر ورودشه🤤

من نمیدونم بعد ثبت‌نام کی سیسمونی تهیه کنم براش

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنونم از لطف و مهربونیت عزیزم 🤍🤍🤍 انشالله که خیروخوش باشه براتون 

عزیز دلمی🫀🙂

ممنونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

نمیدونم عزیز دلم  جالبه شوهرم اصلا موضوع محرمیت براش مهم نیست میگه پسر بگیریم همین ک خودمون ب ...

انشاالله همه چیز به خوبی و خوشی پیش میره

خدا همچین برات میندازه روی غلتک که خودت هم متوحه نشی به خاطر نیت خیری که داری

انشاالله از پاقدمش خدا بهش چندتاهم خواهر و برادر میده که یه خانواده پرجمعیت بشید

نه دیگه مثل اول امیدوار نیستم اگه میخواست بده تا حالا داده بود اینم قسمت ماست دیگه چیکار میشه کرد ع ...

عزیز دلم فعلا کم نیار دارو هارو ادامه بده 

ممکنه بتا پایین باشه

به هرحال چند درصدی ممکنه این موضوع باشه

انشالله شامل حالت باشه و باردار باشی ♥️🧿

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیز دلم فعلا کم نیار دارو هارو ادامه بده  ممکنه بتا پایین باشه به هرحال چند درصدی ممکنه این ...

نه هنوز داروهارو ادامه میدم توکل به خدا ببینیم چه پیش میاد

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام دوستای مهربونم فدای مهربونی همه تون برم الهی به علی و عیدغدیر خدا همه تونو حاجت روا کنه 🤲🤲🤲 ...

عزیز دلم خیلی متاسفم بابت اتفاقی که برات افتاده 

ولی هیچ حرفی برای زدن ندارم 

تنها کاری که از دستم برمیاد دعا کردنه

انشالله همه چیز بخیر بگذره ، خدا به دلت ارامش بده قشنگم♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم امیدوارم خدا غافلگیرت کنه وسوپرایز شی امیدت به خداباشه

ممنون عزیزم انشاءالله

به خدا از وقتی توی این سیکل اومدم همش خدا کارامو جلو برد شهر غریب جا نداشتیم دقیقه نودی زنگ زدن گفتن که جور شده یعنی یه چیزایی دیدم که با خودم گفتم حتما خدا اینبار برام خواسته خیلی امیدوار بودم هنوزم میگم شاید الانم میخواد دقیقه نودی خوشحالم کنم انشاءالله که خیر پیش و روم باشه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦