2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
زیارتت قبول عزیزم فکر کردم مشهدی  انشاالله دوباره با فسقلیات  هوا چطوره

ممنون قشنگم

نه رفتم درخواست تطبیق دادم برگشتم تهران

این همه. راه فقط برای همین اومدم🥲

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم حتما. دو سه روز بیشتر طول نمیکشه. کاش شیاف هم بیشتر میکردی

هر۸ ساعت گذاشتمش. میگم چرامن با وجود مصرف شیاف پروژسترون پریود شدم؟؟

شازده کوچولو پرسید:کی اوضاع بهتر میشه؟روباه گفت:ازوقتی که بفهمی همه چیز به خودت بستگی داره!
من با دوتا شیاف و دوتا آمپول و ی قرص پروژسترون پریود شدم. تو هیچ مرحله ای ناامید نشو. این روزا بخاطر ...

امیدوارم شماالان تو چ مرحله ای؟بارداری؟

شازده کوچولو پرسید:کی اوضاع بهتر میشه؟روباه گفت:ازوقتی که بفهمی همه چیز به خودت بستگی داره!
ممنون قشنگم نه رفتم درخواست تطبیق دادم برگشتم تهران این همه. راه فقط برای همین اومدم🥲

زیارتت قبول عزیزم.انشالله که از این به بعد راه برات هموار باشه و به خواسته دلت برسی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
امیدوارم شماالان تو چ مرحله ای؟بارداری؟

عزیرم فردا بی بی چک بزن اگه خونریزی به خاطر بارداری باشه که مثبت نشون میده باید شیاف بیشتر کنی و امپول بزنی تا خونریزی قطع بشه 

عزیرم فردا بی بی چک بزن اگه خونریزی به خاطر بارداری باشه که مثبت نشون میده باید شیاف بیشتر کنی و امپ ...

ممنونم

دقیقا منم دیشب رفته بودم جشن عید غدیر همه دست میزدن من گریه میکردم  دلت که گرفته باشه با صدای ...

غصه ی هیچی نخور دلت قرص کن به خدا. خدا ب وقتش برسه خیلی شیرین غافلگیرت میکنه من در کمال ناباوری باردار شدم اونم دو قلو. انتظارش اصلا نداشتم. انقد حالم خرابه ک هی میگم خدایا من چم بود اومدم ای وی اف کردم 

آلا جان اگر بیمه تکمیلی داری مستقیم ببر دفتر بیمه شاید قبول کردن .بعضی آزمایشگاه ها به خاطر اینکه پو ...

اره عزیزم داریم. چشم ان شاالله همین کارو میکنم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام دوستان❤️ عید همتون مباااااااارک.😍 مخصوصا سیدای عزیزمون❤️😘

الهی همه مون تا سال بعد عید غدیر حاجت روا شده باشیم😍https://www.uplooder.net/img/image/12/2653687ba26f0ed9fdfcb461e10dbdf7/IMG-20230705-234634-282.jpg

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنونم عزیزم❤️ . فکر کنم پر نشده. خدا کنه بدن ی مقداری

خوب پس ان شاالله که همشو بتونی پس بگیری 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام دوستان❤️ عید همتون مباااااااارک.😍 مخصوصا سیدای عزیزمون❤️😘 الهی همه مون تا سال بعد عید غدیر ح ...

ممنون عزیزم عید شماهم مبارک باشه. انشاءالله همگی به حاجت دلتون برسید 🙏🙏

خدایا شکرت
اره عزیزم داریم. چشم ان شاالله همین کارو میکنم

عزیزم من با دکتر زرنانی ویزیت شدم یک سری آزمایش داشتم براش فرستادم یک سری آزمایش دیگه ام برام نوشت. 

الان لیستشو میفرستم 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤