2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
رادیس جان عزیزم ببخشید ی سوال داشتم احتمالا ندیدی. دکتر زرنانی چیزی در مورد کامل بودن یا نبودن آزمای ...

سلام عزیزم نه ببخشید نه ندیده بودم .ببین سری اول یکسری آزمایش داشتم بردم که ناقص بود یکسری هم خودشون نوشتن که انجام دادم همه ان چیزی که از من خواسته بود رو براتون فرستادم ان شاالله از شما دیگه چیز بیشتری نمیخواد .میخوای باز از بچه های دیگه هم بپرسیم که پیششون ویزیت شدن ببینین ازشون چی خواسته اگه آزمایش ندادین بهش اضافه کنین و آزمایش بدین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ممنون از محبتت.چندبار گذاشتم کسی ج نداد شما ج دادین.

خواهش میکنم عزیزم .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم نه ببخشید نه ندیده بودم .ببین سری اول یکسری آزمایش داشتم بردم که ناقص بود یکسری هم خودشون ...

اهان شکر خدا پس. ان شاالله از منم دیگه نمیخواد.

نه قربونت برم. چون وقت کمه از طرفیم دیگه کفگیر خورده ته دیگ، دیگه نمیتونم ازمایش دیگه ای بدم. فقط خدا کنه اماده بشه جوابش زود. گف فقط ana اگه اشتباه نکنم گف این ک مربوط ب روماتیسمه احتمالا دیر اماده بشه که بخاطر وقت دکترت بقیه رو ببر این بمونه برا بعد. توکل ب خدا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیز دلمی همیشه نشدن ها ادمو غافلگیر میکنه😍💜

ان شاالله خیلی زود یه غافلگیری قشنگ نصیبت بشه 🤩

بچه ها بوی زعفران باعث ایجاد ضعف و تهوع میشه؟ ی ذره زعفران سابیدم ک دم کنم برا روی برنج‌ نذری. بوش ...

نه من اینجوری نشده واقعیت تابحال بوش نکردم 😁 خوردنش نشاط آوره 😊

نه من اینجوری نشده واقعیت تابحال بوش نکردم 😁 خوردنش نشاط آوره 😊

😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بنظرم حتما یه ویزیت بشو چون منم فکر نمیکردم انقباض باشه ولی دهانه رحم فانل شده بود 

سحر جان سشوار کردم گرمش کردم خوب شدم همون لحظه فکر کنم چوم زیر کولر خوابیده بودم اینجوری شدم امروز هم خوبم به نظرت برم سونو؟

سلاااام عزیزای دلم چقدر دل تنگتون بودم🥺🥺🥺🥺

سلااااااام چیکا جونم خوبی؟😍😍😍😍 اسمتو دیدم اشکم در اومد🥺 انگار تو غربت ی آشنا ببینی😍😘 چطوری عزیزم؟ وروجکا چطورن؟

اهان شکر خدا پس. ان شاالله از منم دیگه نمیخواد. نه قربونت برم. چون وقت کمه از طرفیم دیگه کفگیر خورد ...

ان شاالله که آزمایشهای دیگه ازتون نخواد آزمایشهای شما چقدر هزینه اش شد؟  

الهی خییییییلی زود حاجت روا بشی عزیزم❤️ دیشب منم پر از بغض بودم‌. هی چشام بارونی میشد ولی چون تو جم ...

دقیقا منم دیشب رفته بودم جشن عید غدیر همه دست میزدن من گریه میکردم 

دلت که گرفته باشه با صدای دست فروش دوره گرد هم اشکت در میاد 

انشالله عزیزم امیدوارم برای خودتم این عید پایان انتظار باشه

توکل به خدا

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
سلااااااام چیکا جونم خوبی؟😍😍😍😍 اسمتو دیدم اشکم در اومد🥺 انگار تو غربت ی آشنا ببینی😍😘 چطوری عز ...

سلام الا خوش قلب مهربونم. خیلی دلم تنگتون بود🥺🥺عزززززیزم فدات بشم😍😍😍خوبی؟ در چه حالی ننه؟

خداياشكرت....❤️ 
ممنون عزیزم من گاهی مشکل گوارشی و یبوست و نفخ پیدا میکنم اینطوری کل دلم درد میگیره و سفت میشه شما اگ ...

مرسی عزیزم ،من تا الان اصلا دلم درد نگرفته بود،شسوار کردم‌گرمش کردم همون لحظه خوووب شدم خدارو شکر ،فکر کنم چون زیر کولر خوابیده بودم اینجوری شده بودم،خودم گرممه اصلا احساس سرما نمیکردم گفتم بزار حالا سشوار بگیرم دیدم خوب شدم ،من تا گرمم میشه نفسم میگیره باید کولر روشن باشه

ان شاالله که آزمایشهای دیگه ازتون نخواد آزمایشهای شما چقدر هزینه اش شد؟  

ان شاالله❤️

خیلی گرون دراومد. روز اول ک همسرم رفت پرسید گفتن حدودا ۶ تومن. دو روز بعد ک رفتیم برا ازمایش همه رو ک وارد کرد گف ۷۶۰۰ . شوکه شده بودیم🥴 خانومه ک دید همین جوری موندیم گف میتونین نصفشو الان بدین نصفشم موقع جواب‌

دیگه همین کارو کردیم.

برا شمام همین قدر بود؟ امیدوار بودم بیمه تامینش کنه. همسرمم پرسید ک کدوم بیمه بهتر میده ؟ گف چون ازمایش تخصصیه و قیمت بالاست هیچ بیمه ای قبول نمی کنه😬 چند وقت بود حال میکردم آزمایش میدادم پول نمیدادم😅