2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047188 بازدید | 684580 پست
 زنگ زدم گفتن شیاف پروژسترون رو ادامه بده 

دراوهاتون رو ادامه بدید

انشاالله لک لانه گزینی هست

استراحت کنید و نگران نباشید

قرار نیست با هرلک یا خونریزی اتفاق بدی بیوفته که 

دراوهاتون رو ادامه بدید انشاالله لک لانه گزینی هست استراحت کنید و نگران نباشید قرار نیست با هرلک ...

مرسی عزیزم دارم ادامه میدم

شازده کوچولو پرسید:کی اوضاع بهتر میشه؟روباه گفت:ازوقتی که بفهمی همه چیز به خودت بستگی داره!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهرا تو رو خدا جواب بدین امروز روز ده انتقال جنین هستم صب ک بیدارشدم خونریزی کردم قشنگ مثل پریود ب ...

عزیزم این روزا روزای لانه گزینی. شاید دو سه روزی طول بکشه. تماس بگیرین احتمالا دوز داروتونو افزایش میدن

چرا نوشته هفته دیگه باید برم ولی شکمم کوچیکه فک میکنم وزنشون کم باشه😑 من طبق تاریخ زایمان امروز 28 ...

@__بهاره__    

😁😁 فیروزه جان هم میگن زود میگذره واسه شما🧿🧿

دیگه بهونه نیار قبول کن این موضوع رو🤪🤪

انشالله که تا اخر بارداری به سلامت دخملی هاتون رو بغل بگیرید 

هم شما و فیروزه جان

هم بقیه بارداری تاپیک❤️🫶

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

واقعا خیلی لذتبخش میشه🥰🥰 خیلی خوبه ولی کو تا گذرم یهویی بره سمت مشهدو  اینجوری آدم بره زیارت ...

عزیز دلمی

همیشه نشدن ها ادمو غافلگیر میکنه😍💜

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

گلم هنوز بیمارستانه و عمل نشده بخاطر اینکه عملش ریسک داره فعلا منتظرن بتاش بیاد پایین دارو بدن براش ...

عزیزم 🥺🥺🥺اصلا اوضاعمون قاراش میریش شده 

انشاالله که بسلامتی بگذره همه چی حتما دعاگوش هستم 

عزیزم حال خودت چطوره

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ده روز پیش گفتن دیدن و گفتن ی جنین دیده میشه دیروز گفت دوتا ساک هست ولی جنین نیست

نمیشه که. جنین اگر دیده بشه حتی اگر دور از جون توقف رشد هم داشته باشه بازم دیده میشه. سونو شکمی بود یا وازینال. یک جا دقیقتر برو. یکیش اشتباهه

خواهرا تو رو خدا جواب بدین امروز روز ده انتقال جنین هستم صب ک بیدارشدم خونریزی کردم قشنگ مثل پریود ب ...

نه پریود نبست داروتو زیاد میکنه دکتر. من همین اتفاق افتاد فرداش هم بیبی چکمدمثبت شد. هرچند خدا نخواست و پوچ بود. ایشالا خدا برای شما میخواد

سلام عزیزم خوبی از آترین خبر تازه ای نشد اگه شد یه جواب بدی نگرانم یکم

بله عزیزم بالاتر گفتم. متاسفانه با وصع روحی خراب بلاتکلیف هم هست. اتفاقا ابراز محبت و دعاهاتونو بهش منتقل کردم. خیلی تشکر کرد و از خدا خواست بتونه جبران کنه

😍😍😍 ان شاالله  خدا ازین رزقای ویژه نصیب هممون و تند تند نصیب خودت بکنه عزیزم❤️

ممنون خاله جونم 🥹♥️

انشالله 🤲🧿

خاله امروز رفتم آموزش پرورش گفت ۱۴ روز زمان میبره تا تطبیق بزنم برات ☹️ من فقط شهریور وقت دارم برای واحد های تابستانی

فکر میکردم همین امروز کارم اوکی میشه🥲

راضی ام به رضای خودش ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زیارتت قبول !التماس دعا فاطمه جان 

قربونت برم نیاز جان محتاجم به دعا

لایق باشم صدام شنیده میشه :)

انشالله زندگیت رنگ خوشی بگیره و دائمی باشه این خوشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40