2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047185 بازدید | 684580 پست
قربووون مهربوونیت. الهی به حق آقا امام رضا با دخملیات بری حرم پابوس آقا🥲

اخ ننه🥺🥺

میگی دختر دلم میلرزه براشون

خدا جوجو هاتو برات حفظ کنه مهربونم

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

نمیشه شمارشو بگیری کاراشو برات انجام بدن راه دور؟ 

میگه ۱۴ روز طول میکشه تا تطبیق بزنم

بعد ۱۴ روز عموم که مشهده برام پست  میکنه 

ولی این ۱۴ روز بگذره تا بیاد دستم نیمه های مرداد میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم  چطوری چه خبر  منم خوبم شکر خدا نی نی هم انشالله خوبه  همه چی خوبه شکرخد ...

ای جانم اشکال نداره 😍 تا باشه از این سردرد ها

شکر خدا منم خوبم عزیز دلم :)

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنونم گلم اره هنوز بیمارستانه فعلاک عملش نمیکنن میگن ریسک داره امروز منتظر بتا ۲۴ساعتن ببینن بتاش م ...

عزیزم ریسک چی داره اخه ؟ یعنی کورتاژ خطر داره ؟ چرا طفلکو انقدر اذیت میکنن نامردا . چشم عزیزم دعا میکنیم همگی به فکرش هستیم 

عزیزم این روزا روزای لانه گزینی. شاید دو سه روزی طول بکشه. تماس بگیرین احتمالا دوز داروتونو افزایش م ...

گفت داروهاتو ادامه بده و برو آزمایش ولی اضافه نکرد اشکال نداره شیاف رو هر۸ ساعت بزارم؟هر ۱۲ ساعت میزاشتم 

شازده کوچولو پرسید:کی اوضاع بهتر میشه؟روباه گفت:ازوقتی که بفهمی همه چیز به خودت بستگی داره!
سلام فاطمه خوبی عزیزم هنوز مشهدی؟؟

سلام عزیز دلم

دارم برمیگردم سمت تهران

دیشب ساعت ۹ رسیدم روستامون جیگرم در اومد 🥲

لعنتی ۱۵۰۰ کیلومتره مگه تموم میشه 😮‍💨

البته ۱۲۰۰ کیلومتره ۳۰۰ تاش بخاطر مشهد رفتنمون بود😍♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه پریود نبست داروتو زیاد میکنه دکتر. من همین اتفاق افتاد فرداش هم بیبی چکمدمثبت شد. هرچند خدا نخواس ...

ممنونم انشاءالله. شما دل درد پریود هم داشتی؟

شازده کوچولو پرسید:کی اوضاع بهتر میشه؟روباه گفت:ازوقتی که بفهمی همه چیز به خودت بستگی داره!

ماه دوم انتقال منفی کی احتمال پریودی وجود داره؟

پی سی یو هستم

ولی درد پریودی دارم 

ولی همیشه تخمگذاری هام تو همین ۱۳.۱۴ سیکلمه

اگه تیروئدم نرمال باشه سر تایم پریود میشم

ولی این ماه دیگه قرص تیروید هم نخوردم

رها کردم همه چیز رو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم 🥺🥺🥺اصلا اوضاعمون قاراش میریش شده  انشاالله که بسلامتی بگذره همه چی حتما دعاگوش هستم&n ...

ممنونم گلم سلام رسوندبهتون اترین جون خودمم همچنان مثل دیونه ها شدم یا گریه میکنم یا خونه این و اون تو خونه نمیتونم بمونم 😔

عزیزم ریسک چی داره اخه ؟ یعنی کورتاژ خطر داره ؟ چرا طفلکو انقدر اذیت میکنن نامردا . چشم عزیزم دعا می ...

دوتا جنیناش تو رحمن یکیش چسبیده ب لوله بد جاس میگن اگه اونم تو لوله بود لا اقل کورتاژ میکردن تا تو شکم سزارین میکردن اما این یکی متاسفانه حاش بده دکترام میترسن ریسک کنن 😔😔😔 اره واقعا منم دلم براش خونه درکش میکنم هم بچهاشو از دست داده هم در نمیارن نامردالا اقل هر روز یه چی بهش میگن فقط خدا کمکش کنه زود تر بهترین تصمیم و دکترا براش بگیرن و ب سلامتی مرخص شه 

گفت داروهاتو ادامه بده و برو آزمایش ولی اضافه نکرد اشکال نداره شیاف رو هر۸ ساعت بزارم؟هر ۱۲ ساعت میز ...

من آمپول روزی یکی میزدم شد دوتا. شیاف هم شد ۸ ساعت. سری بعد که خونریزی داشتم آمپولمو کرد روزی ۴ تا. هربار هم تلفنی بهم گفتن اضافه کنم. 

تازه من یک بلاست و یک‌مورولا انتقال داده بودم

بد شانسی به نظرم چون بارداری پوچ با ای وی اف کم پیش میاد بیشتر کسایی که همسرشون اسپرم ضعیف باشه پیش میاد فکر کنم انشالا که دفعه بعد ی دو قلو نسیبتون میشه کلی خوشحال میشین

هر ۱۲ ساعت ی شیاف و استرادیول روزی ۳ تا گفت ادامه بده و بعد برو آزمایش  

فقط شیاف استفاده میکنی ؟

داروهات فقط همیناست ؟

آمپول پرژستورون نمیزنی ؟

دوفاستون نمی خوری؟

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤