2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047182 بازدید | 684580 پست
سلام عزیزم زیارتت قبول باشه  چه سعادتی داشتی خواهر کوچولو😭 دعا کن آقا ما رو هم بطلبن من به ...

مهتاب جونم تو حرم پیامت رو خوندم یه حالی شدم

انقد به اقا التماس کردم کمکم کنه تو این راه 

و سری بعد با نینی برم پیشش

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره عشقم

لایق باشم التماس کردم دعاهامو براورده کنه تاپیک همیشه پر از خبر های خوب باشه 🫀🙂

خواستم ازشون که به زودی بری حرم 🫂

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خوش به سعادتت التماس دعا عزیزم

فداتشم قشنگم ♥️

انشالله هرکسی که تو این تاپیک ارزو داره باردار بشه با جنسیت دلخواهش اقا بطلبه با فسقلی هاتون برید🤤😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون گلم خداروشکر  چه استرسی کشیدم من

الهی .پس خداروشکر استرستون از بین رفت 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم ربطی به ازمایش نداره فکرتو درگیر نکن. من متاسفانه بتامم بالا میرفت و جفت و ساک به رشدشون ادامه ...

اخه تو ای وی اف چرا باید پوچ باشه جنین که تشکیل میشه میزارن 

سلام دوستم زیارت قبول. بحث فرزندخواندگی باتوجه به هرشهری یا استان یاشهرستان متفاوته تهران تقاضابالا ...

الهی قربونت برم که همیشه توضیحات کامل رو میدی 

ممنون عزیز دلم 😍

انشالله به خواسته هات برسی 💜 قشنگم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فاطمه جان خوشا به سعادتت. من دلم پر پر میزنه برای حرم آقا🥲

قربونت برم بهار جونم پیامتو تو حرم خوندم خواستم با دخملی ها بری پابوس😍💜

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی عزیز دلم خیلی لطف کردی گلم انشاله حاجت روا برگردی عزیزم    

ممنون عزیز دلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فداتشم دعاگو همه بودم  انقد اب میخوردم به نیابت همتون 🤤🙂 هم داخل رفتم برای زیارت هم زره فول ...

ممنون از دل مهربونت🥰🥰💐💐❤️❤️ .ان شاالله خودتم بزودی زود حاجت دلت و از امام رضا بگیری و صاحب اولاد صالح و سالم بشی🤲🤲😍😍 و باهاشون بری پابوسش .مرسی یک دنیا ممنونم که یادم کردی ان شاالله منم بزودی  بتونم برم زیارت🤲 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ممنون از دل مهربونت🥰🥰💐💐❤️❤️ .ان شاالله خودتم بزودی زود حاجت دلت و از امام رضا بگیری و صاحب اولاد ...

انشالله مثل من یهویی بری 😍

زیاد حرم نموندم ولی تا عمر دارم این مهمونی ویژه رو فراموش نمیکنم..

ممنون مهربونم 🙂🫀 

1
5
10
15
20
25
30
35
40