2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047243 بازدید | 684582 پست

@مهتاب۴۴۴    

سلام عزیز دلم خوبی

نمیدونم روزا انقد داره برای من زود میگذره یا شما چند شبه نیومدی

از احوالت بهمون خبر بده قشنگم

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

تو برگه ای هم ک مرکز داد بهمون نوشته یه هفته روز در میون بشه بعد قطع کنی  منم حالت تهوع کم شده ...

حالا شنبه برم پیش دکتر بهش میگم ک یه روز درمیون کنه بعد قطع کنم. میگم شما دقیق هفته چندی؟ من هشت هفته و یک روز 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا شنبه برم پیش دکتر بهش میگم ک یه روز درمیون کنه بعد قطع کنم. میگم شما دقیق هفته چندی؟ من هشت هفت ...

به من شنبه گفت هشت هفته 

آخرین پریودت کی بوده 

برا من از رو آخرین پریود حساب کرد دکتر

یکیشون ۱۳۰۰ اون یکی ۱۱۰۰. دلم شور اون کوچولوتره رو میزنه😩 وای پیر شدم تو این چندسال. بچه هام به دن ...

بسلامتی خوبن که وزنشون من حس میکنم مال من کمتر از یک کیلو باشن 😭 

شما با من هفتتون یکی بود که چرا الان بیشتر شده  

انشاالله هرچی که خیر براتون پیش بیاد ولی قطعا همینه آدم یه پرنده بیاره کلی بهش دل میبنده چه برسه ب ...

عزیرم شما موقع رشد نکردن جنین خونریزی داشتین که فهمیدین جنین رشد نداره ؟یا افت بتا داشتین

بچه ها جون اگر مشکل ایمنی یا انعقادی نباشه هم آنوکسا و پردنیزول رو میدن تو سیکل انتقال؟ یا بستگی به ...

عزیزم فاکتور های ایمنی cdمارکر ها هستن و اپکا و اگه اشتباه نکنم esr هم بود. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

یه چیز باور نکردنی😭😭😭

امام رضـــــــــــــا منو طلبید اصلا باورم نمیشه 😭😭😭

شهرستانمون ۳ ساعت با خود مشهد فاصله داره

ولی اشتباهی وارد مشهد شدیم

دخترا من زیاد مشهد نمیمونم زیارت میکنم بر میگردم

حافظم خیلی ضعیفه تورخدا هرکی پیامم رو میبینه لایک کنه ویژه دعاش کنم

هرکسی رو هم یادمه خودم نائب الزیاره میشم

اشکم بند نمیاد 😭😍

یا ضامن اهو 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من ۵۰۰ صلوات  اگر بتونیم به ۱۴۰۰۰ هدیه به امام کاظم برسونیم خوبه آترین جان همیشه برای همه دعا ...

۱۴۰۰ تاش رو من میفرستم🌱

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم فاکتور های ایمنی cdمارکر ها هستن و اپکا و اگه اشتباه نکنم esr هم بود. 

خاله 😭😭😭 دارم میرم حرم 

خاله جون باورم نمیشه

امام رضـــــــــــــا خودش منو طلبید اصلا تصمیم نداشتم بیام خود مشهد چون تنها بودم سعید باهام نبود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیز باور نکردنی😭😭😭 امام رضـــــــــــــا منو طلبید اصلا باورم نمیشه 😭😭😭 شهرستانمون ۳ ساعت ...

اااای جاااان دلم😍😭😭😭 خیییییلی سلام ما رو هم برسون😭😭❤️❤

آترین و بقیه دوستانم فراموش نکن❤️😘