2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047232 بازدید | 684581 پست
ان شاءالله توکل بر خدا اره چرا که نه فقط میگم که پیگیر باش 

مرسی قشنگم انشالله هرچی میخوای خدا بهت ببخشه

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

به منم همینو گفت  ولی من خیییلی پیگیر بودم تازه کارای قانونیش که تموم شد گفت شش ماه زمان میبره ...

شوهرم گفت ب خانواده ها بگو که بعداً اعتراض نکنن یا ریکشن بدی نشون ندن امادشون کن...

ممنون مهربونم از اینکه تجربه تو در اختیارم گذاشتید 🫀😚

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فقط تنها چیزی که گفتم به مسئول اونجا گفتم منو همسرم هر دو سفید پوستیم فقط بچه ای که بهمون نشون می ...

عزیزم به خانواده درجه دو هم حقیقتو گفتین یا فکر میکنن خودتون دنیاش آوردین؟ الان پسرتون خودش میدونه جریانو؟ ما هم دنبالشیم راستش

ن عزیزم تا رحم خیلی فاصله من نمیدونم شاید از عفونت ک اینجوری شده منم چند روز دیگه واژینال میزارم راس ...

بله کم کرده تازه از فردا امپول میشه یکی. هفته بعد دیگه قطع 

ولی من مطمعنم حالا حالا لکه بینی دارم 

برای من حتی کیسه زرد رو هم ندیدن چه برسه به جنین.  یعنی خیلی کم رشد کرده بود حالا به نظر شما ...

بارداری پوچ بوده. معمولا مشکل کروموزومی هست. فکر نکنم مشکلی باشه. برای همه کس پیش میاد. عزیزم شما تعیین جنسیت هستی؟ اون جنینتون که سقط شد هم تعیین جنسیت بود؟

عزیزم ببخش کدوم ازهمه بهتره؟ممنون میشم جواب بدی.کدوم دکترهم خوبه؟

خواهش میکنم

من ابن سینا میرم

اونجا هم تقریبا همشون یه روش کاری دارن

میگن محمدزاده. ذنوبی .انصاری پور خوبن

بارداری پوچ بوده. معمولا مشکل کروموزومی هست. فکر نکنم مشکلی باشه. برای همه کس پیش میاد. عزیزم شما تع ...

چجوری میشه که وقتی جنین رو میذارن تو رحم بارداری پوچ میشه؟پس جنین کجا میره .ساک چجوری تشکیل میشه 

عزیزم به خانواده درجه دو هم حقیقتو گفتین یا فکر میکنن خودتون دنیاش آوردین؟ الان پسرتون خودش میدونه ج ...

نه اقوام تقریبا میدونن 

ولی دوستان و اشنایان نه چیزی نمیدونن یا اگرم میدونن دیگه کسی نپرسیده هیچی 

خودش یه چیزایی در غالب داستان هنوز بچه اس خیلی باز نکردم براش 

اذیت میشه همون که در غالب داستان گفتم گاهی سوال میکنه منم ازش رد میشم 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤