2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047306 بازدید | 684586 پست
مهتاب جوندمیدونی چطور بود؟ دوتا دکتر داشت برای پانکچر و انتقال. پیش اون میرفت که پانکچرش کرده. اون گ ...

یا خداااااا

این دعا و قرآن هایی که برامون میخوند باعث نجاتش شد🥺

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نظر دکترها متفاوته بعضیا زودتر قطع میکنن نگران نباش  من دیدم اینجا ۸ هفته یا ۱۱ هفته هم قطع ک ...

اره برا من گفت نخورم من قبلا هم دقیق نمیخوردم ریزش مو میگرفتم دست پا شکسته میخوردم

چی بگم عزیزم هیچ بعید نیست. دکتر اترین گفته ۹۰ درصد سقطها علتش یا مشکل انعقاده یا ایمنی. گفته پردنیز ...

خب اترین انوکسا رو گفت چند روز نزده برا لکه بینی یعنی تاثیر داشته اون چند روز نزده

بچه ها به دکتر زنگ زدم میگه آسپرین ادامه بدم  بعد گفت احتمال خونریزی هست اگه آسپرین نخورم چی م ...

اگه خونریزی دادی قطع میکنی عزیزم. با توجه به سوابق قبلیت به نطر من گوش به حرف دکترت بده چون از سقط جلوگیری میکنه. اما حالا اون لک بینی یا خونریزی خفیف مشکلی ایجاد نمیکنه. شایدم خدا خواست هیچ خونی هم نبود

اگه خونریزی دادی قطع میکنی عزیزم. با توجه به سوابق قبلیت به نطر من گوش به حرف دکترت بده چون از سقط ج ...

مرسی عزیزم توکل به خدا میخورم گفت سونو هم لازم نیست بری به من گفت از یکشنبه بخورم بعد چون چند وقت بود نخورده بودم یادم شد دیروز هم لک دیدم ترسیدم حالا از فردا میخورم امروز خیلی فاصلش با انوکسا نزدیک میشه 

بسلامتی انشالله که بسلامتی بدنیا میان  وزنشون چقدر بود؟ الان چند هفته این ؟

یکیشون ۱۳۰۰ اون یکی ۱۱۰۰. دلم شور اون کوچولوتره رو میزنه😩

وای پیر شدم تو این چندسال. بچه هام به دنیا بیان فکر میکنند من مادربزرگشونم🥲

۲۹ هفته ام تازه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
دوتا سونو گفته بودن جاش بده و از ناحیه اندومتری خارج هست. اما دکترش گفته بود من همچین چیزی نمیبینم. ...

ای بابا، چقدر ناراحت شدم😞

طفلک چقدر زن و شوهر اذیت شدن. خدا به دلشون صبر بده😢😢😢

همینکه راضی شدن نشونه ی خوبیه.توکل بخدا

😎

ممنون عزیزم ♥️

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

جمله کلیدیت چی بود حالا

یه جمله ی تاثیر گذار از همسرم بهش گفتم 

یه همچین چیزی ( من نتونستم برای بابام نوه بیارم)

بعد پدرشوهرم گریش گرفت گفت به فکر خودش نیست به فکر ماعه

برید دنبالش پناه بر خدا 

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دورت بگردم همه چیز به خوبی پیش میره انشالله استرس نداشته باش منم امشب با پدر شوهرم در میون ...

عزیزم موفق باشی عزیزم 😍😍منم بغض گلومو گرفت با حرفات 

امیدوارم هرچه زودتر ی نی نی خوشکل و سالم بیاد تو بغلت 

فاطمه باورت میشه تا رسیدم روز بعدش خودش سر بحثو باز کرد و بازم ب طور جدی تر پیشنهاد داد گفت خسته شدم از ivf پیرشدیم با این انتقالای منفی ولی خودم دو دلم خواهر 😔😔

عزیزم خدارو شکر همه چیز خوب بود،تک قلو از کی به دنیا بیاد زنده میمونه؟منم همش نگرانم

نمیدونم راستش. فقط از بس اینجا اتفاقای بد میفته ذهنم درگیر میشه اینا زودتر از موعد بیان. الانم که حسابی گرد و گنده شدم🥴

برای همین پرسیدم گفت ۳۴ هفته ولی تو اینترنت خونده بودم از ۲۸ هفته