2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047239 بازدید | 684582 پست
بچه ها میدونم همه دعاگوی اترین جون هستین ولی میخوام الان پیشنهاد بدم ختمی چیزی براش برداریم که بدون ...

خدایا خودت کمکش کنه.طفلی چرااینهمه اذیت شد خدا لعنتت کنه دکترهای بیسوادو ادم نمیدونه چی بگ.منم صلوارت میفرستم برای اترین عزیز بسلامت بیاد خونه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوتا سونو گفته بودن جاش بده و از ناحیه اندومتری خارج هست. اما دکترش گفته بود من همچین چیزی نمیبینم. ...

نوشابه جان 

من روز ۸ انتقال لک قهوه ای دیدم 

ایام عید بود

ب دکترم پیام دادم و گفتم

گفتش آنوکسا رو قطع کن و از روز ۹ دیگه انوکسا نزدم و دیگه هم بهم نگفت بزنم. 

ممکنه عدم رشد ساک بابت این بوده باشه ؟؟

الان بچه ها خیلی هاشون لک دیدن ولی دکترشون نکنه انوکسا رو قطع کنه و اگر قطع کردن موقت بوده. 

در صورتی که دکتر قبلی من که بهم گفته بود طبیعی اقدام کنم گفته بود از روز ۲۰ تا ۳۰ سیکل انوکسا بزنم اگر ازمایش دادم و مثبت شدم ادامه بدم اگر منفی شدم قطع کنم تا سیکل بعدی. 

سلام دوستان من یه چیز رو فراموش کردم از دکترم بپرسم خواستم بببنم اطلاع دارید من تخمدان پلی کیستیک ه ...

اره عزیزم باید بخوری متفورمین خودش از سقط هم جلوگیری میکنه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
بچه ها میدونم همه دعاگوی اترین جون هستین ولی میخوام الان پیشنهاد بدم ختمی چیزی براش برداریم که بدون ...

منم واسش یس میخونم

انشاالله که به خیر و خوشی میگذره 

سلام عزیزم ممنون که پاسخ دادید همش منتظر بودم یک نفر جوابم رو بده 🙏🏼☘️ پس من هم قطع میکنم 

سلام عزیزم

اول اینکه باید ببینی نظر دکترتون چیه

ولی منم  باطوطیا جون موافقم

خودمم تا ۱۶ هفته گلوفاژ میخوردم

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
خواهش میکنم عزیزم بله برا منو قطع کرد ولی خودت هم رعایت کن شیرینی اینا نخور میوه بخور 

کاش،قطع نکنی منم خودم قطع کردم الان خیلی پشیمونم 

چون دکترم گفت خود متفورمین از سقط جلوگیری میکنه 

حداقل از دکترت بپرس خودت کاری انجام نده

الهی بمیرم براش 😢 چقدر اذیت شده خدایا خودت کمکش کن واقعا حقش نبود بعد از این همه سختی وانتظار 

منم براش یاسین میخونم ومرتب به نیت سلامتیش صلوات میفرستم 

خدایا شکرت

سلام بچه ها جون خوبید؟ان شاالله همیشه  سلامت باشید راستش چند روز نیومدم الان اومدم خوندم قضیه آترین جون رو دیدم خیلی ناراحت شدم واقعا نمیدونم چی بگم فقط از خدا میخوام کمکش کنه

خودمم که سعی میکنم سرمو گرم کنم که زودتر بگذره روزا برام

از دکترم پرسیدم بوه ها از کی به دنیا بیان زنده می مونند و خیالم راحته؟ گفت از ۳۴ هفته. خودم فکر میکر ...

عزیزم خدارو شکر همه چیز خوب بود،تک قلو از کی به دنیا بیاد زنده میمونه؟منم همش نگرانم

سلام عزیزم

منم ۷۰ حمد و دعای توسل میخونم الهی سلامت برگرده و خدا دلش رو شاد کنه 

دکترش خیلی بیسواد و سهل انگار بوده همون سونوی ساک اگر شک داشت که چنین موقعیتی هست باید ارجاع میداد به دکتر دیگه یا پریناتولوژ 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست