2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047242 بازدید | 684582 پست
بنظرم بچت دختره 😍😍❤️ کاری به علائمت ندارم دلم میگه دختر خوشگل داری🥰

عزیزمی ممنون  

همه میگن چون فرز هستی و میری سرکار پسره 

ولی اخه من مجبورم که برم 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان ممنون از دعای خیرتون الحمدالله دیابت بارداری نداشتم. طول سرویکسمم با توجه به فاصله اش تا سرک ...

بسلامتی انشالله که بسلامتی بدنیا میان 

وزنشون چقدر بود؟ الان چند هفته این ؟

خودت چی دوست داری؟ من از ته دل دختر میخواستم میگفتم بعد این همه سختی اقلا یه همدم داشته باشم

منم راستش دختر میخوام 

همسرم هم که شدیدا دختر میخواد چون خواهر نداره 

ما جفتمون تقریبا احساساتی هستیم و دلمون دختر میخواد

ولی هر چی شد خداروشکر هرچی خدا بخواد فقط سالم باشه 

واقعا بعد از اینهمه انتظار چه دختر چه پسر فقط میگم شکرخدا که هست 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
نگران نباش عزیزم من از چهار هفته تا دوازده هفته خونریزی داشتم چندبار خونریزی شدید کردم و بقیه لکه بی ...

سلام عزیزم لکه بینی و خونریزی شما علت خاصی داشت من دوبار لکه بینی داشتم برا هماتوم باز از یکشنبه شب بعد گذاشتن شیاف به لکه بینی افتادم شنبه سونو کرد دکتر همه چی خوب بود دوبار هم ک چند قطره خون ولی به رنگ قهوه ای اومده

سلام عزیزم لکه بینی و خونریزی شما علت خاصی داشت من دوبار لکه بینی داشتم برا هماتوم باز از یکشنبه شب ...

من تا هشت هفته سونو میگفت هماتوم بعد از هشت هفته سونو هماتوم نشون نمیداد ولی من همچنان خونریری داشتم بعضی روزا که خیلی شدید میشد تا دوازده هفته که یک دفعه قطع شد ولی من کلا انوکسا و اسپرین قطع کرده بود