2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047313 بازدید | 684588 پست
ممنون از دعای قشنگت قشنگم  میشه به فسقلی بگی دعامون کنه بتونم بهترین تصمیم و برای عمل صفرام بگ ...

خواهش میکنم 

همان لحظه که پیامتو خوندم نزدیک اذان بود ، دستمو گذاشتم رو شکمم و دعات کردم و برای بقیه اعضای گروه هم همین طور.

به جنینم هم گفتم دعا کنه براتون.

مطمئن باش هر تصمیمی بگیری خیره چون اول از همه از خدا خواستی.

من سال گذشته ۳ بار عمل داشتم با بیهوشی. 

با این امپول ها و هورمون ها و قرص ها، حافظم ضعیف شده، دایره کلمات از دهنم کم شده و یادم رفته بیشتر چیزها رو، حتی صحبت کردنم نمیدونم الان باید چی بگم.

اما میگم اشکال نداره بعد اثرش از بین میره و کتاب میخونم 

من برای پولیپم یک سال درمان قرص و داروگیاهی داشتم ، فقط موقت بود، عمل که کردم 

بعد سیکل ivf، بعد از ۳ ماه شروع کردم که بخاطر قرص و آمپول ها مجدد رشد کرد، باز ۳ ماه بعد از شروع سیکل مجدد عمل کردم. بار اول کورتاژ، بار دوم هیستروسکوپی 

تو سونو آنومالی هم میوم تو رحمم مشاهده شده.

وقتی مجبور به عمل باشیم چاره ای نیست، این هم راهی هست که خدا توسط پزشکان برای درمان ما در نظر گرفته. 

عمل کیسه صفرا نمیدونم به چه صورت هست، اما چه سنتی چه جراحی هر چی بود ان شاءالله خیرترین باشه برات. الهی آمین 

😍 الهی شکر عزیز دلم ماهم مستاجریم هیچکدوم از صاحب خونه ها رحم ندارن متاسفانه 

ان شاءالله خونه بخرید با دل خوش در بر همسرت و بچه های سالم و صالح و شاد اونجا زندگی کنید . آمین یا رب العالمین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزیزم، مرسی که به یادم بودین 🥰 من هفته پیش زایمان کردم،  پسرمو هنوز نیوردیم خونه ...

مبارکت باشه.

ان شاءالله خوش قدم و خوش روزی و خوش نام باشند.

یک سوال : زایمان طبیعی کردید یا سزارین ؟

هر روشی انجام دادید میشه بگید به خواست خودتون بود یا دکتر گفت . ممنون 

سلام بچه ها 

جفت از کی تشکیل میشه و اینکه اول جفت قرار داره یا جنین 

من خیلی تو سایت گشتم یه مطلب خوندم در مورد جفت پایین ک باعث لکه بینی و خونریزی میشه 

من دوبار خونه قهوه ای دیدم ک قشنگ لباسمو کثیف کرد و قبلش دل درد داشتم  الآنم ترشح زرد قهوه ای دارم وقتی خودمو تمیز میکنم و از صبح یه نقطه از زیر شکمم سمت راست تیر میکشه هیچ حالت دیگه ای ندارم 

دیشب وقت سونو داشتم ترسیدم از اینکه چی میخاد بگه نرفتم 

خواهش میکنم  همان لحظه که پیامتو خوندم نزدیک اذان بود ، دستمو گذاشتم رو شکمم و دعات کردم و برا ...

منم میوم دارم سه تا 

اما دکتر عمل نکرد دوبار پانکچر کردم و یکبار هیسترو تشخیصی تا از نزدیک ببینه رحمو 

شما چقد سختی کشیدی آره خیلی تو نت گشتم اکثرا دارو میدن اما سنگ برمیگرده برای طب سنتی هم گفتم یه مشورت بگیرم که اونم پنجاه پنجاه گفت فعلا منتظرم تا ببینم چی میشه فعلا دارم آب سیب میخورم هم برای چربی صفرا و کبد میگن خوبه 

ممنون از دعای قشنگت قشنگم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام بچه ها  جفت از کی تشکیل میشه و اینکه اول جفت قرار داره یا جنین  من خیلی تو سایت گشت ...

عزیزم جفت از همون ابتدا با جنین رشد میکنه. وقتی میگن جفت پایینه منطور اینه از ابتدا بد جابی اون پایینها لانگزینی کرده و جفتم پاایینه خوب. اما شما سونو رفتی و چیزی بهت نگفتن. نگران نباش. ببین کاری به مشکلات قبلیت که باعث شده اینجوری اللن دل نگران نباشی ندارم ولی تو ای وی اف به خاطر اینکه تعادل هورمونی بهم میخوره و دکتر دستکاریش میکنه این لک بینی ها طبیعیه. انشاالله که چیزی نیست. ولی خواهشم اینه که توکل کن و حودتو و نی نی را بسپار به خدا. اصلا این استرسها خوب نیست. فقط به شما نمیگم، به همه دوستان اینجا میگم. هزار مشکل در اینده برای بچه درست میکنه. اللن دور تز جون بچه شما و همه بچه ها خیلی ها میگن اوتیسم ریشه در استرس مادر در دوران بارداری داره. 

حتی اگر سقط به خاطر عدم بالارفتن بتا باشه؟ برای من به خاطر همین بود

عزیزم وقتی جنین و جفت در حال رشدن جفت مداوم هورمون بتا ترشح میکنه و وارد خون میکنه. اینجوری نیست که بگی چون بتا بالا نرفت جنینم سقط شد. بلکه چون سقط شده بالا نرفته. شما وقتی سقط کردی هنوز خیلی کوچیک بوده. ممکنه اصلا پوچ بوده یا مشکلات کروموزومی داشنه که خودبخود سقط میشن و طبیعیه و پیش میاد. اما برای کسی که جنینش قلب داشته و سقط میکنه و تکرار هم میشه شک میکنن به ایم موارد

عزیزم جفت از همون ابتدا با جنین رشد میکنه. وقتی میگن جفت پایینه منطور اینه از ابتدا بد جابی اون پایی ...

مرسی عزیزم اره الان واقعا خیلی بهتر از دیروزم دیشبم دوباره خون قهوه ای دیدم ولی توجه نکردم خودمو تمیز کردم لباسمو عوض کردم خابیدم کاری نمیتونم بکنم جر صبر و توکل حالا امروز دکترم هست زنگ میزنم ببینم چی میگه 

سلام دوستان من یه چیز رو فراموش کردم از دکترم بپرسم خواستم بببنم اطلاع دارید

من تخمدان پلی کیستیک هستم و الان که دیگه باردار هم هستم نیاز هست متفورمین بخورم یا نه ممنون میشم هر کس تجربه داره بگه

بیاین باهاتون حرف دارم 

هر لحظه که بلند میشم و میشینم برا همه تون دعا میکنم چون منم مثل شما اینروزا رو درک کردم 

دوستان 

شماها که تجربه دارید  

من وارد چالش اینکه بچه دختره یا پسر شدم 

میخوام نظر بدید بهم که بچه پسره یا دختر 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر