2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047497 بازدید | 684604 پست
عزیزم خداروشکر که مثبت شدی یادمه از من اطلاعات میگرفتی وچند روز بعد از من انتقال داشتی  میشه ب ...

مرسی عزیز دلم والا من نه نشاسته خوردم نه شیر سویا نه کله پاچه هیچی فقط فکر کنم دلیل مثبت شدنم ناامیدی و بیخیالی بود انگار مطمئن بودم نمیشه اصلا بهش فکر نمیکردم انشالا همه منتظرا ی روز جواب بگیرن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها درسته من میخام برم تعیین جنسیت ولی دلیل بر این نیست دخترامو دوس نداشته باشم.یادم تو بارداریم ...

عزیزم این چه حرفیه آخه. معلومه که از جووونتون براتون عزیزترن دختراتون. بچه ادم هرچی باشه عاشقشه و نمیتونه ازش بگذره. اتفاقا این دوره زمونه من هر چی خودمونو اطرافیانمونو میبینم دختر از پسر بهتره و بیشتر غمخوار پدر مادره. پسرا رو هم خدا حفطشون کنه اما نهایتش ازدواجه و میرن میشن پسر خانواده همسر خخخ. اما دختر اینجوری نیست. ولی خوب ادمیزاده دیگه دوست داره هر دو جنسو داشته باشه. من خودم برای بچه دوم دلم میگه پسر دوست داره عقلم میگه دخترم خواهر داشته باشه. خدا به هر کی هر چی میخواد بده الهی. عزیزم هیچ کس اینجا هیچ فکر بدی نمیکنه مطمئن باش. 

مرسی عزیز دلم والا من نه نشاسته خوردم نه شیر سویا نه کله پاچه هیچی فقط فکر کنم دلیل مثبت شدنم ناامید ...

چندتا جنین داشتی عزیزم ،چندتا انتقال داده بودی ؟ با موسی پور هستی دیگه درسته ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اره دیگه بقیش دست خدا  خدا هم اینقد بزرگ هست ک شرمندم نکنه  خودش داده خودشم نگه داره ان ...

انشاالله انشاالله انشاالله 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
مرسی عزیز دلم والا من نه نشاسته خوردم نه شیر سویا نه کله پاچه هیچی فقط فکر کنم دلیل مثبت شدنم ناامید ...

نمیدونم قبلا تبریک گفتم بهتون یانه.مبارکتون باشه گلم ازخدا میخام بارداری خوب و بی خطری سپری کنین عزیزم.

عزیزم این چه حرفیه آخه. معلومه که از جووونتون براتون عزیزترن دختراتون. بچه ادم هرچی باشه عاشقشه و نم ...

عزیزم از آترین جون خبر دارین ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

سلام دخترا رفتم طب سنتی دکتر گفت برا کیسه صفرا پنجاه پنجاه هستش چون سنگ بزرگتر از پنج میلی هست نمیتونم قطعا بگم که از بین بره بعده پنج ماه ما تلاشمونو میکنیم نشد عمل کن 

منم داروهاشو نخریدم چون هم زمانبره هم معلوم نیست جواب بده تصمیم این شد برم عمل توکل بخدا

دعام کنین خواهش میکنم خدا نظر کنه بهم بی دردسر باشه عملم 

در ضمن گفت طبعم سودا هستش 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

@atrin_arsen_atrina  

عزیزم لحظه ای نیست که بیادت نباشم میدونم روزای بدی رو میگذرونی از خدا میخام به دل شما وشوهرتون آرامش بده 🙏 قطعا خیر مصلحتی در کار بوده امیدوارم به زودی دامنت سبز بشه 🙏 خیلی خیلی مواظب خودت باش ❤️ 

خدایا شکرت
میفهمت پارسال هم صاحب خونه ما ادا در آورد وگرنه من انتقال و پارسال انجام میدادم و الان هم درد صفرا ا ...

خواهش میکنم عزیزم 

ان شاءالله بهترین تصمیم بگیری هر تصمیم که گرفتی خیرترین باشه برات. 

صاحب خونه شما هم مثل صاحب خانه ماست، به ما میگفت قولشو دادیم به کسی، خالی کنید 

و ...

ان شاءالله همه مستاجرین و شما و ما خونه بخریم برای خودمون با دل های شاد توش زندگی کنیم.

همسرم به صاحبخانه گفت ما از این روش اقدام کردیم کمی راه بیا شرایط خانمم خاص، بیمارستان بستری بوده ، شرایطمون خوب نیست، دریغ از انصاف، فشار پشت سر هم فشار آورد. 

بعضی ها انصاف ندارند متاسفانه. 

من وقتی خواستم ivf شروع کنم، اسباب کشی داشتیم و هنوز خونه پیدا نکرده بودیم، به مرکزی که میرفتم گفتم 

گفت هر وقت اسباب کشیت تمام شد بعد بیا، الان صلاح نیست. 

ان شاءالله هر زمانی که این سیکل شروع کردی ، انتقالت در بهترین زمان ممکن باشه و مثبت بشه آزمایشت و تا آخر ۹ ماه به خوشی سپری کنی. آمین یا رب العالمین 

سلام دخترا رفتم طب سنتی دکتر گفت برا کیسه صفرا پنجاه پنجاه هستش چون سنگ بزرگتر از پنج میلی هست نمیتو ...

ان شاءالله خیره 

پس گرمیجات زیاد بخور، سردی حذف کن 

از شهریور ماه هم مصرف هندوانه و خیار خییییییییییلی کم کن

هر روز گردو با خرما بخور 

بادام بخور

آب سرد اصلا نخور، منظورم تو یخچالی هست.

شب ها اصلا سردی مصرف نکن، هندوانه طبع خیلی سردی داره در روز بخور، شب نخور

ماست حتما با نعنا و گل محمدی بخور

پیاده روی هم خییییلی خوبه 

شکم و کمرت و پاهات با روغن زیتون یا سیاه دانه چرب کن 

پنیر با سیاه دانه بخور

چیپس و پفک و نوشابه رو کامل حذف کن 

گوشت گوساله مصرف نکن طبعش سرد هست 

گوشت گوسفند طبعش گرمه 

بادمجان با کدو و فلفل سبز بخور، کمی هم گوشت چرخ کرده دوست داشتی بزن 

گوشت چرخ کرده هم گوسفندی باشه.

برنج هم طبعش سرد هست، خییییلی کم زیره بریز، یا خورشتت زنجبیل و فلفل سیاه داشته باشه.

سبزی خوردن سعی در هفته بخوری 

فعلا این ها رو میدونستم 

ان شاءالله همه چی برات عالی پیش میره .