2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها نظرتون درباره این معجون چیه؟شیر موز گردو دارچین.سه شیره.بستنی.بنظردتون مزاجش سرد نیست؟بخاطر ش ...

عزیزم میخوای پسرداربشی کلا لبنیات رو هم خودت هم همسرت حذف کن.از هرنوعی که هست

خدا را شکر که زود نشون داده. بنده خدایی زمانی که من آخرین سونو را رفتم اومده بود ۳۶ هفته طفلک تازه م ...

اره واقعا خدا رو هزار مرتبه شکر که فهمیدم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
بچه ها درسته من میخام برم تعیین جنسیت ولی دلیل بر این نیست دخترامو دوس نداشته باشم.یادم تو بارداریم ...

عزیزم اینکه دختر داری و دلت پسر میخواد هیچ گناهی نکردی و هیچ کار زشتی هم نیست

دخترو پسر دوتا از نعمت های حلال خدا هستند که هرکسی وقتی هرکدوم رو نداره دلش میخواد داشته باشه.

هیچ کس هم حق سرزنش کردن نداره

بچه ها من رفتم سونو دو تا ساک دید دکتر خدا بخیر کنه 

عزیزم خداروشکر که مثبت شدی یادمه از من اطلاعات میگرفتی وچند روز بعد از من انتقال داشتی 

میشه بگی دقیقا خوردنی واستراحت واینا رو چیکار کردی تو انتقالت؟

به زودی منم مامان میشم😍
با اینکه طبیعی بودید آمپول و شیاف داشتید؟ 

آره خیلی.تا چندوقت روزی یه امپول و یه شیاف بعد که اوضاع تغییری نکرد دکترمو عوض کردم روزی دوتا امپول و شیاف و کلی دارو داد بهم.ولی بعد اینکه دو دوز کرد خونریزیم قطع شد تا ان تی هم ادامه داشت

عزیزم اینکه دختر داری و دلت پسر میخواد هیچ گناهی نکردی و هیچ کار زشتی هم نیست دخترو پسر دوتا از نعم ...

ممنون عزیز دلم.میخام تلاشمو کنم اگ خدا بده بهتر ندادم اصراری ندارم حتما تو تقدیرم نیست