2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست
ای جااااانم 😍 گل پسری هست وروجک خدا حفظش کنه برات قشنگم انشالله زایمان راحتی داشته باشی 🧿🫂🩵

ان شاءالله 

ممنون 

ان شاءالله 

استرس زایمان دارم 

هر دکتر یک چیز میگه 

یکی میگه طبیعی یکی میگه سزارین 

الهی عزیزم انشاالله که زندگیت همیشه خوشی باشه و پا قدم فسقلی خاله براتون پر برکت باشه غصه نخور روزای ...

ان شاءالله 

ممنون از دعاهای قشنگت عزیزم 

ان شاءالله اثر دعای خیری که برای من کردی برای زندگی خودت هزاربرابر خیر باشه.

و همچنین بقیه دوستان 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام فاطمه خوبی عزیزم چه خبرا

سلام فاطمه قشنگم خودت خوبی

شکر خدا هیچی عزیزدلم میگذرونم :)

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ان شاءالله  ممنون  ان شاءالله  استرس زایمان دارم  هر دکتر یک چیز میگه  ...

دل خودت چی میخواد عزیزم؟

با هر کدوم خودت اوکی هستی خب همون کارو بکن 😍

دکتر خودت نظرش چیه عزیز دلم

گل پسری به موقع میاد خیالت راحت 🧿💙

وای ننه من چقدر ذوقتو دارم🤤😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

الان تو ماه ۸ بارداری هستم  دیشب نشد که پیام بدم، الله اعلم ، اتفاقا ۳ سال پیش تو خونم بین ...

ای جانم انشالله که با موفقیت باشه آیت الکرسی میخونم انشالله که کارشون اوکی بشه😍🧿🤲

عزیزم بشدت مراقب باش ...

بنظرم میخوان فقط فقط تورو خسته کنن

عروس به این خوبی اهل خدا قران چطور دلشون میاد

انشالله سرشون به سنگ بخوره عاقل بشن دست از ظلم کردن بردارن...

میگم نکنه از اول مادرشوهرت یکی دیگه رو برا همسرت در نظر گرفته بوده که اینجوری توپش پره!!

🥲🥲🥲

خدا جای حق نشسته ، زندگیت از این رو به اون رو میشه صبر داشته باش🙂🩵

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام فاطمه قشنگم خودت خوبی شکر خدا هیچی عزیزدلم میگذرونم :)

سلامت باشی عزیزم منم دردم میگیره گاها میزنه به پشتم 

دهنم تلخ میشه چون دارم آب سیب و روغن زیتون میخورم نمی‌دونم چی میشه سونوی اول گفتن دیواره های صفرام آهکی هستن یه چهار روز آب سیب و زیتون خوردم دیروز رفتم سونو گفتن سنگ هفت میلی هستش توکل بخدا احتمالا صفرام برداشته بشه اما باز نظر چند تا دکتر و میپرسم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلامت باشی عزیزم منم دردم میگیره گاها میزنه به پشتم  دهنم تلخ میشه چون دارم آب سیب و روغن زیتو ...

فاطمه خوااااهش می کنم طب سنتی رو برو داداشم و خاله ام سنگ هاشون برطرف شد باهاش. الکی نرو عمل. صفرا برداشتنم سختیای خودشو داره دیگه بعدش مجبوری بعضی چیزارو نخوری و... ولی با طب سنتی درمان میشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دل خودت چی میخواد عزیزم؟ با هر کدوم خودت اوکی هستی خب همون کارو بکن 😍 دکتر خودت نظرش چیه عزیز دلم ...

خودم طبیعی دوست دارم 

اما دکتری که تازه میره ترسوند گفت با این روش اگر خدای نکرده اتفاقی برای بچه بیفته، اون وقت چی 

با کوچکترین خطری سزارین اورژانسی میشی.

کلی نگران شدم 

بعد گفتم هم درد طبیعی بکشم هم سزارین بشم 

خوب چکاریه 

از طرفی طبیعی بیشتر دلم میخواد اما نمیخوام اصرار کنم که خدای نکرده اتفاقی بیفته 

از طرفی میگن الان دیگه بارداری با این روش ها ، طبیعی مشکلی نداره 

چقدر ذوق کردی خانمی. ممنون مهربانو . ان شاءالله نی نیت بیاد ذوق کنی. 

ای جانم انشالله که با موفقیت باشه آیت الکرسی میخونم انشالله که کارشون اوکی بشه😍🧿🤲 عزیزم بشدت مرا ...

ممنون عزیزم 

الان رفت برای مصاحبه. ان شاءالله خیر هست 

دقیقا قصدشون اینه، تا حالا چندتا مشاوره گفتند که میخوان فاصله بندازند و ... خیلی طولانیه 

بله دقیقا، و من اینو بعدها فهمیدم .

سخته مراقبت کردن. 

توکلم فقط خداست، دعا میکنم 

و سعی میکنم راهکار درست برای زندگیم یاد بگیرم هر چند بعضی مواقع اشتباه میکنم 

فاطمه خوااااهش می کنم طب سنتی رو برو داداشم و خاله ام سنگ هاشون برطرف شد باهاش. الکی نرو عمل. صفرا ب ...

نمی‌دونم موندم فاطمه میترسم دیروز یه خانوم میگفت که سنگ باشه باز سنگ ساز میشه موندم بخدا 

حالا امروز ببینم میتونم از دکتر فاضل یا دکتر زاهدنیا وقت بگیرم 

بیشتر دوست داشتم برم استادی که تو میگفتی متاسفانه از وقتی نت مد شده همسرم میره نگاه می‌کنه میزان رضایتمندی شونو برا همین اسم کوچیکشو میخواستم

خیلی درمونده هستم فاطمه می‌دونم درکم می‌کنی 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلامت باشی عزیزم منم دردم میگیره گاها میزنه به پشتم  دهنم تلخ میشه چون دارم آب سیب و روغن زیتو ...

🥺🫂

فاطمه جان خیلی مراقب خودت باش عزیز دلم

انشالله بهترین تصمیم و بگیری و انشالله بهترین راه جلوت سبز بشه

اگه دلت با طب سنتی هست ، الهی خیلی زودتر از اونچه ک فکرشو میکنی خوب بشی

اگه با عمل هست ، انشالله عمل بدون خطر و با موفقیت بدون درد باشه...

ببخشید که تجربه ای ندارم برای راهنمایی

فقط میتونم دعا کنم ، قسم دادن هم بلد نیستم

همیشه خودم میخوام خدارو قسم بدم میگم خدایا تورو خدا کمکم کن🥺🥲

الان میگم خداجون تورخدا کمک دوستم فاطمه کن براش بهترین ها اتفاق بیوفته 🤲🕊️

1
5
10
15
20
25
30
35
40