2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047605 بازدید | 684617 پست
به من کوالی فول داد با ویتامین دی هزار

سلام خانمی خوبی من فردا وقت سونو دارم واسه دیدن ساک ولی هیچ علائمی ندارم جز یکم سینه درد خیلی نگرانم چیزی نبینن شما الان علائم دارین؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای درست میگی من فقط به این امیدم. حتی مادرم خوابی دیده بود که فهمیدم بچه دومم که سقط شد اون دنیا کن ...

عزیز دلم

منم خیبی وقتا به یادش گریه میکنم 

بعد اونجا داره با بچه ها بازی میکنه

ازش خواستم یه دفعه بیاد بخوابم تا بتونم بغلش کنم

خواهری من خیلی منزوی هستم بهترین تفریح خونه موندن و گوشیمه .کاش میشد

یه سرگرمی جدید پبدا کن

یه کارهنری که دوست داری انجام

یه چیزی که بادست های تو خلق بشه .اونوقت کا نگاهش کنی کیف کنی بگی اینو من انجام دادم. این حاصل دست منه

همه زندگیت بچه دارشدن نباشه.یه بخشی از زندگیت باشه.

واین فقط دست خودت

حتی دیدگاه همسرت نسبت به این موضوع تا خدودی دست شماست

دورت رو شلوغ کن وقتت رو پرکن .حرفه آموزی کن.

فقط نیومدی که تولید مثل کنی

کلی کار تو دنیا داری که هنوز انجام ندادی

سلااااااااام پانیذ جووووونم خوبی عزیز دلم  خیلی جویای حالت شدم ولی یه مدت طولانی نبودی  ...

ممنون فاطمه جان 

لطف داری به من 

آقا پسر هست، 

ان شاءالله بچه های سالم و صالح و شاد قسمت و روزیت بشه 

قربوتت بشم اسمان آبی جان وقتی رفتی سونو گفتن یکی از قلت رشد نکرده ناراحت شدم براتخ.گفتم خدا چرا خوب ...

عزززیزم ممنونم❤ انشاالله🤲

خدا خودش هواتو داره عزیزم الان فقط به فکر سلامتیه خودت باش😘❤

وای عزیز دلم 🥺 چرا مادرشوهرت اینجوری می‌کنه!!! چه فرقی داره مگ توام جای دخترش.. پانیذ جان من خود ...

الان تو ماه ۸ بارداری هستم 

دیشب نشد که پیام بدم، الله اعلم ،

اتفاقا ۳ سال پیش تو خونم بین وسایل همسرم یک دعایی بود که نفهمیدم برای چی بوده، و جالباین بود که من و همسرم با هم تو یک شب خواب میبینیم که داریم اذیت میشیم من توسط یک گوی سیاه رنگ و ...

و همسرم هم بجور دیگه ای 

بعد از چند روز اون پیدا شد که به کارشناسان مذهبی تماس گرفتم، گفتند بزارید توی یک آب روان، که تو یک مسیر رود انداختیم. 

سوره های حجرات و فجر و آیه الکرسی و ۴ قل و والعصر و کوثر برای جنینم هر روز میخونم.

بهتره ۴ قل برای خودمم بخونم .

امروز یک مصاحبه کاری داره. حقوقش معمولی هست ولی گفتم ان شاءالله بشه، زیر بار اجاره و قسط ها نمونیم، حالا کمتر میخوریم و میپوشیم تا کار بهتر .

نه عزیزم، این فکر من هم اشتباه بود عروس مثل دختر آدم میمونه، اون ها عروسو یک غریبه میدونند و ...

اگر هم دعایی گرفته باشند، با خواندن قران رفع میشه. من اعتقادم بر این هست، قدرت خدا برترین قدرت هاست و اونی که ظلم میکنه به خودش کرده در درجه اول. و  تو دعاهام میگم هر کسی برای من نقشه کشید ، نقششو به خودش برگردونه و من و همسرم و زندگیمون از شر جن و انس حفظ بکنه ان شاءالله. 

تو خونمون هر روز قرآن میخونیم.

صدقه هم بعضی وقت ها میدیم.

ممنونم عزیزم ♥️

آترین جان من یکبار کورتاژ شدم بخاطر پولیپ رحم.

هر جا رفتی کورتاژ، اول خدا بعد هم  دقت کن دکترت خوب باشه.

حالت خوب نیست، حق داری، اما به این فکر کن که بچه هات نوجوان هایی در بهشت هستند. 

ببخشید من جمله ای که درد تو رو کم کنه ندارم بگم، ان شاالله زودی نی نی دار بشی، بعد از کورتاژ هم میدونم از ۲ ماه به بعد میتونی مجدد اقدام کنی. 

خیلی ممنون عزیزم  انشاالله مهربون  🌹🌹

❤️🙂

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنون فاطمه جان  لطف داری به من  آقا پسر هست،  ان شاءالله بچه های سالم و صالح و ...

ای جااااانم 😍 گل پسری هست وروجک خدا حفظش کنه برات قشنگم انشالله زایمان راحتی داشته باشی 🧿🫂🩵

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

انشاالله عزیزم ‌‌گرچه من الان داغونتراز از این حرفام که دیگه امیدی به آینده داشته باشم..حس میکنم پرو ...

الهی قربون دلت برم.از دیشب دل مام خوبه. از بس گریه کردم چشام هنوزم پف داره و اشکیه.

تو قضیه خودم انقد ناراحت نشدم اصلا.الان ب همسرم میگفتم  ک ی احساس سنگینی داره روحم. ولی مطمئنم بازم روزای خوب میرسه مطمئنم.

اگه خواستی از نت کتاب مسکن الفواد یا آرامش دل داغدیدگان رو دانلود کن و بخون. خیلی روی ارام شدن دل من تاثیر داشت. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
❤️🙂

سلام فاطمه خوبی عزیزم چه خبرا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏