2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047591 بازدید | 684616 پست
یاخدا چی میگی  آخه چرا😭😭😭😭😭 خیلی واسه بارداریتو خوشحال بودم. اصلا حکمت خدا رو نميفهمم&nbs ...

قربونت بشم قسمتم نبود عزیزم.فقط دعاکنین راحت دفع بشن

مخصوصا قل دوم سونو گفت به راحتی نمیوفته.ولی دکتر گفت گزارشش قبول ندارم چون نیمساعت سونو کردم برسی کردم.

نبست همچین چیزی ولی من سونو رو قبول دارم

چون هر دو سونو گذارششون یکیه.سونو امشبی بهم گفت خدا دوست داشته که یکی از قلات سقط شده و باعث شده اونم سقط شه چون جاش برای خودت خیلی خیلیییییییی خطرناک بوده رفته بره تو لوله کنار لوله ی فلوپ لانه گذینی کرده فقط همین شوهرمو یکم اروم کرد 

مممنونم عزیزم ان شاءالله  آخی عزیزم  خواهر شوهر من سنگ صفرا داشت طوری که دوبار با آمبولا ...

بنظرت برم طب سنتی؟؟

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت بشم قسمتم نبود عزیزم.فقط دعاکنین راحت دفع بشن مخصوصا قل دوم سونو گفت به راحتی نمیوفته.ولی دک ...

عزیزم🥺🫂

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
آترین عزیزم نمی‌دونم چی بگم با بارداریت نور به قلبمون اومد  شرمنده چرا بشی مامان خوبی بودی و خ ...

فدات بشم فاطمه جان الهی به حق فاطمه کبرا اینبار خدا جوجه های سالمی بهت بده عزیزم ♥️😘

بله میدونم و ادامه این راه برای من بسی دشوار وبنبسته 😭😭😭

مرسی عزیزم واقعا برات ناراحت شدم  ان شاالله زودی روبه راه بشی  من بارداری دومم بعد سونو ...

فدات بشم الهی آخرین تجربه تلخت بوده باشه.منم الان چای بابونه با زعفران خوردم.ولی هپی میگه خودتو اذیت نکن بزار کورتاژ بشی.دعا کن راحت شم.خودمم خیلی میترسم که نسبت ‌‌‌‌‌بع یقلو بیشتر اذیت بشم 

فدات بشم فاطمه جان الهی به حق فاطمه کبرا اینبار خدا جوجه های سالمی بهت بده عزیزم ♥️😘 بله میدونم و ...

عزیز دلم خیلی دلم گرفت واقعیتشو بگم اصلا دوست ندارم خواهرام اینجور دلشون بگیره

آترین از خدا میخوام زندگیت پر از شادی و محبت و عشق باشه کنار گل دختر و گل پسرای نازی که میاری 

عزیزم دلت نگیره ها ما هستیم گریه هاتو بکن اما خواهرات هستن 

همیشه کنارت 

ان شاالله زودی خدا جاشو برات پر کنه بازم یه سونو دیگه نمیری من چندتا سونو رفتم البته برا کورتاژ دوتا ...

نه دیگه خواهری من مطمنم.چون دو بار دکتر سونو کرد یبارم سونوکرافیست.من 10هفته 1 

تعجبم چرا یکهفتن که لک هم ندارم.روزی دونا شیاف یعنی جلو سقط سه تا ساک گرفته ؟

فدات بشم الهی آخرین تجربه تلخت بوده باشه.منم الان چای بابونه با زعفران خوردم.ولی هپی میگه خودتو اذیت ...

انشاالله که اذیت نشی آره بابونه شل کننده رحم هستش زعفران زیاد نخور من تو سقط قبلی خیلی خورم کبدم داغون شد الان دارم از صفرا میکشم 

جعفری فقط درمانش هستش 

خدایا باورم نمیشه دارم راهکار سقط میدم 🥺🥺🥺😔😔

آترین یعنی امیدی نیست دکتر نگفت برو بیرون سونو انجام بده

اره به نظرم برو طب سنتی  از جراحی خیلی بهتره

چشم عزیزم توکل بخدا

یا امام زمان😲😭😭 چی میگی؟😭😭😭😭 داغونم کرد پیامت عزیزم😭😭😭قلبم داره میترکه. نمیدونم چی بگم هم ...

فدای قلب مهربونت خواهری ♥️😘

ناراحت نباش منکه از تو از بهار و هزاران دوستای دیگه

وهپی که بمیرم برای دلش.

پس تورا خدا ناراحت نباش عزیزم 💗💓