2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047682 بازدید | 684621 پست
بچه ها چرا من علائم ندارم با وجود این همه پروژسترون؟؟!! شماها کی سینه دردو درد پریودیتون شروع شد؟؟

عزیزم منم اصلاااا اندازه سر سوزنی درد سینه نداشتم فک می کردم حتما پروژسترونامو اشتباه میزنم و... 

ان شاالله مثبت بشی و سر وقت بغل شون کنی😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند روز بعد دکتر برم؟

عزیزم حتما زنگ بزن مطب دکترت،خودشون بهت میگن چند روز بعد،داروهاتم احتمالا کم و زیاد میکنن

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
عزیزم منم اصلاااا اندازه سر سوزنی درد سینه نداشتم فک می کردم حتما پروژسترونامو اشتباه میزنم و...&nbs ...

عزیزم وقتی شماهارو میبینم امیدوار میشم

انشاءالله که همینطور باشه شما میگید

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
عزیزم حتما زنگ بزن مطب دکترت،خودشون بهت میگن چند روز بعد،داروهاتم احتمالا کم و زیاد میکنن

من ابن‌سینا بودم. شهرستانم گفتن حتمن لازم نیست برم اونجا ولی هرچه سریع تر برم دکتر بهتره

سلام به همگی

من مرکز رویان میرم و قصد شروع سیکل میکرو رو دارم و می خوام تخمک اهدایی بگیرم 

دنبال یه خانم اهداکننده تخمک هستم

راستش رویان گفتن تا ۵ سال ممکنه توی نوبت برای دریافت بمونی ولی اگه بتونی یه نفرُ خودت معرفی کنی می تونیم سریع سیکلُ  شروع کنیم

حالا سوالم اینه چطور می تونم یه اهداکننده پیدا کنم؟

لطفا راهنمایی کنه🙏

آهان انشاءالله خدا حافظ بچه هات باشه من که هیچ عادیم امروز روز پنج انتقالم هست نمیدونم چه میخواد پی ...

انشاالله عزیزم امروز سوره حجرات میخونم به نیت مثبت شدنت

انشاالله خدا فرزندان سالم نصیبت کنه 🤲🤲