2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047592 بازدید | 684616 پست
موقع گذاشتن پساری رو باهاش آغشته کرد گفت اگه یه وقت سوزش و خارش داشتی از رو بزن فقط ، هنوز درد داری ...

اره هنوز درد دارم ولی کمتر از قبل هست فقط زیر دلم درد میکنه 

بمن گفت هفته ای دوبار واژینال بزن بمن گفت شیاف هم واژینال بزار ولی واقعا اذیت میشم با پساری 

الان روز دوتا شیاف با دوتا قرص دوفاستون و امپول هفتگی دارم

اره هنوز درد دارم ولی کمتر از قبل هست فقط زیر دلم درد میکنه  بمن گفت هفته ای دوبار واژینال بزن ...

عزیزم بگو بهش ببین نمیشه شیافتو رکتال بزاری یه چند وقتی ؟ هم کمتر اذیت میشی هم احتمال عفونت خیلی کمتره خوب . دوفاستون منو کرد یکی البته گفت قطع کن گفتم میترسم ، گفت اشکال نداره یکی بخور فعلا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بگو بهش ببین نمیشه شیافتو رکتال بزاری یه چند وقتی ؟ هم کمتر اذیت میشی هم احتمال عفونت خیلی کمت ...

اره واقعا وقتی شیاف واژینال میزارم دردام شروع میشه اصلا بخاط پساری خیلی سخت میشه بزاری 

الهه جان شیاف چندتا داری؟

اره هنوز درد دارم ولی کمتر از قبل هست فقط زیر دلم درد میکنه  بمن گفت هفته ای دوبار واژینال بزن ...

عزیزم ایشاله دردت زوده زود قطع بشه برات حمد میخونم میدونم خیلی اذیتی   بجاش ایشاله به موقع و صحیح و سالم میان بغلت براشون لباس عید میخری دامن چین دار پیرهن صورتی تنشون میکنی کلی خستگیت در میاد . من همش با این فکرا به خودم روحیه میدم 

اره واقعا وقتی شیاف واژینال میزارم دردام شروع میشه اصلا بخاط پساری خیلی سخت میشه بزاری  الهه ج ...

منم شیاف ۲ تا دارم ، دوفاستون یکی ، پرولوتون هفته ای ۱ . شیافم از اول رکتال میزارم حالا یه مشورت بکن ایشاله بگه تو هم رکتال بزاری کمتر اذیت بشی 

ممنون از لطفت واقعا شرایط سختی هست خدا خودش کمکمون کنه ❤️❤️

انشاالله که این روزها میگذره برای دوتاتون هر روز سر  دعا و قران بیادتونم الهی که سختی هر دوتاتون تموم بشه از این به بعدش خوشی بشه تو الهه نینیای خوشکلتون در آغوش بگیرن 💓♥️😘

@elahe_الهه    

سلام خانوما ، من تازه وارد سیکل پانکچر شدم 

دکتر بهم سینال اف داد روزی ۳۶ درجه  (۲۲۵ واحد)، هاش ام جی روزی ۱۵۰ واحد ،،، بنظرتون خوبه ؟ کسی سینال اف استفاده کرده؟ 

از دوماه قبل اوابوست روزی ۴تا ، کیوتن ۲، پرگنالایف ، ویتامین E دارم میخورم 

سری قبل که پانکچر کردم، امپول گونال و هاش ام جی داشتم ک ۱۲ فولیکول داشتم ک فقط ۲تا جنین شد .

انشاالله که این روزها میگذره برای دوتاتون هر روز سر  دعا و قران بیادتونم الهی که سختی هر دوتاتو ...

مرسی عزیز دلم منم خیلی به یادت هستم عزیزم از ته دلم دعا میکنم نی نی های خوشگلت سالم و سلامت به موقع بیان بغلت ایشاله بارداری خیلی راحت و خوبی داشته باشی