2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047605 بازدید | 684617 پست
خانما که انتقال دادین همه انوکسا دارین؟

عزیز من تو همه ی انتقال هام داشتم

چه انتقال اولم که تو دولتی بود

چه این دو انتقالم که تو ابن سینا بود

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون خاله جونم😘🧡 انشالله هرچی میخوای خدا بهت ببخشه🧿😍

قربووونت برم همچنین عزیز دلم❤️😘😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سحر جان من همینجور که به پهلو خوابیده بودم یه بالش خیلی کوچیک نرم گذاشت زیر رون پام و یکمی زیر باسن ...

ممنون الهه جان اگه بتونم حتما امتحان میکنم 

به شما هم پماد کلوتریمازول داد واژینال استفاده کنی؟

انشالله بسلامتی توی سیکل انتقال هستی؟😍

نه هنوز شروع نکردم فعلا رفتم چکاپ وسونو واژینال کیست وفیبروم داشتم دارومصرف کنم.

البته خیلی مشغولم با بچه ها گفتم یکی دوماه بگذره ان شاءالله 

ببینم خدا چی میخاد برامون  

سحرجان خیلی دعاکن.

منم دعامیکنم این مدت باقی مونده به سلامتی طی کنی ونی نی ها سالم وسلامت بیان تو بغلت.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
🥹 الهه جونم با نینی گلت واسم دعا کن کارام به مشکل نخوره بتونم یه نینی بیارم تو زندگیم دلم داره وا ...

حتما خوب و عالی پیش میره عزیز دلم از ته دام برات دعا میکنم بهترین ها برات اتفاق بیافته گلم   خداروشکر پیدا شد 

ممنون الهه جان اگه بتونم حتما امتحان میکنم  به شما هم پماد کلوتریمازول داد واژینال استفاده کنی ...

موقع گذاشتن پساری رو باهاش آغشته کرد گفت اگه یه وقت سوزش و خارش داشتی از رو بزن فقط ، هنوز درد داری سحر جون ؟