2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047673 بازدید | 684621 پست

سلام دوستان

تو هفته هشتم بارداری با یک ساک حاملگی و یک ضربان قلب بازم احتمال داره بچه دو قلو باشه؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان تو هفته هشتم بارداری با یک ساک حاملگی و یک ضربان قلب بازم احتمال داره بچه دو قلو باشه؟

سونو واژینال بودی ؟اگه بله نه حتی شکمی هم خیلی کم احتمال داره ساک دیگع ی باشه

اما اگه دوقلوی همسان باشه گاهی وقتا تا ده هفته معلوم نمیشه 

البته دیگه ربطی به ای وی اف نداره 

سونو واژینال بودی ؟اگه بله نه حتی شکمی هم خیلی کم احتمال داره ساک دیگع ی باشه اما اگه دوقلوی همسان ...

بله عزیزم واژینال بود

ای وی اف نکردم طبیعی باردار شدم حتی قرصی هم مصرف نمیکردم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
منم یه بار اقدام کردم اونجوری شدم  دیگه اقدام نکردم ببینم اثر اون بوده یا تخمک گذاری

دیگه خوصله اینکارا رو‌نداریم😄..بعضی ایقد حالم بهم میخوره از اینکار..ماهی یبارش فقط خوبه ک فقط بدونیم متاهلیم😄 

بشوهرم گفتم اگه بچه دار شدم شاید ماهی یبارم نزدیکی نکنم.

بله عزیزم واژینال بود ای وی اف نکردم طبیعی باردار شدم حتی قرصی هم مصرف نمیکردم

نه عزیزم دیگه امکان نداره اگه شک به افزایش بتا داری فقط‌ مگر همسان باشه ژن دوقلوی دارین ؟بعیذ میدونم دوقلو باشه 

نه عزیزم دیگه امکان نداره اگه شک به افزایش بتا داری فقط‌ مگر همسان باشه ژن دوقلوی دارین ؟بعیذ میدونم ...

اره عدد بتام خیلی بالا بود تو سونو قلب هم دکتر گفت بچه درشتر از سنشه که با توجه به عدد بتا احتمالا لقاح زودتر تشکیل شده

فقط مادر بزرگ پدریم‌ دو قلو داشتن 

همون ترس از همسان بودنشون رو دارم 

اره حتما چک میکنم حالا جالبه مامانم اصلا شیرینی جات نمیخوره شوری نمیخوره ممنون عزیزم ♥️

سلام عزیزم مامان شما معدشون سرد ورطوبتی شده و بلغم زیاد

بعداز غذا یا بین غذا اصلا نباید آب بخورن، ورزش یا پیاده روی داشته باشن،چایی دارچین یا زنجبیل گاهی اوقات مصرف کنن خوبه براشون،باید معده رو گرم کنن.

البته آزمایش قند هم بدید،انشالله از اون نیست😍

دکترتون گفتن تکرار کنین ازمایشو؟ چون منم 14 انتقال دادم بتا همینطور بود دکترم نگفت تکرار کنم فقط 5 ر ...

فردا می‌رم تکرار دوم. فقط الان لکه بینی دارم. به دکتر آنکال زنگ زدم گفت شاف بزار. کسی همچین تجربه ای داشته دوستان؟