2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047372 بازدید | 684596 پست
🤣🤣😅بار سوم بود و از اولش می‌گفتم اینم منفیه. همسرمم قاط زده بود که فکرت اینه چرا انجام می‌دی. سری ...

مبارک باشه گلم🌺🌺🌺

این بارهیستروچسب جنین وپی ارپی داشتی؟

خدایابه امیدخودت🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توگوگل بزن نوازدمتولدشده بیمارستان ابوالفضل کاشمربعد۱۰ سال(برای پارساله) یکیم نوزادمتولدشده درلامر ...

اره خاهر میدونم آدم وقتی حالش خوبه تمام اینا رو مرور میکنه و امیدواره ولی امان از وقتی که دلش گرفته باشه هیچی حالیش نیس

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
مبارک باشه گلم🌺🌺🌺 این بارهیستروچسب جنین وپی ارپی داشتی؟

مرسی عزیزم. حالا تا شنبه نتیجه رو ببینم چی می‌شه ولی  هیسترو انجام دادم چسب جنینم داشتم ولی پی‌ار‌پی نه💜

🤣🤣😅بار سوم بود و از اولش می‌گفتم اینم منفیه. همسرمم قاط زده بود که فکرت اینه چرا انجام می‌دی. سری ...

دارم به این فک میکنم چرا انقد بیخیال و ناامید.من اول راهم و همش دارم اتاق عمل و تخمک کشی و درد های بعدشو تو ذهنم تصور میکنم و اضطراب وجودمو میگیره اونوقت شما اینهمه سختی تحمل کردی عزیزم .ان شا الله خدا نگهدارش نگران نباش

بچه ها از تجربه تخمک کشی و دردهای بعدش اگ حوصله داشتین بگین من مضطرب شدم راستش.اخه میخام اونروز بچه هامو بگم مامانم نگهداره و بگم واس کارشوهرم دعوت کردن بدون بچه بریم .اگ عمل تخمک کشی انجام بدم بعدش حالم بد و تابلو میشه که مامانم میفهمه؟شکمم گنده میشه؟میشه از تجربه هاتون بگین.یه دنیا ممنون

ممنون دوست مهربونم 🫂♥️ من سند ازدواجمم گم کردم😞 داده بودم دست بابام بتازگی اسباب کشی داشتن خداکن ...

فاطمه جون سند ازدواج خواهر منم گم شده بود فکر کنم ۵ سال پیش رفت همون دفترخونه که عقد کرده بودن دوباره بهش دادن ، حالا نمیدونم مراحلش چی بود ولی دادن دوباره نگران نباش اگر پیدا نشد

دارم به این فک میکنم چرا انقد بیخیال و ناامید.من اول راهم و همش دارم اتاق عمل و تخمک کشی و درد های ب ...

سلام دوست گام تغیری تو ظاهر نداره قبلش دارو مصرف میکنی سونو میری بعد دکتر تاریخ پانکچر مشخص میکنه.ناشتا میری یه بیهوشی سبک بعدم بهوش میای میری خونه .دوغ وسفیده تخم مرغ بعدش بخوری بهتره.درد پری داری یکم خواب آلود بخاطر بیهوشی .

بعضی ها ممکنه به‌خودش هایپر بشن بخاطر تخمک زیاد یا دلیل دیگه نمیدونم ولی اونم مشکلی نیست خوب میشی

تغیری تو ظاهر نیست نگران نباش توکل به خدا

نهایت همسرت اخرشب بره بچه ها بیاره دیگه شما نری

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
انشالله که بسلامتی این چند وقت بگذرونی عزیزدلم🥰

سحر جان من همینجور که به پهلو خوابیده بودم یه بالش خیلی کوچیک نرم گذاشت زیر رون پام و یکمی زیر باسن تا شیب پیدا کنه گفت یه وقتا اینجوری بخوابی تاثیر داره نمیاد پایین دیگه ایشاله ، حالا شما هم بپرس اگه دکترت تایید کرد بزار 

قربونت برم میدونم چقد تو این گرما راه دور امدن سخته ولی سرنوشت ما با سختی عجین شده انگاری  ان ...

قربوووونت برم عزیزم😘😘❤️ان شاالله حاجت روایی هممون

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام بچه ها 

من دو هفته پیش انتقال انجام دادم روز ۱۲ انتقال بیبی چک زدم منفی بود 

امروز وقت آزمایشم بود اما نزدیک خونه آزمایشگاه باز نبود 

موند برای شنبه 

سوالم اینکه امکان داره من باردار باشم؟ با بیبی چک منفی؟

پریود هم نشدم

دارم به این فک میکنم چرا انقد بیخیال و ناامید.من اول راهم و همش دارم اتاق عمل و تخمک کشی و درد های ب ...

ذخیره تخمکت چنده؟اگه تخمکات کم باشه اصلا چیزی نیست ازپریودی هم خفیف تر

امااگه تخمکات زیادباشه وهایپربشی اونم البته درجه بندی داره 

که دل دردویکم شکم بادمی کنه و...

خدایابه امیدخودت🌺