2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047677 بازدید | 684621 پست
ممنون از دعای همه دوستای عزیز امروز از ته دلم برای همتون دعا کردم انشالله حاجت روا بشین❤️❤️  ا ...

خداروشکر سحر جان خیلی خوشحال شدم که به سلامتی خطر رفع شده ان شاالله به موقع دخترای نازتو بغل بگیری خیلی مواطب خودت باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای من دردناک بود اخه من خودم درد داشتم دیگه اسپکلوم اول گذاشت شستشو داد خیلی اذیت شدم

آخی. الهی به موقع به دنیا میان و با دیدنشون همه سختی ها یادت میره

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
دیکه طول سرویکس اندازه نگرفتی؟

من امروز رفتم شکمی گفت ۲۷. نگفت بده ولی خودم حس خوبی بهش ندارم.

یکشنبه باید برم دکتر ببینم چی میگه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
ممنون از دعای همه دوستای عزیز امروز از ته دلم برای همتون دعا کردم انشالله حاجت روا بشین❤️❤️  ا ...

عزیزم خودش معاینه کرد گفت خداروشکر خوبه فعلا سونو نمیخوای از خونه بیرون نیا تا وسط مرداد بیا سونو ولی خودم قشنگ حس میکنم اومده بالا رحمم خداروشکر ، گفت بتامتازون به احتمال زیاد نمیشه بزنم چون دیابت بارداری گرفتم متاسفانه . چند روز دیگه ازمایش ۴ مرحله ای قند دارم ببنیم جوابش چی میشه 

🤲🤲🤲🤲🤲🤲 نذر دارم ۴۰روز سوره مریم وحدیث کسا بخونم شروع چله از ۲۹اردیبهشت بهار جان    ...

عزیز دلم ممنون انشاله برکتش هزاران برابر به زندگیت برگرده انشاله نی نی های گلتو صحیح و سالم بغل کنی 

🤲🤲🤲🤲🤲🤲 نذر دارم ۴۰روز سوره مریم وحدیث کسا بخونم شروع چله از ۲۹اردیبهشت بهار جان    ...

قبول باشه عزیزم. الهی به برکت این همه دعا در حق هممون، خدا نی نی های گلتو حفظ کنه و سر موعد صحیح و سالم بغل شون کنی😍❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام فاطمه جون خوبی عزیزم به نظر من اگه امکان اومدن به تهرانو داری بیا عزیزم درسته داروها همونه ولی ...

ممنوونم عزیزم لطف کردی😘❤️

باشه پس تلاشمو می کنم خدا کنه قبول کنن و نمونه تا شهریور. بازم توکل ب خدا

قربووونت برم عزیزم خدا از خواهری کم تون نکنه هم شما هم مهناب جون ، رادیس جون و همه دوستای گلمو😘😘❤️❤️ خونه تون اباد عزیزم😘❤️❤ خونه خالم اینا دخترخاله هام و... و فامیلای همسرم تهرانه فقط دلم نمیخواد کسی بدونه برا دکتر اومدم ولی اگه مجبور بشم دیگه چاره ای نیس

دعا کنین اگه صلاح مونه بیایم کارا راست و ریس بشه ان شاالله. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
محض احتیاط شما بازم اینترنتی نوبت بگیر عزیزم ضرر نداره

اره گرفتم اخریش برا ۲۲ شهریور بود همون روزی ک دکتر گف برم تهران، برا احتیاط گرفتم .که خدا خیرش بده طوطیا جونو❤️ ان شاالله خیییلی زود حاجت روا بشه  ، نوبتش رو گف میده بهم.